- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
Yani sen sırf henüz bugün gördüğün bişeyle akşamına adamı burada çocuk işkencecisi ilan ettin öylemi? Burada bu kadar insanı eşine hakaret ettirdin hemde daha bugün yaptığın gözleme dayanarak?Bugün gördüm yeğenine bu davranışlarını.. ve aklıma direkt 2 ay önce benim yeğenime olan davranışı geldi.. aileler ile ilgili olan mevzu daha önceden dikkatimi çekmişti zaten.. böyle birinden çocuk yapma fikri bile düşündürdü beni,kendi çocuğuna nasıl davranır diye..
Her gidişimde çocuğa yaptığı sizin tabirinizle *oyuna şahit oluyor da susuyor değilim Yani..
Bravo sana!
Senden kurtulduğu gün bu adamın ikinci doğum günü olacak! Sende o zaman anlayacaksın anyayı konyayı... İlahi adalet denen bişey var! İllaki tecelli eder hiç merak etme.
tutup çocuğa vurmuyor ki elini yanağına koyuyor sadece :) veya bazen kucağımıza gelir bırakmayız evde kim varsa bağırır imbaaat diye :) bence konu sahibinin eşi de yeğeniyle oynuyordur. (bunların hiç birisi normal bir tokat için geçerli değil, ben sadece oyun oynadığına inanmak istiyorum.)