Aklım senin dediklerini söylüyor, ruhum ya yapamazsa diyor. Güçlü olmak Allah vergisi güçlü ol demekle güçlü olunmuyor ki. İstanbul çakallar yeri.
Ana var, baba var, dayı var ama sahipsiz. Çok koydu bu hikaye bana. Belki benim gibi kuyruğu kıstırmış yorumlar ona gelmeyecek, belki daha sert yorumlar daha iyi onun silkinmesi için ama inanın bilmiyorum.
Bazen geç vakit eve dönerken, hele de yollar ıssızsa hep " seni bilmeyen için çok korkutucusun" derim İstanbul'a.
Böyle bir şehirde kimseli kimsesiz olmak, ne iyi ne kötü bilemiyorum.
herkese yorumları için içten teşekkür ediyorum, ama bugun anladım ki, ben korkağım, çaresizlik kelimesinin altına saklanıp butun kapıları kapatıyorum, kendimi mutsuzluga surukluyorum özgüvensizliğim yuzunden
bu evden çıkarsan bir daha donemezsin diye tehdit ediyor beni, korkum da bu asıl ben iş buldum kabul etmedi evden çıktım o zaman psikopatca seyler kuracak aklında ne yapıyor bu yoklugumda diye yiyip bitirecek kendini ipler tamamen kopacak yani..
zaten ilk yola tek çıkamaz. yani elde ne var bavulun içi boş. hadi cesaret de yükledik kıza ama başka bir şey yok.
kadın sığınma evleriyle başlayacak hayatını değiştirmeye. buradan kötü olacağını da sanmıyorum.
zaten oranın amacı kadınlara hayatı kazandırmak değil mi?
bir kapı mutlak açılır.
canım sen bu evliliği,bu şekilde daha ne kadar sürdürebilirsin,uzun ömürlü oacağını düşünüyormusun
dışarıdan hiç öyle gözükmüyor.daha ne kadar dayanabilirsin bu hakaretlere
çok dikkat et de tekrar hamile kalma.bebğin olursa gerçekten sorunların kat be kat fazlalaşacak,ve hiç ayrılamayacaksın
bu evden çıkarsan bir daha donemezsin diye tehdit ediyor beni, korkum da bu asıl ben iş buldum kabul etmedi evden çıktım o zaman psikopatca seyler kuracak aklında ne yapıyor bu yoklugumda diye yiyip bitirecek kendini ipler tamamen kopacak yani..
Kopsun zaten o ipler, kopmuyor da ne oluyor? Bir de anlamadığım bişeyler var. Dünle bugün söylediklerin birbirini tutmuyor. Dün bana evlenmeden önce söz verdi ailesi, evlerini satıp ayrı ev açacaklardı dedin, bugün de beni istemediler, kaçarak evlendik, babası kuyruk salladın diyor vs vs. diyorsun. Bu işin doğrusu nedir?
evden kaçtım, babamın ısrarları ile geri dondum, ailesiyle babam bir araya geldi konustular evlendirelim dediler.. babamda nerede oturacagımmızı sorunca ilk bizle kalırlar,bizim niyetimiz evi satıp 2 tane ev almak 2 ogluna ve canakkalede yazlıkta oturmak dediler babama. evlendiğimizdede bu konusmalar vardı 2 ay kadar sonra çanakkale yazın cok soguk oluyo kimseler yok ekmek bile alacak biyer yok koy gibi orası bız satmaktan vazgectik dediler
benim annem babamı aldattıgı için bosandılar, sorumsuz bir kadın asla ornek alınamaz
Bence baban elinden tutar senin. Yanına alamasa da bir kapı açar. Kaçtığında bile ısrarla geri çağırmış baksana. Üstelik sormuş etmiş, düşünmüş geleceğini. Bu mesaj bana umut verdi. Babanla konuşmakla işe başla. Baba babadır ya... Hiç değilse bir yer gösterir kendini toplayana kadar. O da olmadı biraz kulağını çeker kocanın, sahipsiz olmadığını hisettirir. Keşke baştan yazsaydın bunları.
Varya SmeeB başım ağrıdı. Yapacak işim var, yapamıyorum gözüm ekranda. İşten atılırsam esas ben senin yanına geleceğim haberin olsun.
Hem sen çık internetten zaten gizli giriyorsun, geç oldu yakalanma.
ben annesini örnek alsın derken neyi kastettiğim gayet açık sonuçta boşanınca kendisi ayakta durmuş. ben kocasını aldatsınmı dedim. zaten annesinin kocasını aldattığını da şimdi öğrendik. konuyu çarpıtmayın lütfen. bu aradaa kocan annenin babanı aldattığını biliyorsa ondan sana hiç güveni yoktur ve kayınvalidenlerinde seni neden istemedikleri açıklığa kavuşmuş oldu.
nikahıma kimse gelmemişken bir tek babam geldi sahipsiz olmadıgımı gostermek için, fakat şimdiye kadar ona anlatamadım evlenmeseydin der diye ama o cesaret var bbende şimdi anlatacağım
Benim anlamadigim kaynin niye kapini dinliyor ??
Yani ne geciyor eline, ne ögrenmeye calisiyor??
Yoksa kayinvalidenmi tembihledi, biz gidince bak bakalim neler konusuyorlar diye felan?
çanakkalenin bir koyunde ama kışın bakkal bile kafasına gore açıyomus kimseler yokmus..
Tabi ki en mantıklı yollardan biri ve de daha güvenli.
güzelyalıdamı nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?