- 31 Mart 2020
- 327
- 178
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Uygulama falan yok mu bankanın telefonunda ordan baksanız?Ama sifreyi bulmanız lazım tabiKart yüzünden iki gündür canım çok sıkkın eşimin harcamalari konusunda zaten sorunluyuz hep geriden geliyo bı turlu kendini duzeltemedi 2 sene oldu kredi kart borcu baya cogalmisti bı ara sonra evlenmeden benim kenarda param vardı onla ödedim 8 bine yakın o karti elinden aldım söz verdi sonra ev aldık bı kart daha aldı bankadan maaş kartında geriden geldiği için maaş alır almaz para bitmiş oluyo bakiyorum bişey alcaginda yeni karttan cekiyo şimdi onda ne yapiyo ne ediyo hiç haberim yok bana güvenmeyi ogrenceksin deyip duruyo. Kartla ilgili bişey sorsam kavga cikariyo göster neyin var ne yok güveniyim diyorum imkansız gostermiyo iki gündür boşanma derecesine geldik o kadar üzdü ki beni inşallah ondanda borç çıkmaz bu kadar sinirlendiğinde göre buyuj ihtimal imdada borç yaptı
Var ama şifre TC bir sürü şey istiyo malesefUygulama falan yok mu bankanın telefonunda ordan baksanız?Ama sifreyi bulmanız lazım tabi
Daha önceden de bir sürü borcu çıktı zaten zar zor ödedikesinizin mantik yanlis.
ben esime guvenirim, kart falan sormam,
ama on yillik evliyiz, benden daha titizdir borc konusunda karar verirken, bunu bir cok olayda deneyimledim.
hic bir deneyim olmadan, gozunuz kara mi guvenecekmissiniz,
o once kendini bir ispatlasin.
Daha önceden yaşadıklarımı biliyomusunuz da böyle konuşuyorsunuz pardon ? Önceden kac defa yaşadım aynı şeyi kaç borç çıkardı kaç borcunu ödedik haberiniz varmiÇocuk gibi harcamalarını kontrol etmeniz çok yanlış.
Bunu yapan adama dövdüğümüz gibi kadına da söveriz.
İşin içinde kumar, alkol bağımlılığı, başkasına borç vs durumları yoksa adam kendine ve size harcıyor, anca yetiyordur.
Ne yapsın, almasın mı?
Bunu didik didik etmek ne kadar ayıp ya.
Fuzuli harcaması varsa uyarırsınız, ya dikkat eder ya etmez.
Borç kendi borcu, eğer kapınıza dayanırsa yardım et diye ‘ben sana demiştim’ der köşenize çekilirsiniz.
Evlenmeden 8 binlira borc ödeten adam,kösesine cekilmesine izin verrmez bence.Çocuk gibi harcamalarını kontrol etmeniz çok yanlış.
Bunu yapan adama dövdüğümüz gibi kadına da söveriz.
İşin içinde kumar, alkol bağımlılığı, başkasına borç vs durumları yoksa adam kendine ve size harcıyor, anca yetiyordur.
Ne yapsın, almasın mı?
Bunu didik didik etmek ne kadar ayıp ya.
Fuzuli harcaması varsa uyarırsınız, ya dikkat eder ya etmez.
Borç kendi borcu, eğer kapınıza dayanırsa yardım et diye ‘ben sana demiştim’ der köşenize çekilirsiniz.
Evlimisiniz bilmiyorum ama evli olunca borç onun borcu olmuyo malesef ucu herşeye dokunuyo emin olunBu kadar sıkıntı yaşıyorsanız bütçeleri ayırın sizin de kafanız rahat etsin. İkiniz için de gerilimli bir durum böylesi. Siz iyi niyetli şekilde endişelenip kendinizi yıpratıyorsunuz. Eşiniz de haklı çocuk gibi hesap vermek zorunda değil size. Borç onun borcu. Bırakın salın o düşünsün kendi harcamalarını.
Bizde girdik ev kredisine ama değişen bişey olmadıBenim arkadasimin eside böyle yaptı
150milyar kartborcu odediler
Sonra kaynana evi satti borcu odedi
Simdi tum kartlar esinde
Birde ev kredisine girdi borc yapmasin diye
Ancak böyle kurtuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?