1 paket mercimekle 1 hafta doymak istemediği için ayrı eve çıkmak istemiyor eşim. Bana kalsa iyi bir fikir bu
ama senin küfür yemene hakarete uğramana göz yumuyo değilmi
1 paket mercimekle 1 hafta doymak istemediği için ayrı eve çıkmak istemiyor eşim. Bana kalsa iyi bir fikir bu
kuzum sen kocanı ikna et .ayrı ev için ortam kötü evet ama eve erkek arkadaşlarını getiren kaynınla nereye kadar yaşanırki..
ve kimsenin hayatı 4,4 lük değilki herkes pahalı yerlerden giyinip avrupalarda yaşamıyor..bu ülkedeki herkes 5 milyar 10 milyar maaş almıyoki asgari ücretli insanlarda var onlar geçinebiliyosa ki çocuk okutup ev kirası veriyolar senin kocan bi karısını nerde olsa besler yeterki içinde çalışma hevesi olsun kendine güveni olsun...
Tam da bizim söylediğimiz gibi işte, esas sorun k.validen değil eşin!!1 paket mercimekle 1 hafta doymak istemediği için ayrı eve çıkmak istemiyor eşim. Bana kalsa iyi bir fikir bu
bu yorum için tşkürler bu kadar üstüme gelinmesi arasında iyi geldi.. ben bu akşamdan itibaren başlıyorum konuşmaya inşallah olumlu olur
Tam da bizim söylediğimiz gibi işte, esas sorun k.validen değil eşin!!
Sana ilk sayfalardan beri herkes çalış dedi ama sen "kocam bana kıyamıyor, çalışamam, kaynanamı kendi evlerinden nasıl atabilirim" dedin.
birlikte oturmak zorundayız ben çaışmıyorum eşim aldığı maaşın yarısını zaten eve veriyor kira ödüyoruz kayınvalideme, şimdide kaynımın hiç bir yardımı yok bütün evin sorumluluğu eşimde kayınvalideme 30 yaşında adama bakmak zorundamı eşim oda biraz katkıda bulunsun diyorum ama nafie o evli değil bakmak zorundasiniz diyo, ailem uzulmesin diye bahsetmek istemiyorum, babamın duymasını istemiyorum olanarı.. çok doluyum çok mutsuzum bu aile beni sinir hastası yapacak
bu yorum için tşkürler bu kadar üstüme gelinmesi arasında iyi geldi.. ben bu akşamdan itibaren başlıyorum konuşmaya inşallah olumlu olur
kıyamıyor değil kıskanıyor tipik erkek işte, atabilirim yanlış bir kelime, ama aynı çatı altında ben sinir hastası olacağım ve iki tarafta yıpranacak, bu yuzden ayrı ev şart yorumlar için tşk
evet göz yumuyor. acaba bu yorumum karşısında positif bir cevap alabilecekmiyim sizden
birlikte oturmak zorundayız ben çaışmıyorum eşim aldığı maaşın yarısını zaten eve veriyor kira ödüyoruz kayınvalideme, şimdide kaynımın hiç bir yardımı yok bütün evin sorumluluğu eşimde kayınvalideme 30 yaşında adama bakmak zorundamı eşim oda biraz katkıda bulunsun diyorum ama nafie o evli değil bakmak zorundasiniz diyo, ailem uzulmesin diye bahsetmek istemiyorum, babamın duymasını istemiyorum olanarı.. çok doluyum çok mutsuzum bu aile beni sinir hastası yapacak
benim asıl yapmak istedigim bu bıksınlar ve kaçsınlar yazlıklarına hic gelmesinler, ama nasıl yapacagım bunu
eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?