Eşimin kilosu Yüzünden kavga ettik ?

Öncelikle insan kafasında netleştirir kilo vericem diye. Sizin eşinizde öyle bir potansiyel yok. Makarna pilav et seven adam kolay kolay kesmez bunları.

Boy kısa kilo çok fazla. Tıknaz bi adam da hiç çekici olmaz ki.

Allah kolaylık versin size.

Çekiciliğinde Değilim sağlığını bozmasın yeter

Biz yemekleri genelde beraber seçeriz ne yiyeceğimize birlikte karar veririz. Çorba yapmam sevmiyoruz ikimizde salata ve iki çeşit yemek olur ama yemekten sonra mutlaka bir çeşit tatlı ve kahve Yaparım.

Tatlıya bir süre ara vermelisiniz.. Diyette her akşam tatlı olamaz.
Seçtiğiniz yemeklerde protein ağırlıklı olmalı.
Pirinç, hamur işi , un v.s hayatınızdan çıkmalı.
Sizin caninizda en az iki günde bir dışarıda yürüyüş istemeli.
Açık hava iyi gelir bahanesiyle.

Yaşam şeklinizi degistirmediginiz sürece , evdekiler sürekli zayıfla demek, yediği reçeli önünden almak işe yaramaz, aksine inada bindirir.

Ben de yesin diye zorluyorum, kilo aldırmaya çalışıyorum... Canına yandığımın dünyası.

Mesela evde hurma var diyelim bir kutuyu bir akşamda yer normalde bi tane yenir bir aksamda ve uyarmadan da bırakmaz asla

et salata ikilisini sofrada bulundurun. malum ramazan, sıcaklar, içecek olarak ayran yapın sürekli. hazır meyve suları, kolalara fırsat vermeyin.
pilav, makarna yapmayın bir süre..
sağlıklı beslenmek için hazır gıdaları azaltın belki faydası olur.
akşam yürüyüş yapalım birlikte deyin. (spormuş gibi göstermeden :) )

Maça o kadar düşkün ki akşam yürüyüşü yapalım desem fb nin maçı bitince der kesin maç bitince de uyku saati geliyor zaten

bence soguk davran artik onu begennmedini soyle acik acik cinsellik konusunda uzaklas boyle kilolu bir adamla yatmaj bana cekici gelmiyor de..ilk zamanlar kiz sa da gururna yediremeyip zamanla care aramaya baslayabilir..ben esimi boyle zayiflattim tabi o 178 boy 87 90 kilo falaandi.. simdi 79 80 arasi gidip geliyor biraz gobek var spor yapmasi icin cene yapiyorum simdide :ss

Bence yemekleri çaktırmadan light yapın
Zeytinyağlı hafif yemekler yapın
Ekmeği bulgurla ve tam kepek ekmeğiyle değiştirin
Eve gazlı içecek, meyve suyu almayın
100kg olmak sağlığa çok zarar
Umarım zayıflar

Mesela evde hurma var diyelim bir kutuyu bir akşamda yer normalde bi tane yenir bir aksamda ve uyarmadan da bırakmaz asla

Mesela o kutuyu o yokken buzluğa atın bir kısmını. Bozuluyor deyin.
Yani demem o ki , çaktırmadan kontrolü ele alın.
Tüm mesajlarınızı okudum. Yemeğinizi , mutfaginizi , düzene sokmanın lazım.
Uyarmakla olmaz.

Valla özür diliyorum isterseniz taşlayın ama bir insan kendine bilerek bunu yapmamalı! Ben 90 kilodan 60 kiloya indim 5 ayda üstümden yük kalktı. Boyum gereği doktor bana 60'ı sabitledi ancak ben hala fazlam var görüyorum düşünün! Sağlığım düzeldi. Yürürken bile hafiflediğimi hissettim. Boğazınızı tutacaksınız ya, hammallık etmeyin vücudunuza yazık. Versin kilosunu, dış görünüşünü geçtim sağlığına yazık! Yapmayın yağlı yemek, beyaz ekmek almayın eve. Sağlık bozukluğundan dolayı alınan kiloya saygım var ancak obezite olup inatla yağlı yiyene asla saygım yok.

Siz mutfakta diyete uygun seyler pisirir ve eve abur cubur sokmazsaniz mecbur verir esiniz o kiloyu.
Yemeklere cok cok az yag koyun. Makarna pilav mi yapacaksiniz bir tabak cikacak kadar yapin yarim porsiyondan fazla kalmasjn esinize.
Ekmegi tam bugday alin. Recel sokmayib eve. Tatli falan ayda bir ve cok az yapin.
Hamurisi yapmayin.
Aksam yemegi 8 i gecmesin.
Bol bol protein yedirin.
Bakin ben kendim diyet yapiyorum. Yemeklerin yagini azalttim. Proteine agirlik verdim aksam cay yanina tatli yapmadim vs derken esim gram diyet yapmadigi halde kilo verdi gobegi kuculdu.
Size bagli erkegin kilo vermesi

siz sağlıklı şeyler hazirlayacaksiniz. o şişman diye ben yemeyeyim mi düşüncesiyle sofrayı mantı börek doldurup adam da yemek isteyince kavga edemezsiniz. yap bi zeytinyağlı pirasa bakayım 1 tabaktan fazla yer mi? Dışardan yemek söyleyelim derse israf çok para deyip gecistirin

Bende yemeyi seven insanim.Merak ettim ,
Biraz açiklarmisiniz?
Neyi nezaman ve neyle yemeliyiz?

Bunu besin degerlerini kaybetmemek icin yazmistim. Kiloyla alakali olarak degil.

Ama netten cok detayli bulursunuz. En basitinden demirli gidalar sut urunuyle tuketilmemeli c vitamiyle tuketilmelidir. Ispanak yogurtla degil limonla yenmeli mesela. Ispanak pistiginde yenmeli tekrar isitilmamalidir.
Kahvaltida cay kahve icilmemeli.
Hayvansal proteinle bitkisel protein karismamali.
Sebzeler de karbonhidrattir. Yenecekse sabah veya oglen yenmeli gibi... liste uzun suan uykuyla aklima bunlar geliyor.

Ayni seyi esiniz dese seni begenmiyorsa yol alsin derdik. Simdide size diyorum ben. O bu haliyle mutluysa sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…