- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kilo ile hareketsiz hale getiriyor bir süre sonra kilolu kişi evden bile çıkmak istemiyorİnsana biri yeme deyince de daha çok yiyesi geliyo yürüyüşe gitseniz birlikte bikaç kilo gidince heves gelir belkide
Ah keşke nerede bende bunları çok dile getiriyorum kavga büyüyorKendini çuval gibi beğeniyo demek ki,ne denir ki zorla olacak bişey değil bu,evde yemez dışarda yer, kendine demesi lazım yaşım genç ne bu yağlar bu yaşta, sağlığıma zarar bakan gözlere zarar diye
Buna ya adam piskolata erkeği olsa yine bu kadar sürmez ne bitmez libidonuz var.insanın içi bulanir yayaramaz olurmu
10 dk yaramaz...
ama gece baslayip sabah oluyosa iste o duzenli bi hayat icin en mukemmelidir. erkegi doyurur yorar terletir ve kadinina baglar
her gun sabaha kadar imkansiz ama haftada bi sabaha kadar, k
hafta icide her gun yapin derim en az 1 bucuk saat. 2 sefer 3 sefer hic fark etmez
Formunuzu koruyabiliyor musunuz peki ? Diyetisyene gitsek bile eşimin o programa uyacağını nedense hiç sanmıyorum
Günde 2 kg mu, kişi başı 1 kg yani,haftada 7 kg, fazla kalsiyum birikme yapar demir eksikliğine de neden olur aman dikkat
Form korumaktan kastiniz bu kiloda kalmaksa evet. Hamilelik dahil 60 kiloyu 1 kere gordum omrumde.
Tamamen neyi ne zaman ve neyle yedigimizle alakali bir durum aslinda.
Bizdede aynı sorun var eşim doymak ne bilmiyorMerhaba iyi Akşamlar herkese ,
Bu sefer sorunum eşimle ilgili eşim 1.78 boyunda 102 kilo Ramazan'dan önce bir ara diyet yapmıştı 1-2 kilo vermişti bünyesi kilo vermeye pek müsait değil. Şimdi yediklerine hiç dikkat etmiyor hem sağlığı için Endişe ediyorum hem de zayıflamasını istiyorum ama o hiç çaba göstermiyor son zamanlarda her sofrada kavga eder olduk. Ne yapmamı önerirsiniz ? Diyetisyen de önerdim kabul etmedi sen karışma diyor her defasında
Onu boyle begenmediginizi artik cekici gelmediginizi soyleyin.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Bu sefer sorunum eşimle ilgili eşim 1.78 boyunda 102 kilo Ramazan'dan önce bir ara diyet yapmıştı 1-2 kilo vermişti bünyesi kilo vermeye pek müsait değil. Şimdi yediklerine hiç dikkat etmiyor hem sağlığı için Endişe ediyorum hem de zayıflamasını istiyorum ama o hiç çaba göstermiyor son zamanlarda her sofrada kavga eder olduk. Ne yapmamı önerirsiniz ? Diyetisyen de önerdim kabul etmedi sen karışma diyor her defasında
Onu boyle begenmediginizi artik cekici gelmediginizi soyleyin.Merhaba iyi Akşamlar herkese ,
Istemek önemli o da benim eşimde ypkForm korumaktan kastiniz bu kiloda kalmaksa evet. Hamilelik dahil 60 kiloyu 1 kere gordum omrumde.
Tamamen neyi ne zaman ve neyle yedigimizle alakali bir durum aslinda.
Eşim spordan geliyor 1 tencere makarna yiyor haliyle spor da bir işe yaramıyorBen genel olarak Karatay tipi besleniyorum akşam meyve yemem 7den sonra sakız dahi çiğnemem bolca kuruyemis yerim vs vs
Kilolu mu pekiBizdede aynı sorun var eşim doymak ne bilmiyor
100kiloKilolu mu peki
Çok denedim sma sonuç tamam karışma ben halledeceğim oluyor her seferindeSiz böyle yaptıkça inada bindirip daha çok yiyebilir sinirlenmeden kilolu örnekleri gösterin kilo veren insanları gösterin böyle gözükmek istemez misin vs diyin siz tepki gösterdikçe ters tepebilir
Ne yapıyorsunuz pekibenzer bir sorun bende de var.
Daha çok incinmez mi ?Onu boyle begenmediginizi artik cekici gelmediginizi soyleyin.
Boyu kaç ?100kilo
Kabul etse ... Kabul etmiyor kiBence degerlerini olcturun. Ona gore bir yol izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?