Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

Kırılmadı mı peki ?

Şrkerli içecekleri abur çuburu attık şimdi galiba biraz yapı tuzu ayarlayıp spora teşvik etmek kalıyor geriye

Sadece hurma için geçerli değil küçük çocuklar gibi mesela çikolata kavanozuna da aynı şeyi yapıyor

Ben dış görünüşü falan geçtim kilo olunca insan yerinden kalkamıyor devamlı uyuyası geliyor yürümek bile zor geliyor çok iyi biliyorum

Ben bir tencere makarna yapsam eşim neredeyse tamamını yer bahanesi de makarna kilo yapmıyor olur

Şu aralar Ramazan Gereği de düzenimiz bozuldu normal zamanlarda da işten gelince ancak yemek yememiz sekizi buluyor

Ben genelde onun istediği yemekleri Yaparım sma hata bende sanırsam

Elinizi taşın altına sokma zamanı.
1. Alışverişe siz çıkacaksınız, olamıyorsa tek göndermeyeceksiniz.
2.Reçeldi, cipsdi, şerbetti bunları siz de tüketmeyeceksiniz, eve sokmayacaksınız
3.Spordan geldiğinde tavuklu salata, çorba vb hazır bulunduracaksınız ki bunları yesin.
4. Dolapta streç filmli kaselerde sağlıklı çıkar ye tarzı şeyler olacak, örneğin bir kase temizlenmiş çiçek, haşlanmış yoğurtlu sebze, cacık vb
5. Kilo ver, verme vb lafını bırakıp icraata geçeceksiniz, markete yürüyerek gidelim birlikte demek gibi, araçla gidip gelmeyi azaltmak gibi.
Eşiniz çabaladığınızı görünce sizi mutlu etmek için belki de istekli olur bu konuda, erkekler bizim gibi değil, iradeleri zayıf dış görünüşe çok takılmııyorlar, ipleri siz tutun bakalım nasıl olacak. Kolay gelsin.

Ben size hak verdim konu sahibi 1.78 e 102 kilo cok fazla.
Ilk once sagligi icin zayiflamasi gerekli.
Tatli cok tuketiyormussunuz yavas yavas azaltabilirsin daha az zorlanir esiniz.
Sutlu tatli yapsaniz seker olarak da esmer seker vb. seker kullansaniz...
Havalar cok guzel ayrica beraber aksamlari yuruse ciksaniz size de iyi gelir.

Vermesin o bu haliyle mutlu demekki? Bi insanin yedigi lokmaya laf yapmak ne ya? O kazanip eve getiriyor o yemekleri? Adam kor degil herhalde ne kadar dusuncesizsiniz ya kiloya laf atmak cok kalp kirici farkindamisib

Ben genelde onun istediği yemekleri Yaparım sma hata bende sanırsam
biliyorum sorununuzu yaşayan bir arkadaşım var kendinde kilo problemi olmadığından adam ne derse Allah kalorili ne vermişse pisirir. sanır ki adam az yerse kilo verir. o öyle değil ne piştiği önemli

Bunları Yaptım evde kola cips şrkerli içecekler vs Herşeyi attım onunda yemek yemeyi ayarlaması Laxım mesela tavalara yemekleri bol bol ister ben tek tabaklar doyuyorsan o iki tabakla doyar vs bunlar için ne yapmam gerekir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…