Eşimin “kesinlikle” kilo sevmemesi!

Eşinizin size yaptigi baskiyi konu sahibinin eşi yapmamiş yalniz.

"Kilo al bosarim, kilo ver bosarim" bunlarin ikisi de ayni kapiya cikiyor, ikisi de kotu soylemler. Kilo verme boşarim diyince örnek koca, kilo ver diyince "kendi manken mi?" O is oyle degil

Eşim ne sever hiç bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. Kilolu halimi de gördü,istediğim zaman zayıfladım zayıf halimide gördü. Pasaklı pis halimi de gördü tertemiz bakımlı halimi de Hiç birinde en ufak tepki vermedi. Canım nasıl isterse öyle takılıyorum

Kilo problemim olmadı -ki bence sizde de yok. O yüzden eşimin takıntısı var mı bilmiyorum. Ama benim var. Biraz kilo alsam deli gibi diyet spor yapıyorum. Hep diyetteyim mlsfki

Kendisi manken mi? Kilo problemim yok ama Hiç sevmem kilo konusunu, eğer kişinin sağlığıyla ilgili bir durum varsa eşinin bir şey söylemesini haklı görebilirim.

Kendiniz nasıl mutluysanız öyle kalın. Eşiniz kendi kilosu ile ilgilensin, kendi vücudu ile.

Eşimin kilo takıntısı yok, hatta zayıfsın diyor. 160 a 58 normal ama yağ oranınız fazlaysa daha kilolu görünüyor olabilirsin. Kendi sağlığın için bi yağ oranına da baktırsan iyi olır. Malesef eşlerin isteğine Göre hareket ediyoruz bazen. Hatta ben takığım ya, evlenmeden göbek falan yoktu. Şimdi yağ bağladı resmen ne zaman dert yansam eriticem aşkım diyip gülüyor. Eşimin önce sağlığı için göbeğini eritmesini istiyorum.

Bence 160 boy 58 kiloyum gayetye zayıfım. Ama bazen eşim suquat mi ne çok kalk hareketi yaptırıyor popon sikislassin ilerde sıkıntı olur diyor bende iki gebelik geçirdim en fazla 66 ile doğuma gitmiştim kilo alsam eşimde zayıfla derdi ama ben yanlış anlamıyorum kilo iyi bişey değil sonucta

Yok 30 olsun kilo alma payı olur

Neyse konu sahibi senin eşin gibi biriyle evlenmezdim ama sırf o dedi diye kilo verende sizsiniz ben şimdi adama suç bulamiyorum
45 zaten sınır eğer zayıf görünmeyi seviyorsa ama 50 falan ideal ya. En azından kıyafetler daha hoş duruyor bence. 160 boya 58 abartılı değil ama pantolonlar ve basen bölgesi pek hoş durmaz maalesef.

Sizin kocanız çok mu normal?

Konu sahibi gülüyorsun aldirmamaya çalışıyorsun ama hamile halinle sırf kendi zevki için sana diyet yaptırıyor farkındasın degilmi ? Senin bol vitamine ihtiyacın var .zaten hamileyken bitkin halsiz düşüyor insan birde diyet bilemedim .hadi o bencil sen neden bunu kendine çocuğuna yapiyosun.o cokmu kusursuz hiçbir kusuru yokmu ???

1.80 boyun altında koca istemem o da erkek mi? Diyenler kilodan hoşlanmayan erkekleri eleştiriyor eşin manken mi diye soruyor. E o zaman sizin boylar hep 175 mi?
Cilekcim ne alaka yavrum zaten 1.80 boy isteyen kadınlar genelde o boya sahip olmayan erkekle evlenmiyor . biliyosun biz kadınlar erkeklerin bizden uzun olmasini isteriz. Boy sabit kalan birşey belli yaştan sonra ama kilo öylemi tekrar verilebilir.kadini zaten öyle beğenip sonradan değiştirmeye çalışmak nedir ? Birde hamile haliyle.

Şuan hamile değilse bile emziriyordur.aman emzirmese bile onanee ya çok sinirlendim yine bedenim birtek beni ilgilendirir

Son düzenleme:
Sen gayet normalsin aslında canım ama erkekler genel olarak takıntılı olduğu için her gün zayıfla diyosa biraz azaltmaya çalış abur cuburu en azından her gün onun dırdırını dinlemezsin ama senin kilon çok normal

Eşin yunan tanrı heykellerine benziyor mu peki? Eğer öyle değilse, sen de ona biliyorsun kaslı seviyorum diyebilirsin veya değiştiremeyeceği bazı uzuvları hakkında yorum yap bence..

Ya arkadaş bir kadınla beraber olunca, o benim sex oyuncağım veya evdeki göze güzel gelmesi gereken karşı cins diye bakan erkeklerden nefret ediyorum...Cidden kendisi sıfır göbek ve kaslı mı? Mesela burnu falan nasıl?

Kendine baksın önce
Valla bedenime saygısı olmayan insanla da yapamazdım.

Adam spor yapıyormuş, kendi de dikkat ediyormuş; hala önce kendine baksın diyorsunuz hanımlar. Anlamadım yani sizi. Kilonuz normal. Zayıf değil kilolu da değilsiniz ama eşiniz zayıf seviyorsa bunu ne siz ne de kendisi değiştirebilir. Zevk meselesi. Ben değiştirilebilir özelliklere beğeni belirtilmesine karşı değilim. Benim eşim de zayıf sevmez mesela ama ben 15 kilo verdim. Çünkü ben öyle mutlu değildim. Şu an çok daha mutluyum, o yüzden biri bana çok zayıfsın dediği zaman umrumda olmuyor kendimi beğeniyorum. Ama muhtemelen siz de rahatsızsınızz bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…