eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
Eeee kanma be o zaman güzelim, yazık sana.
yeni başladık biriktirmeye geçen ay 200 lira atabildik, ama onun niyeti belli araba alacağım diyordu dune kadar
Gelmezse gelmez, koca bu bulunmaz hint kumaşı değil ya! Nedir bu kendine güvensizliğin? Tamam, yuva kolay kurulmaz da evlilik de bu değil be çocuğum. Şalvar giysen için görünürmüş, e çalışan kadınlara eşinin bakışı bu mu yani? O işyerindeki kadınlara öyle bakıyor demek ki! Ayda 200 lira atmaya ne ev olur ne dam. Bak yarın öbür gün hamiler kalırsın, ilk muayenede gider zaten o 200 lira. Eşinin sözlerine kandığınla kalırsın ortada.kanmiyim de ne yapiyim? bazı arkadaslar git pesinden gelsin diyorlar, e ya gelmezse?
bana kalırsa eşin halinden fazlasıyla memnun ve ayrı eve çıkmaya asla cesareti yok
ben kadınlığımla ondan daha cesaretliyim,ailesi dahi olsa eşine s.git diyemez ne biçim erkek bu.
öyle bir durumla karşılaştığı an seni ve eşyalarınızı toparlayıp o ev terketmesi gerekti,doğru olan bu!
1+1 eve geç ama huzurun olsun
bu ne böyle nazi kampı gibi
eşimle dun gece uzun uzun konustum evin içinde mutsuz oldugumu ve kendimi guvende hissetmediğimi ifade etttim,
ama hemen basladı bagırmaya, cocukmusun sen, nasıl gecıncez barı para bırıktırelım ev alalım cunku kıranın sonu yok ya ısten atılırsam, ya kıra aksarsa ev sahıbı kapıya dayanırsa. işten atılma riski her zaman vardır ama işten atılcam diye kimse eve çıkmasaydı o zaman olurmu oyle sey o zaman hayatımızın sonuna kadar burda oturacagız heralde dedim, oda memnun değilmiş ama sonu olmayan biseye girmek istemiyormus, eger işten kovulursa bu kapı bize kapanırmıs sokakta kalırmıssız. bunlara karsılık ona kendini benim yerime koymasını soyledim sen benim babamla yasasaydın ve o sana s.git deseydi dururmuydun diye sordum, durmazdım dedi, ee ben ne duruyorum o zaman sen gururlusunda ben gurursuzmuyum dedim, ve delirdi sus yeter artık ayrı eve çıkamayız sinir hastası ettin beni kapat su konuyu artık burda oturmak zorundayız baska caremiz yok dedi, o zaman bende calışıyım deyince daha da delirdi sen çalışmayı ne sanıyosun, şalvar giysen vücüt hatlarını gorcekler bilmem ne yaparlar off delirdi bende senin kendine guvenin yok dedim çarptım kapıyı çıktım ve gece yarısı geldi yanıma dedi ki ben baska bir ise basvurdum olursa cıkalım oranın maası daha iyimis, ama kandırıyo beni farkındayım
Gelmezse gelmez, koca bu bulunmaz hint kumaşı değil ya! Nedir bu kendine güvensizliğin? Tamam, yuva kolay kurulmaz da evlilik de bu değil be çocuğum. Şalvar giysen için görünürmüş, e çalışan kadınlara eşinin bakışı bu mu yani? O işyerindeki kadınlara öyle bakıyor demek ki! Ayda 200 lira atmaya ne ev olur ne dam. Bak yarın öbür gün hamiler kalırsın, ilk muayenede gider zaten o 200 lira. Eşinin sözlerine kandığınla kalırsın ortada.
işte gelmezse gelmez olmuyor, zorluklarla evlendik tahmin ettiğiniz gibi
Senin eşin orada yaşamayı kafasına koymuş canım..Senin gidecek bir yerin olmadığını da bildiği için gayet rahat davranıyor..
Arada senin gönlünü hoş edecek birkaç laf ediyor, ondan sonra da hayatına devam ediyor..
Kendin diyorsun işte "para biriktiriyoruz ama araba almayı düşünüyor" diye..
Bu arada "şalvar giysen vücut hatlarını görecekler" ne demekmiş..Sen dışarı çıkarken ne giyiyorsun?
Eşin senin dışarı çıkmana karışmıyor değil mi?
bunu da soyledim ona annenın benimle kufurlu bi sekilde konustugunu abinin git odana diye bagirip emirler verdigini goruyorsun neden hiç sesin çıkmıyor? pısırıksın galiba sen bira ailenden mi korkuyosun anlayamadım, beni ezdirmemen gerekir hep soyluyorum hep ama dediği aynı kovarlar evsiz kalırız gecinemeyiz ben ne yapayım simdi
Nice zorluklarla, büyük aşklarla evlenenler pişman olduğu anlıyor zamanla. Sen de anlayacaksın gün gelince. Aslında hatanın büyüğü annende babanda, sana sahip çıkmak yerine ikisi de kendi düzenlerini kurabilmek için bir an evvel evlenmene göz yummuşlar. Yazık, üzüldüm haline. Çekilecek çile değil bu. Kaynana çilesi değil senin derdin, çocuk akıllı koca çilesi. Sinir oluyorum böyle adamlara.
en güzel yol ne biliyormusun
tüm yaşadıklarını içinde bulunduğun durumu ailene anlatmalısın
gerekirse onların yanına gitmelisin
eşin değerini bilmiyor belki bu şekilde anlar
bahsettiğin gibiyse o aile ile bir ömür değil 1 gün dahi geçmez
anneme anlattım sen gittin çekeceksin diyor babamında aynı seyi soylemesinden korkuyorum beni suclayacak evlenmeseydin bu yasta diyecek
böyle bir durumdaysan eğer, gözünü karartıp ya işe başlayıp eşine ben işe başladım.. ayrı eve çıkıyoruz ya gelirsin.. ya da ben aileme dönüyorum dersin.. ya da oturup olanları çekip kafayı yersin canım başka çare yok.. eşinin ayrı eve çıkmaya niyeti yok.. ben kaynımdan biliyorum aileyle birleşik oturmaya çalışan karısı ne çekerse çeksin hiç ayrıya çıkmaya niyetlenmiyo.. eltim ayrı ya çıktı ama ailesi saolsun onunda.. eşin izin vermiyormuşmuşmuş.. o zaman çare bulsun bir zahmet.. o çalışıyo akşama kadar o evin kahrını çeken SENSİN.. unutma bu dünyaya 1 kez geliyoruzçç
açık giyinen bir insan değilim, dışarı çıkıyorum ananem çok yakın oturuyor ona gidiyorum arada arkadaşlarım hep karsı yakada anca onlar eve gelince goruyorum karsıya gecmeme razı olmuyor bir turlu yanı karısıyor cıkmama ben soramıyorum bile cevabını bıldıgımden,
anca yakın yerlere gidiyorum oda yanımda biriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?