- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kırılmadı mı peki ?bence soguk davran artik onu begennmedini soyle acik acik cinsellik konusunda uzaklas boyle kilolu bir adamla yatmaj bana cekici gelmiyor de..ilk zamanlar kiz sa da gururna yediremeyip zamanla care aramaya baslayabilir..ben esimi boyle zayiflattim tabi o 178 boy 87 90 kilo falaandi.. simdi 79 80 arasi gidip geliyor biraz gobek var spor yapmasi icin cene yapiyorum simdide :ss
Şrkerli içecekleri abur çuburu attık şimdi galiba biraz yapı tuzu ayarlayıp spora teşvik etmek kalıyor geriyeBence yemekleri çaktırmadan light yapın
Zeytinyağlı hafif yemekler yapın
Ekmeği bulgurla ve tam kepek ekmeğiyle değiştirin
Eve gazlı içecek, meyve suyu almayın
100kg olmak sağlığa çok zarar
Umarım zayıflar
Sadece hurma için geçerli değil küçük çocuklar gibi mesela çikolata kavanozuna da aynı şeyi yapıyorMesela o kutuyu o yokken buzluğa atın bir kısmını. Bozuluyor deyin.
Yani demem o ki , çaktırmadan kontrolü ele alın.
Tüm mesajlarınızı okudum. Yemeğinizi , mutfaginizi , düzene sokmanın lazım.
Uyarmakla olmaz.
Ben dış görünüşü falan geçtim kilo olunca insan yerinden kalkamıyor devamlı uyuyası geliyor yürümek bile zor geliyor çok iyi biliyorumValla özür diliyorum isterseniz taşlayın ama bir insan kendine bilerek bunu yapmamalı! Ben 90 kilodan 60 kiloya indim 5 ayda üstümden yük kalktı. Boyum gereği doktor bana 60'ı sabitledi ancak ben hala fazlam var görüyorum düşünün! Sağlığım düzeldi. Yürürken bile hafiflediğimi hissettim. Boğazınızı tutacaksınız ya, hammallık etmeyin vücudunuza yazık. Versin kilosunu, dış görünüşünü geçtim sağlığına yazık! Yapmayın yağlı yemek, beyaz ekmek almayın eve. Sağlık bozukluğundan dolayı alınan kiloya saygım var ancak obezite olup inatla yağlı yiyene asla saygım yok.
Ben bir tencere makarna yapsam eşim neredeyse tamamını yer bahanesi de makarna kilo yapmıyor olurSiz mutfakta diyete uygun seyler pisirir ve eve abur cubur sokmazsaniz mecbur verir esiniz o kiloyu.
Yemeklere cok cok az yag koyun. Makarna pilav mi yapacaksiniz bir tabak cikacak kadar yapin yarim porsiyondan fazla kalmasjn esinize.
Ekmegi tam bugday alin. Recel sokmayib eve. Tatli falan ayda bir ve cok az yapin.
Hamurisi yapmayin.
Aksam yemegi 8 i gecmesin.
Bol bol protein yedirin.
Bakin ben kendim diyet yapiyorum. Yemeklerin yagini azalttim. Proteine agirlik verdim aksam cay yanina tatli yapmadim vs derken esim gram diyet yapmadigi halde kilo verdi gobegi kuculdu.
Size bagli erkegin kilo vermesi
Şu aralar Ramazan Gereği de düzenimiz bozuldu normal zamanlarda da işten gelince ancak yemek yememiz sekizi buluyorSiz mutfakta diyete uygun seyler pisirir ve eve abur cubur sokmazsaniz mecbur verir esiniz o kiloyu.
Yemeklere cok cok az yag koyun. Makarna pilav mi yapacaksiniz bir tabak cikacak kadar yapin yarim porsiyondan fazla kalmasjn esinize.
Ekmegi tam bugday alin. Recel sokmayib eve. Tatli falan ayda bir ve cok az yapin.
Hamurisi yapmayin.
Aksam yemegi 8 i gecmesin.
Bol bol protein yedirin.
Bakin ben kendim diyet yapiyorum. Yemeklerin yagini azalttim. Proteine agirlik verdim aksam cay yanina tatli yapmadim vs derken esim gram diyet yapmadigi halde kilo verdi gobegi kuculdu.
Size bagli erkegin kilo vermesi
Ben genelde onun istediği yemekleri Yaparım sma hata bende sanırsamsiz sağlıklı şeyler hazirlayacaksiniz. o şişman diye ben yemeyeyim mi düşüncesiyle sofrayı mantı börek doldurup adam da yemek isteyince kavga edemezsiniz. yap bi zeytinyağlı pirasa bakayım 1 tabaktan fazla yer mi? Dışardan yemek söyleyelim derse israf çok para deyip gecistirin
Benim için var sağlığı için çok önemli bir sorun var ortadaAyni seyi esiniz dese seni begenmiyorsa yol alsin derdik. Simdide size diyorum ben. O bu haliyle mutluysa sorun yok
Yapma iste sende. Makarna kilo yapmasa keske ama oyle bi dunya yokBen bir tencere makarna yapsam eşim neredeyse tamamını yer bahanesi de makarna kilo yapmıyor olur
Ramazanda zorlamayin bir ay 12 ay icinde istedigi kadar yesin tartismayinŞu aralar Ramazan Gereği de düzenimiz bozuldu normal zamanlarda da işten gelince ancak yemek yememiz sekizi buluyor
Zaten Ramazan'dan önce o da istekliydi ama Ramazan geline ondaki dengelerde bozuldu ve birkaç kiloda aldıRamazanda zorlamayin bir ay 12 ay icinde istedigi kadar yesin tartismayin
Ramazan bitince yemekleri mutfaginizi duzene sokun. Istemese de zayiflar
Tamam iste bos yere tartisma. Ben de saldim ramazanda diyet isini. Bir de boyle ters konusan olsa iyice duser motivasyonum.Zaten Ramazan'dan önce o da istekliydi ama Ramazan geline ondaki dengelerde bozuldu ve birkaç kiloda aldı
Anladım çok teşekkür ederim yorumların içinTamam iste bos yere tartisma. Ben de saldim ramazanda diyet isini. Bir de boyle ters konusan olsa iyice duser motivasyonum.
Rica edrrim canim kilo vermek icin en iyi sey motivasyon sen az kilo da verse ay ne iyi oldun bak cenen azaldi falan diye motive etAnladım çok teşekkür ederim yorumların için
biliyorum sorununuzu yaşayan bir arkadaşım var kendinde kilo problemi olmadığından adam ne derse Allah kalorili ne vermişse pisirir. sanır ki adam az yerse kilo verir. o öyle değil ne piştiği önemliBen genelde onun istediği yemekleri Yaparım sma hata bende sanırsam
Sadece hurma için geçerli değil küçük çocuklar gibi mesela çikolata kavanozuna da aynı şeyi yapıyor
Bunları Yaptım evde kola cips şrkerli içecekler vs Herşeyi attım onunda yemek yemeyi ayarlaması Laxım mesela tavalara yemekleri bol bol ister ben tek tabaklar doyuyorsan o iki tabakla doyar vs bunlar için ne yapmam gerekir ?Elinizi taşın altına sokma zamanı.
1. Alışverişe siz çıkacaksınız, olamıyorsa tek göndermeyeceksiniz.
2.Reçeldi, cipsdi, şerbetti bunları siz de tüketmeyeceksiniz, eve sokmayacaksınız
3.Spordan geldiğinde tavuklu salata, çorba vb hazır bulunduracaksınız ki bunları yesin.
4. Dolapta streç filmli kaselerde sağlıklı çıkar ye tarzı şeyler olacak, örneğin bir kase temizlenmiş çiçek, haşlanmış yoğurtlu sebze, cacık vb
5. Kilo ver, verme vb lafını bırakıp icraata geçeceksiniz, markete yürüyerek gidelim birlikte demek gibi, araçla gidip gelmeyi azaltmak gibi.
Eşiniz çabaladığınızı görünce sizi mutlu etmek için belki de istekli olur bu konuda, erkekler bizim gibi değil, iradeleri zayıf dış görünüşe çok takılmııyorlar, ipleri siz tutun bakalım nasıl olacak. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?