zaten canım asgari ücret alır başladığı yerde. sigorta olursa bingo deriz.bunlar da yetmez tabi tek başına istanbul gibi yerde. p yüzden bir kuruma sığınmak daha kollayıcı. en azından gece yatarken korkmaz.
hayırlısı olsun inşallah ya.
kendine guveni yok gozumun açılmasını istemiyor dogru, bir sey daha var ki ekonomik ozgurlugumu elime almamı istemiyor, ona muhtac olmamı istiyor. dediğiniz gibi yarın bir gun sorunlar oldugunda ben gidiyorum diyememem için
1000lira maaş alıyor 400 unu annesine veriyor arada 400u de gectigi oluyor 100 daha ver diıyorlar..
evde kimse yok eşim 1 saat sonra geliyor kapatacağım yakında
bu fiyata tokinin kiptaşın ne güzel siteleri var. az şehrin dışında ama gayet iyi güzel. çektiğiniz sıkıntıya değer mi. az mantıklı olun. zaten para veriyormuşsunuz. ne diye çekiyorsunuz çaresi varken
yok hayır geyiklide
bu fiyata tokinin kiptaşın ne güzel siteleri var. az şehrin dışında ama gayet iyi güzel. çektiğiniz sıkıntıya değer mi. az mantıklı olun. zaten para veriyormuşsunuz. ne diye çekiyorsunuz çaresi varken
gerisiyle nasıl bir yatırım yapıyorsunuz peki?
ne yatırımı?????????????
ben bu işi eşimden ayrılmadan halletmek istiyorum, ve halledicem
1000 lira alıyomuş ya eşi? 500 ü ailesine verse 500 kalır.. ondan bahsediyorum.
350 tl ye toki evleri var. sıkarsın biiraz tasarruf yaparsın. mum ışığında romantik takılırsın gerekirse. 1000 lirayı arttıradabilirler isterlerse. örnekleri var.
bugun babamla konustum anlattım olanları tabi evlenmeseydin diye başladı lafa, ama sonradan uzuldugunu ima edecek sozlerde bulundu ve boşanırsan gelirsin buraya kırarsın dizini oturursun dedi, ama benim istediğimin bu olmadıgı anlayamadı, yinede arkamda biri oldugunu bilmek iç rahatlatıcı, çalışıcam dedim anlattım, tepkisi sert oldu senin işin okumak ondan sonra iş bulmak dedi babam aynı bankada 20 senedir çaışıyor ve mudur konumuna geldiği için beni işe aldıracağını soyledi, sen istedin çekeceksin daha hamsın boyle boyle olacaksın dedi o evin kuralları var seninde uyman gereken dedi, ama olay senin psikolojini bozacağı duruma gelirse ben olaya el atarım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?