Eşimin kardeşi

ben bu işi eşimden ayrılmadan halletmek istiyorum, ve halledicem

Canım kusura bakma sende bu koca ve ailesi varken çok özür diliyorum kaynın sana kötü niyetle yaklaşsa bile sen kuyruk salladın derler. İftira bile atarlar.

1 saat sonra kocan eve gelecek ve iki tatlı söz hooop yelkenler suya inecek. burda okudukların siliniverecek aklından. olacak olan bu yani..

kendine guveni yok gozumun açılmasını istemiyor dogru, bir sey daha var ki ekonomik ozgurlugumu elime almamı istemiyor, ona muhtac olmamı istiyor. dediğiniz gibi yarın bir gun sorunlar oldugunda ben gidiyorum diyememem için

daha ne olacaktı
ben söylim
o aile seni istemiyo bu yüzdende çocuğu aldırttılar gün gelip kapı önüne koymak için seni
eşinde adam gibi davranıp sana ve bebeğinize sahip çıkamadı
bak bir kere daha düşün ailesi istemiyor diye çocuğunu aldırttı
yarın öbür gün ailesi boşan dediğinde seni evden kovduklarında o adam senin peşinden gelip hayır ayrılmam diyebilirmi
bence diyemezaklını başına topla güçlü ol
çık o evdeneşin büyük ihtimal gelmeyecek gelecek olsaydı o an çocuğu aldırmana izin vermez tutar elinden götürürdü seni
eşinin sevilecek bir tarafı yok

1000lira maaş alıyor 400 unu annesine veriyor arada 400u de gectigi oluyor 100 daha ver diıyorlar..

bu fiyata tokinin kiptaşın ne güzel siteleri var. az şehrin dışında ama gayet iyi güzel. çektiğiniz sıkıntıya değer mi. az mantıklı olun. zaten para veriyormuşsunuz. ne diye çekiyorsunuz çaresi varken

gerisiyle nasıl bir yatırım yapıyorsunuz peki?

yok hayır geyiklide

çanakkalede sıfır 3+1 daireler 500 tl
eşin ordaki işi burda yapabilr
geyikliye taşının bir süre sonra çanakkaleye gelebilirsiniz
geyiklide zeytincilik çok var evet köy ama ordan iyidir çanakkale merkezede taşınabilirsiniz dedimya sıfır daire 500 normal bir eve rahat rahat girersiniz

bence de fena değilmiş aldığı para. ama eşi kendisine güvenmiyor.

bir de konu sahibi çalışsa yatırım bile yaparlar.

ama eşi ne aileden oluyor, ne sorunlar bitsin istiyor..nereye kadar düşünmüyor da..

1000 lira alıyomuş ya eşi? 500 ü ailesine verse 500 kalır.. ondan bahsediyorum.

500 kalıyorda ne kadar biriktircek , kaç yılda biriktircek.

evliliğin ilk yıllarının huzursuz geçmesine, gençliğin gitmesine değer mi her ay ki o 500.

ayrıcada eşim çalıştırmıyor diye birşey yok. istese gayet de güzel çalışır konu sahibi. sanki aöf den yada hatta örgünden üni bitirince gel gel iyi iş var diolar hemen.

350 tl ye toki evleri var. sıkarsın biiraz tasarruf yaparsın. mum ışığında romantik takılırsın gerekirse. 1000 lirayı arttıradabilirler isterlerse. örnekleri var.

350 tl ye toki evleri var. sıkarsın biiraz tasarruf yaparsın. mum ışığında romantik takılırsın gerekirse. 1000 lirayı arttıradabilirler isterlerse. örnekleri var.

konu bu dediklerinden daha derin...eşi istemiyor ayrılmak ailesinden..kendine güvenmiyor. evladını ve eşini koruyamıyor. mum ışığı sonraki aşamalar..

Ayrıca çalışmak demek sadece dışarıda çalışmak değil. Evde de iş yapabilirsin. Eşarp kenarı kıvıran insanlar var evde, çok ucuz fiyatlar tamam ama hiç yoktan iyidir.
ben senin yerinde olsam neler neler yaparım, akşama kadar yatak odasında can mı durur.

Ben hamileydim hemde çalışıyordum. Kendi bebek şekerlerimi kendim yaptım hemde çok şık oldular. İstemek önemli. Nikah şekeri bebek şekeri yap netten satışa koy az karla satarsın.
Kocan bunlara da hayır derse artık gerisini de çok iyi düşün canım. Allahtan korkmayıp çocuğundan vazgeçen senden de vazgeçer bir gün. Aç gözünü.
Malzemeleri eşinle gidip alabilirsin canım sıkılıyor uğraş arıyorum, para kazanmak değil derdim dersin. Hani gözün açılır kaçarsın diye düşünüyor ya.

Son düzenleme:
O 30 yaşındaki kardeş zaten orda yaşamıyor mu? Çocuk gibi ailesinin peşinde gitmek veya eve arkadaşlarını getirirken tedirgin olmak zorunda değil bana göre. Asıl rahatsızlıklarınız aileyle aynı evde yaşamanızdan kaynaklanıyor sizin. Buna çözüm aramalısınız asıl olarak.

bugun babamla konustum anlattım olanları tabi evlenmeseydin diye başladı lafa, ama sonradan uzuldugunu ima edecek sozlerde bulundu ve boşanırsan gelirsin buraya kırarsın dizini oturursun dedi, ama benim istediğimin bu olmadıgı anlayamadı, yinede arkamda biri oldugunu bilmek iç rahatlatıcı, çalışıcam dedim anlattım, tepkisi sert oldu senin işin okumak ondan sonra iş bulmak dedi babam aynı bankada 20 senedir çaışıyor ve mudur konumuna geldiği için beni işe aldıracağını soyledi, sen istedin çekeceksin daha hamsın boyle boyle olacaksın dedi o evin kuralları var seninde uyman gereken dedi, ama olay senin psikolojini bozacağı duruma gelirse ben olaya el atarım dedi

babadır,biraz tenkitten zarar gelmez.arkanda olması güzel

Eşin ailesine vereceği parayı kiraya veremeyip karısını kapı dinleyen kardeşiyle ve onun arkadaşlarıyla yalnız mı bırakıyor? Yanlış anlamadım değil mi? Bir erkek benim namusumu böyle bile bile tehlikeye atacaksa ben ona nasıl erkek diye bakarım? Anasından, sapık kardeşinden ayrılmamak için karısını böyle durumlara sokuyor, bu erkeklere ne oluyor arkadaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…