- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.234
- 158
Adamın karakteri bu. Değiştiremezsiniz ki?peki nasıl çözebilirim bu durumu sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın karakteri bu. Değiştiremezsiniz ki?peki nasıl çözebilirim bu durumu sizce
Bence de destek alın, eşiniz bireysel olarak bu konu ile ayrıca yardım almalı, belliki kendinden büyük bayanlarla alakalı eksik bir duygusu var , eğer o bayanlara cinsel bir yakınlığı yoksa belki de abla figürü onda eksik kalmış bir parçadır, tamamen kendisi ile alakalı bir durum ..çift terapisi almak en doğrusu sanırım
Ah şu her şeyi yapıp sonra karşısındakine paronayak muamelesi yapanlar yok mubende bana ortada bişey yok ben paranoyakmısım gibi düşündürtmesinden sinir kaptım konuyu açtım ama normal bir durum değil herkese göre de..
Aynı şeyi ona yapmanızda bence hiçbir beis yok. Ben her zaman öyle yaparım. Iyi çalışan bir yöntemdir deneyin.peki nasıl çözebilirim bu durumu sizce
Adamın karakteri bu. Değiştiremezsiniz ki?
evet ben artık kendi ruh sağlığımdan endişe eder oldum çünkü kendimi bana hasta düşünceler içine girmişim gibi hissettiriyor ve ben aynısını yapıcam deyince kabullenemiyor işyerinde sözde samimiyeti azaltmış öyle diyor bilmiyorum ama bence bu sorun hep benimle gelecek gibi çünkü bir ortama girince eşimi kaybediyorum yanımda durmuyor hep bir abla faktörü etrafında dönüyor kendini onların yanında buluyor ve farkında değilim diyor neden yaptığını asla anlamıyorum cinsel olarak değil de kendini bir sevdirme çabasında sürekli yani benim hissiyatım olmadı hoşlandığını fln düşünmüyorum ama neden yapıyor asla anlamıyorum belki de kötü düşüncelere girmem gerekir bilmiyorum iyimser bakıyorum olayaAh şu her şeyi yapıp sonra karşısındakine paronayak muamelesi yapanlar yok mu
Hani zaten üzgünsün bi de üstüne bu muameleyi görüyosun.
Kendi içinde çorba olup sinir sahibi oluyosun.
Sebep psikolojikse gidicek çözücek, başka bişeydense de siz ona göre hareket ediceksiniz.
Yani iki türlü de o suçlu ve üste çıkmaya çalışan biri.
Kimsenin manyaklığını, eksikliğini vsyi sizi rencide ve rahatsız ettiği taktirde tolere etmek zorunda değilsiniz.
Akıllıyı deli eder bu tipler.Sizde sorularla boğuşurken kafayı yemiş bulursunuz kendinizi.
O yüzden bu konuda baskın olun çünkü sonuna kadar haklısınız.Buna kendinizde inanırsanız tavrınız, duruşunuz otomatik şekillenir zaten.
Umarım farkında olmayarak çocukluktan gelen bi eksiklikten yapıyodur bu hareketi ve çözülür.Diğer seçeneği düşünmek istemiyorum bile ama bu kadar keyif alınan durumda diğer seçenekte çok olası duruyor.
farkında değilim cevabını veriyor bana istemsizce kendini onların yanında mı buluyor artık bilmiyorum.Misal 5 kardeştirler..
Baba erkek olana kadar denediği için de 5. Esiniz olmustur.
4 abla ile büyüdüğü için de böyle bir alışkanlık edinmiştir.Farkinda değildir ama yerleşmiştir.
Aklıma bu geldi nedense..
4 kardeşler 3 ablası var en küçük kardeş o aralarında 7-10 yaş fln varMisal 5 kardeştirler..
Baba erkek olana kadar denediği için de 5. Esiniz olmustur.
4 abla ile büyüdüğü için de böyle bir alışkanlık edinmiştir.Farkinda değildir ama yerleşmiştir.
Aklıma bu geldi nedense..
bence de aynı duyguyu tadarsa anlar belki biraz benim yasadıklarımı...Aynı şeyi ona yapmanızda bence hiçbir beis yok. Ben her zaman öyle yaparım. Iyi çalışan bir yöntemdir deneyin.
Kendinize abiler edinin. Evli ve çocuklu olmaları tercih edilir. Ikidebir abilerden bahsedin. Hır çıkarırsa onun size yaptığı açıklamanın aynısını ona yapın. Çok basit.
Abla? hasreti çeken adam da ilk defa duyuyorum. Hayretler içindeyim doğrusu.
evet destek şart çünkü ben işinden çıkamıyorum ne yazık ki..Bence de destek alın, eşiniz bireysel olarak bu konu ile ayrıca yardım almalı, belliki kendinden büyük bayanlarla alakalı eksik bir duygusu var , eğer o bayanlara cinsel bir yakınlığı yoksa belki de abla figürü onda eksik kalmış bir parçadır, tamamen kendisi ile alakalı bir durum ..
asla normal karşılamaz...Siz böyle abilerle samimi olsanız, tatile gitseniz, kendisini önemsemeyip abilerle vakit geçirseniz normal mi karşılayacakmış ?
Bu erkeklerin eşleri yapsa kıyameti koparacakları hareketleri kendileri yapınca normal görmelerine hastayım zaten.
Normal değil esinizin davranışları. 10 yaş fark da büyük bir fark değil ayrıca.
yeni evli olduğumuz için biraz gözlemlicem tavırlarını umarım düzelir..Valla niyetini bilemem ama davranışı normal değil o kesin. Yani kadın değil de erkek arkadaşı yüzünden beni tatilde ihmal etse, onla takılıp beni yalnız bıraksa yine farketmez, kavga sebebi.
evet bu konu da ayrı bir durum kendimi dışlanmış gibi hissediyorum böyle olunca ister istemez surat asıyorum bu sefer neden surat asıyorsuna geliyor olay, modum düşüyor ortamlara girinceYeni evlisiniz tatile arkadaşlarını getirmesi hoş olmamış. Madem getirdi sizi de dahil etmeliydi yani onlarla takilacaksaniz bile çift olarak takilsaydiniz sizi yalnız bırakmasaydı sonuçta insanları da yeni tanıyorsunuz sizi bırakıp arkadaşlarıyla takılması hoş değil bu tatiller henüz balayı sayılır yani. Ben olsam cinsiyetten çok sanırım buna takılırdım. Yoksa isyerinde orada burada samimi olması beni germezdi önemli olan onlarlayken benim yanımda duruyor mu beni de dahil etmeye çalışıyor mu sikilmayayim diye özen gösteriyor mu.
haklısınız..kadinlarin albenisi varsa bakimli guzelse bence cokta rahat olmayin sonucta erkeklere cokta guvenmemek gerek akillari genelde belden asagi calisiyor
eksik anne sevgisisni arıyor olabilirmiherkese merhaba, ilk kez konu açıyorum umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilirim.
eşimle ilgili bir sorunum var belki de bir sorun değildir ama ben bu durumu kafama takıyorum.. eşim kendinden büyük bayanlarla arkadaslık kuruyor ve samimi oluyor, arkadaslık kurduğu insanlar işyerinden ama ondan çok da büyük durmuyorlar en fazla on yaş vardır aralarında sürekli etrafına ablalar topluyor o abla bu abla şu abla bu durum artık beni yormaya başladı. erkek arkadasından çok ablaları var etrafında çalıştığı yerde birçok erkekte var ama o ablalarıyla samimi oluyor kahvaltılar cay içmeler sigara içmeler.. sorduğum zaman da evliler hepsinin çoluğu çocuğu var diyor, ve eşimle birlikte tatile gittik eşim en yakın arkadası ve ablası da geldi eşim benim yanıma gelmiyor abla dediği kadının yanına gidip durdu. sigara içmeler denize beraber girmeler müzeyi beraber gezmeler bende bu duruma çok sinir oldum ve kendi haline bıraktım çünkü kızdığım halde yapmaya devam ediyor. eve döndüğümüzde çok kötü kavgalarımız oldu sorduğumda da farkında değilim neden yaptığımı bilmiyorum diyor. başka gözle baktığını çok çok samimi olduğuna şahit olmadım ama kendini onlara sevdirme çabasında hep. sizce neden yapıyor bunu ve ne yapsam yaptığının yanlış olduğunu algılar. ona göre hata değil bu yaptıkları. şimdiden teşekkür ederim.