- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.034
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Hayir yani neden fazla kilodan hoslanmiyoruz diye gereksiz moda dayatmalarina kapılmış olduk onu anlamadim. Iyi o zaman modaya karsi cikmak icin hepimiz sismanlayalim.Katılıyorum
Çekiciliğinde Değilim sağlığını bozmasın yeterÖncelikle insan kafasında netleştirir kilo vericem diye. Sizin eşinizde öyle bir potansiyel yok. Makarna pilav et seven adam kolay kolay kesmez bunları.
Boy kısa kilo çok fazla. Tıknaz bi adam da hiç çekici olmaz ki.
Allah kolaylık versin size.
SağolunKendi istemedikten sonra sizin zorlamanizla olacak is degil ne yazik ki. Allah sabir versin size.
Biz yemekleri genelde beraber seçeriz ne yiyeceğimize birlikte karar veririz. Çorba yapmam sevmiyoruz ikimizde salata ve iki çeşit yemek olur ama yemekten sonra mutlaka bir çeşit tatlı ve kahve Yaparım.
Ben de yesin diye zorluyorum, kilo aldırmaya çalışıyorum... Canına yandığımın dünyası.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Bu sefer sorunum eşimle ilgili eşim 1.78 boyunda 102 kilo Ramazan'dan önce bir ara diyet yapmıştı 1-2 kilo vermişti bünyesi kilo vermeye pek müsait değil. Şimdi yediklerine hiç dikkat etmiyor hem sağlığı için Endişe ediyorum hem de zayıflamasını istiyorum ama o hiç çaba göstermiyor son zamanlarda her sofrada kavga eder olduk. Ne yapmamı önerirsiniz ? Diyetisyen de önerdim kabul etmedi sen karışma diyor her defasında
Mesela evde hurma var diyelim bir kutuyu bir akşamda yer normalde bi tane yenir bir aksamda ve uyarmadan da bırakmaz aslaTatlıya bir süre ara vermelisiniz.. Diyette her akşam tatlı olamaz.
Seçtiğiniz yemeklerde protein ağırlıklı olmalı.
Pirinç, hamur işi , un v.s hayatınızdan çıkmalı.
Sizin caninizda en az iki günde bir dışarıda yürüyüş istemeli.
Açık hava iyi gelir bahanesiyle.
Yaşam şeklinizi degistirmediginiz sürece , evdekiler sürekli zayıfla demek, yediği reçeli önünden almak işe yaramaz, aksine inada bindirir.
Yok yok canım almasın sonra bir Sürü dert verilmiyor bir deBen de yesin diye zorluyorum, kilo aldırmaya çalışıyorum... Canına yandığımın dünyası.
Maça o kadar düşkün ki akşam yürüyüşü yapalım desem fb nin maçı bitince der kesin maç bitince de uyku saati geliyor zatenet salata ikilisini sofrada bulundurun. malum ramazan, sıcaklar, içecek olarak ayran yapın sürekli. hazır meyve suları, kolalara fırsat vermeyin.
pilav, makarna yapmayın bir süre..
sağlıklı beslenmek için hazır gıdaları azaltın belki faydası olur.
akşam yürüyüş yapalım birlikte deyin. (spormuş gibi göstermeden :) )
ben bu değişimi gözümüme yakışıklı görünüsün diye ya da onu beğenmediğimden istemiyorum. bu adam şu anda 102 kilo böyle giderse 10 sene sonrasını düşünebiliyor musunuz? ki kilo her tür hastalığa sebep.
Mesela evde hurma var diyelim bir kutuyu bir akşamda yer normalde bi tane yenir bir aksamda ve uyarmadan da bırakmaz asla
Form korumaktan kastiniz bu kiloda kalmaksa evet. Hamilelik dahil 60 kiloyu 1 kere gordum omrumde.
Tamamen neyi ne zaman ve neyle yedigimizle alakali bir durum aslinda.
Bende yemeyi seven insanim.Merak ettim ,
Biraz açiklarmisiniz?
Neyi nezaman ve neyle yemeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?