Eşimin kart için yaptıkları

cakiltasi061

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
327
178
103
Kart yüzünden iki gündür canım çok sıkkın eşimin harcamalari konusunda zaten sorunluyuz hep geriden geliyo bı turlu kendini duzeltemedi 2 sene oldu kredi kart borcu baya cogalmisti bı ara sonra evlenmeden benim kenarda param vardı onla ödedim 8 bine yakın o karti elinden aldım söz verdi sonra ev aldık bı kart daha aldı bankadan maaş kartında geriden geldiği için maaş alır almaz para bitmiş oluyo bakiyorum bişey alcaginda yeni karttan cekiyo şimdi onda ne yapiyo ne ediyo hiç haberim yok bana güvenmeyi ogrenceksin deyip duruyo. Kartla ilgili bişey sorsam kavga cikariyo göster neyin var ne yok güveniyim diyorum imkansız gostermiyo iki gündür boşanma derecesine geldik o kadar üzdü ki beni inşallah ondanda borç çıkmaz bu kadar sinirlendiğinde göre buyuj ihtimal imdada borç yaptı

Uygulama falan yok mu bankanın telefonunda ordan baksanız?Ama sifreyi bulmanız lazım tabi

Daha önceden de bir sürü borcu çıktı zaten zar zor ödedik

Çocuk gibi harcamalarını kontrol etmeniz çok yanlış.
Bunu yapan adama dövdüğümüz gibi kadına da söveriz.
İşin içinde kumar, alkol bağımlılığı, başkasına borç vs durumları yoksa adam kendine ve size harcıyor, anca yetiyordur.
Ne yapsın, almasın mı?
Bunu didik didik etmek ne kadar ayıp ya.
Fuzuli harcaması varsa uyarırsınız, ya dikkat eder ya etmez.
Borç kendi borcu, eğer kapınıza dayanırsa yardım et diye ‘ben sana demiştim’ der köşenize çekilirsiniz.

Böyle bana güvenmeyi öğreniceksin falan gibi saçma sapan konuşup, bu konuda kavga çıkaran adamın kesinlikle sakladığı biseyler vardır. Bu borçtur, başka biseydir bilemem. Nereye harciyo bu kadar parayı? Bu adamın borcunu falan ödemeyin sakın. Bigun evinize icraya gelirlerse görür güvenmeyi o zaman nasıl üste cikicak acaba

Sizin de soylediginiz gibi borc yapmis yine cok belli bir de uste cikmaya calisiyor tipik suclu davranisi. Kocaniza soz geciremiyorsaniz siz kendi birikiminizi yapin. Ortak geleceginiz icin bile boyle futursuzca davraniyorsa siz kendinizi guvenceye alin.

Daha önceden yaşadıklarımı biliyomusunuz da böyle konuşuyorsunuz pardon ? Önceden kac defa yaşadım aynı şeyi kaç borç çıkardı kaç borcunu ödedik haberiniz varmi

Evlenmeden 8 binlira borc ödeten adam,kösesine cekilmesine izin verrmez bence.
Ucu illaki kadına dokunur.

Bu kadar sıkıntı yaşıyorsanız bütçeleri ayırın sizin de kafanız rahat etsin. İkiniz için de gerilimli bir durum böylesi. Siz iyi niyetli şekilde endişelenip kendinizi yıpratıyorsunuz. Eşiniz de haklı çocuk gibi hesap vermek zorunda değil size. Borç onun borcu. Bırakın salın o düşünsün kendi harcamalarını.

ortalama zekada olan her insan bence gelirine gore borc yapmasi gerektigini bilmeli. eslerden biri bunu bilmiyorsa diger esin sorgulamasi kadar dogal bir sey olamaz.

ne aliyor bu adam yani ustune basina mi aliyor, size veya cocuklara mi aliyor bu parayi nereye harcadigiyla ilgili hicbir belirti yok mu? siz rahat mi yasiyorsunuz sizden kisiyor mu?

Sen de harca, bütçeleri ayır, borç onun borcu diyen arkadaşlar, siz de bilirsiniz ki evliliklerde senin borcun benim borcum diye birşey olmuyor. Yarın öbür gün icra o eve gelir ve ne var ne yok alır.
Eşinizin ki bi nevi hastalık ve düşünce yetisi zayıf. Bunun için tedavi olanlar da var eşiniz düşünmez mi? Böyle biriyle zor, sürekli kontrol edemez güvenemezsiniz ve dediğim gibi yarın icraya düşmeyeceğinizin garantisi hiç yok.

Evlimisiniz bilmiyorum ama evli olunca borç onun borcu olmuyo malesef ucu herşeye dokunuyo emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…