- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kilo almanın iyi günde kötü günde bırlıkte olmayla ne alakası var? Saglık sorunundan dolayı kilo almış desek adam doktora dahi gitmeyı kabul etmeyen bırı, hiçbişey yapmak istemıyor sıfır çaba. Burada karısına kilo ver diyen hiçbir eşi taşlamadım şahsen ben.
Evlilik, karı koca olmak sadece sevgi duymak değildir. Şehvet, çekim, tutkuda vardır, yoksa sıkıntı. Benim eşimde aşırı kilo alsa bundan gayet tabi rahatsızlık duyarım. Kaldı ki o kadar yağ kimsenin işine yaramaz sağlıklı değil.
Konu sahibinin nasıl eş olduğunu söylemek size düşmez. Birine değer vermek her yaptığını, her halini kabul etmek değildir. Yeri gelince doğrusunu göstermek, yeri gelince eleştirmektir. Kilo vermesi sadece konu sahibinin işine yaramayacak çünkü.
Umarim su son paragrafinizi bana laf sokmak amacli yazmamissinizdir. Ciddi bir terbiyesizlik olur cunku ve herhalde siz oyle biri degilsinizdir.ben kadınlara söylenince doğrudur gibi bişey demedim. ikisi de yanlış.
kilo, giyim, tarz vs gibi şeyler zaten az çok bellidir beğenmeyen baştan evlenmeyecek. hem evlenip sonra değiştir diye diretmek saçmadır.
ve evet eşini olduğunu gibi kabul etmeyen kadın-erkek haksızdır. ve iyi bir eş değildir.
bir de kilolu olmakla bakımsız olmak ayrı şeylerdir.
bir insanın kilolu olmayı seçme hakkı vardır. halinden memnun olma hakkı vardır.
saçma moda dayatmaları altında ezilip herkes benim gibi ezilsin isteyen ezikler anlamaz tabi..
diyetisyene gitmeyi öenereceğim ramazandan sonra gitmezse bende senin yöntemini deneyeceğimHayır umrunda değildi. Hatta seninki gibi karışma bana diyordu. Bulduğum tariflerle diyet listelerini kendimce karıştırdım. Zaten yağlı oldukları için hızlı eriyorlar :))
O etini, her şeyi yiyor ama kalori miktarı düşük. Anlamıyor. Yaz geldi terlemekten kilo verdi sanıyor hatta. Ahah.
ben eşlerin birbirini eleştirmesini de yanlış bulmuyorum benım eşimde bana mesela sen bi duş al istersen terlemişsin der ya da makyajın kötü olmuş kıyafetini beğenmedim vs bunları açık açık söyler birbirimize eleştiremeyeceksek zaten neden evliyiz kiKilo almanın iyi günde kötü günde bırlıkte olmayla ne alakası var? Saglık sorunundan dolayı kilo almış desek adam doktora dahi gitmeyı kabul etmeyen bırı, hiçbişey yapmak istemıyor sıfır çaba. Burada karısına kilo ver diyen hiçbir eşi taşlamadım şahsen ben.
Evlilik, karı koca olmak sadece sevgi duymak değildir. Şehvet, çekim, tutkuda vardır, yoksa sıkıntı. Benim eşimde aşırı kilo alsa bundan gayet tabi rahatsızlık duyarım. Kaldı ki o kadar yağ kimsenin işine yaramaz sağlıklı değil.
Konu sahibinin nasıl eş olduğunu söylemek size düşmez. Birine değer vermek her yaptığını, her halini kabul etmek değildir. Yeri gelince doğrusunu göstermek, yeri gelince eleştirmektir. Kilo vermesi sadece konu sahibinin işine yaramayacak çünkü.
Ah ah kalp rahatsızlığı olmaya başladı, çarpıntısı ağrısı var. Kolestrolü yüksek. Doktora götüremiyorum. Lokman hekim gibi oldum sayesinde. Diyetisyene gitmeyi kabul eder inşallah seninki.diyetisyene gitmeyi öenereceğim ramazandan sonra gitmezse bende senin yöntemini deneyeceğim
Umarim su son paragrafinizi bana laf sokmak amacli yazmamissinizdir. Ciddi bir terbiyesizlik olur cunku ve herhalde siz oyle biri degilsinizdir.
Konu moda dayatmasi degil ki.
Esler birbirine fiziksel olarak da cekim duymalidir. Evlendikten sonra 40 kilo alan ya da veren kisiye esi cinsel cekim duymayabilir. Goruntusunden hoslanmayabilir. Bunlar son derece insani duygular. Ve bu yönde isteklerini de eslerine soyleyebilmeliler. 150 kilo olup ben boyle mutluyum diyerek kenara cekilince ve esi onu artik arzulamadiginda gerçekten e iyi o zaman sen boyle mutluysan deyip susmali mi?
ben eşlerin birbirini eleştirmesini de yanlış bulmuyorum benım eşimde bana mesela sen bi duş al istersen terlemişsin der ya da makyajın kötü olmuş kıyafetini beğenmedim vs bunları açık açık söyler birbirimize eleştiremeyeceksek zaten neden evliyiz ki
inşallah ya benımkı de böyle olacak dıye çok korkuyorumAh ah kalp rahatsızlığı olmaya başladı, çarpıntısı ağrısı var. Kolestrolü yüksek. Doktora götüremiyorum. Lokman hekim gibi oldum sayesinde. Diyetisyene gitmeyi kabul eder inşallah seninki.
ben bu değişimi gözümüme yakışıklı görünüsün diye ya da onu beğenmediğimden istemiyorum. bu adam şu anda 102 kilo böyle giderse 10 sene sonrasını düşünebiliyor musunuz? ki kilo her tür hastalığa sebep.iyi de bunlar basit meseleler eleştiri değil ki bir duş almak bir kıyafet değiştirmek 2 dakikalık işler.. siz kökten bir değişim istiyorsunuz. eleştiri değil bu.
Kafamda gereksiz kodlamalar yok.konu moda dayatması.
halen diyorsun ki e kilo olursa eşi çekim duyar mı?
adam baştan bu kilodaysa ve kadın bilerek evlendiyse ne olacak?
kafanızda gereksiz kodlamalar var sadece zayıf olunca cinsel çekim olur zannediyorsunuz ama öyle değil.
sonradan kilo aldıysa ki alabilir bunun hastalığı var sağlığı var bunu bilerek evlendiniz.
öyle yok kilo aldın yok burnun büyüdü yok şuran şöyle deyip her b.kta eşler birbirinden soğursa ortada bir tane evlilik kalmaz.
150 kilo olup ben böyle mutluyum deyip kenara çekilebilir eş.
kilo ver diye dayatmak yerine boşanmak seçilebilir öyle durumda. tabii eşim kilo aldı boşanacağım diyeni hangi hakim boşar orası ayrı.
Kafamda gereksiz kodlamalar yok.
Farkindaysaniz sadece kilo alan demedim, 40 kilo alan ya da veren biri diye de belirttim.
Saglik sorunu kismini ise daha once konustuk konu sahibiyle.
Belli ki konu hakkinda dusuncelerimiz farkli ve siz sert bir tutumda tartismak istiyorsunuz bense hic oralara giremeyecegim.
ben bu değişimi gözümüme yakışıklı görünüsün diye ya da onu beğenmediğimden istemiyorum. bu adam şu anda 102 kilo böyle giderse 10 sene sonrasını düşünebiliyor musunuz? ki kilo her tür hastalığa sebep.
valla spor yapmak istemiyosa eger isin zor. diyetle de olmaz. olursada derisi sarkabilir. sen en iyisi
FIT TO FAT TO FIT *TLC* de cikiyo. ikimdin 6bucuk gibi.
esine izlet bunu. biraz gaza gelsin :)
SPOR ŞART ...
Abartmayın sakın erkekler etraflıca dusunemıyor ve kanmaya müsaitler sizden habersiz o zayıflama ilaçlarından falan alır Allah korusun sonrası sağlıktan olurMerhaba iyi Akşamlar herkese ,
Bu sefer sorunum eşimle ilgili eşim 1.78 boyunda 102 kilo Ramazan'dan önce bir ara diyet yapmıştı 1-2 kilo vermişti bünyesi kilo vermeye pek müsait değil. Şimdi yediklerine hiç dikkat etmiyor hem sağlığı için Endişe ediyorum hem de zayıflamasını istiyorum ama o hiç çaba göstermiyor son zamanlarda her sofrada kavga eder olduk. Ne yapmamı önerirsiniz ? Diyetisyen de önerdim kabul etmedi sen karışma diyor her defasında
Ben hiç öyle Olduğunu zannetmiyorum zira hamur işi tatlı pirinç pilavı bınları fazla fazla yiyip hareketsiz yasayan uyuyan biri ne kadar sağlıklı olabilir ? Suma güreşçileri bir sporla uğraşıyorlar ama.değil.
kilo öyle sanıldığı gibi fazlaca hastalık yaratmaz. sumo güreşçileri var bilirsiniz bir ölçün hepimizden sağlıklı çıkarlar. dikkat etmek lazım tabii ama 102 kilo öyle abartılı bir kilo değil.
Zayıflama ilacı Zararlı Olanilir bilmediğim şeyi vermemAbartmayın sakın erkekler etraflıca dusunemıyor ve kanmaya müsaitler sizden habersiz o zayıflama ilaçlarından falan alır Allah korusun sonrası sağlıktan olur
Beraber yapalımı teklif edip yemekleri ona göre ayarlayın cocuk falan yoksa beraber spor salonuna yazılın veya her aksam yurutun donusede karıkoca bır kahve ıcer keyif yaparsınız birbirinize vakitte ayırmış olursunuz
değil.
kilo öyle sanıldığı gibi fazlaca hastalık yaratmaz. sumo güreşçileri var bilirsiniz bir ölçün hepimizden sağlıklı çıkarlar. dikkat etmek lazım tabii ama 102 kilo öyle abartılı bir kilo değil.
Ben hiç öyle Olduğunu zannetmiyorum zira hamur işi tatlı pirinç pilavı bınları fazla fazla yiyip hareketsiz yasayan uyuyan biri ne kadar sağlıklı olabilir ? Suma güreşçileri bir sporla uğraşıyorlar ama.
benim yorumuma laf etmek de size düşmez.
doğruyu göstermek diyorsanız hangi doğru? kime göre doğru? kimin doğrusu?
herkes sizin anlamsız güzellik kalıplarınıza göre yaşamak zorunda mı?
yıllar önce şişman kadınlar güzel kabul edilirdi mesela.
ne doğrusu?
evlilik 2 kilo yüzünden bitecekse zaten temeli zayıf, saçma bir evlilik demektir.
sağlık diyorsanız her kilolu insan sağlıksız denemez. öyle olsaydı sumo güreşçileri bir bir giderdi ama hepimizden sağlıklılar.
Size verirsiniz demedim hanımefendi yazılanı okuyun önceZayıflama ilacı Zararlı Olanilir bilmediğim şeyi vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?