1000 lırayla ınsanlar cocuk okutuyo yapmayın ya ayrı eve cıkın kesınlıkle
500 lira kira versek geri kaan 500 ile ne yapacagız korkusu var eşimde..
konu sahibi bütün önerilere verdiğin cevapla bütün kapıları kapatıyorsun
bak o kadar kişi önerilerde bulundu
ne yapmayı düşünüyorsun?
hani bunu sordum ki bütün cevaplarında bi olumsuzluk çaresizlik var
unutma bi açık kapı mutlaka vardır
500 lira kira versek geri kaan 500 ile ne yapacagız korkusu var eşimde..
sen üniv mi okuyorsun
elektrık , su faturanı odeyıp kalanıylada bırıncı derece ıhtıyaclarınızı gıdereceksınız...
Suanda 500 tl kalıyor sıze ustune bırde huzursuzluk
bu sene sınava girdim eşim aof kazandı, ben yazdıgım orgun ogretimleri kazanamadım ek yereştirmeleri deniycem olmassa seneye tekrar
beni eve çıkma konusunda çok cesaretlendirdiniz.. Eşimi karsıma alıp ciddi bir sekilde konusacagım.. Kavga etmeden, konuyu degistirmemesini saglayarak
canım kusura bakma ama senin eşin ezilmeye alışmış sanırım benim eşim 1000 tl maaş aldığı zamanlarda 500 kira veriyorduk 300 aylık geçimimiz oluyordu ayrıca taksitte ödüyorduk..yani ala ala geçiniliyor..dişimizi sıkıyorduk ama kendi evimizdede ayaklarımızı uzatıyor,istediğim zaman istediğimi yapıyordum.. kimsenin önünde başımızı eğmiyorduk ...ilk evlendiğim zaman kaynanam bizde kalacaksınız dedi ben oğlumu bırakmam dedi,küçük oglum bizle kalacak dedi ...bende eşime olacakları anlattım...hatta 2 ay kaldık biz kaynananmlarda...
-istediğini pişiremezsin
-evinin içinde rahat giyinip dolaşamazsın
-istediğini izleyemezsin
-yaptığın herşey batar
-istediğin zaman uyuyup uyanamazsın
-hele bide çocuk oldumu o çocuk artık sana ait değildir ve senin hiçbir söz hakkın yoktur...
ben yaşamam dedim annenlerle...sen eğer eşine baskı yapmazsan bu buşekilde devam eder gider gençliğin kaynananın evinde solar gider...eşinin sana bunu yapmaya hakkı yok elini masaya vur ben çalışıcam sen istesende istemesende ben böyle yaşamak istemiyorum ben seninle annene hizmet etmek için ,ezilmek için evlenmedim seni sevdiğim için evlendim seninle birlikte olmak istediğim için annemin evinden geldim şimdi ise annenin evindeyiz de...eşine biraz cesaret ver şöyle yaparız de böyle yaparız de kesin bişeyler yapacaktır...garanti veriyorum sana...yaşamış birisi olarak..:)
cnmm sen niye çalışmayı düşünmüyorsun.... ne kadar ücret alıyor ne kadarını ailesine veriyor :26:
ben senin yerinde olsam o evi terk ederdim bildiğin kaçardım bu ne ya böyle ne hakla karışıyorlar sana?
ya onlar gidiyor o evden ya da siz bunun başka yolu yok..
siz çıkamıyorsanız onları kaçırın canım bu kadar iyi huylu olmayın, onlar da bıksınlar sizden ne bu böyle hayat mı senin yaşadığın...
benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?