Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Mustakbel eltisiyle ilgili konu açan birine katilirsin katilmazsin elestirirsin o ayrı da ama senin de kocan şöyle böyle demek nedir ya. Konu sahibi sen naptin bazı üyelerin kuyruğuna mi Bastın da senin eski konularını alakasız bir konuda gündeme getirip saygısızlık yapıyorlar.
Hayır çok zevk veren bir şeyse söyleyin bizde yapalım insanların eski konularına bakıp ama seninde bilmem neyin böyle diyelim.Böylece ben de ıssız gunlerimi değerlendirmiş olurum.

tatlım sen bilmiyorsun burda böyle bi adet var hoşlarına gitmeyince bir olay, durum,aynı görüşe sahip olamayınca çıldırıp eski konuları aratıp tek tek okuyup yüze vurma??! gibi bir çılgınlık aldı başını gidiyor
boşver sen adet oldu gül geç takılma
:KK30:

Konu sahibi burada istediği yorumları alamadığın da ne yaptı peki?
Herkesi geniş,basitlik ve meşreplikle itham etti.
Bu durum içinde aynı hassasiyeti gösterseydiniz size hak verebilirdim.

Bu bel altı vurmaktan çok daha basit.
B*k atana gül atılmaz. Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok. Maç berabere.

Bu arada iyi seneler dilerim, 2016 yılında duygularınızın adaletle ilgili kısmında biraz iyileştirme bekleyebilirsiniz.

Konu sahibi burada istediği yorumları alamadığın da ne yaptı peki?
Herkesi geniş,basitlik ve meşreplikle itham etti.
Bu durum içinde aynı hassasiyeti gösterseydiniz size hak verebilirdim.

Bu bel altı vurmaktan çok daha basit.
B*k atana gül atılmaz. Rahatsız olmanızı gerektirecek bir durum yok. Maç berabere.

Bu arada iyi seneler dilerim, 2016 yılında duygularınızın adaletle ilgili kısmında biraz iyileştirme bekleyebilirsiniz.
sizinde dediğiniz gibi ne yazık ki yine bir iç dökme/dertleşme olayı maça dönüşmüş taraflar birbirlerine gol atma çılgınlığına kaptırmış kendilerini
beni kimin ne dediğinden çok onu hangi duygularla nasıl ifade ettiği ilgilendiriyor
son cümleniz içinde bilmukabele ^_^

sizinde dediğiniz gibi ne yazık ki yine bir iç dökme/dertleşme olayı maça dönüşmüş taraflar birbirlerine gol atma çılgınlığına kaptırmış kendilerini
beni kimin ne dediğinden çok onu hangi duygularla nasıl ifade ettiği ilgilendiriyor
son cümleniz içinde bilmukabele ^_^

hafifsiniz, basitsiniz, sizde de meşreplik var ki sizde elti adayımla aynısınız gibi söylemler hangi duygularla söylenmiş olursa olsun varış noktası aynı yer olur.
yani duygudan çok ne söylendiği de önemli.

konu sahibi alanen hadsizliğine hakaret eklediyse,
gelebilecek bel altılara ben hazırım demiş oluyor zaten.

hafifsiniz, basitsiniz, sizde de meşreplik var ki sizde elti adayımla aynısınız gibi söylemler hangi duygularla söylenmiş olursa olsun varış noktası aynı yer olur.
yani duygudan çok ne söylendiği de önemli.

konu sahibi alanen hadsizliğine hakaret eklediyse,
gelebilecek bel altılara ben hazırım demiş oluyor zaten.
zaten ettiği hakaretlerden sonra ban yemiş canım, isabet olmuş
umarım bir daha yorumunu beğenmediği üyelere hakaret edemeyeceğini öğrenmiştir

Back
X