Nişanlıyken herşey o kadar güzel ki. evlendikten sonra hersey bu kadarmı değişir herzaman kızımm canım cicim olan gelin kızları eve geldikten sonra potansiyel suçlu oluyor.durumu söyle özetleyim sevgili arkadaşlar; eşim askere gitcek gerekçesiyle (5 ay kısa dönem ) kayınvalidemlerle beraber yaşadık üstelik ergen bi kayın onun apayrı tavırları,saygısızlığı hepsi üst üste . 13 tane bilezigim benden habersiz borçlara gidiyor bana sorulmaksızın en azından babacğımın aldığı o tek bilezigi anısı var diye verebilirlerdi . Kaynanam ayrı bi cins zaten çalışıyorum akşam eve geldiğimde bana değilde en çok poşetlere bakıyor.biryere gitsek ne yaptınız ne aldınız . geçen gün çay makinası istiyorum senden dedi evlilik yıldönümymüş bende eşler birseyler alırlar yıldönümlerinde dedim maşallah kendine para harcamıyı biliyorsun ama dedi bende kendim kazanıyorum harcarım kocamın bile olsa ben böyleyim dedim tabi bunlar gülerek oluyo zaten lafın iyisi gülerken söylenirmiş . kocam ise evimiz oldugu halde çıkma taraftarı değil eşyalarımz yok daha araba sevdasında o kredi kartını al ne istiyorsan al diyo amacı bak evlendigimiz zaman böyle rahat harcayamazsın mesajını vermeye cçalışıyor bana sizce nasıl davransam onu ikna ederim kendine güveni gelir çook bunaldıım çooook