- 23 Mayıs 2009
- 14.578
- 16.115
- 823
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
gercekten cokmus. bukadar kiloda cinsel istekli oluyormu ayiptir sormasi174 kılosu 96 97 olmalı
Aslında haklısın konu sahibinin yorumlarına bakıyorum kendisi eşinden yeterince soğumuş ve artık herşey gözüne batıyor yani biz su an ne desek şöyle böyle yapıyor onu bunu söylüyor şöyle hareket ediyor diyecek kilodan daha büyük sorunları varEvet katılıyorum. Konu sahibinin üslubu çok negatif. Ancak eşi 190 boyunda aynı kilolarda olan birinden çok daha kilolu, onu belirtmek istedim.
Konu sahibi başka şeylere de içerliyor diye tahmin ediyorum. Atletle oturmasını istemediği halde eşi öyle oturuyormuş mesela.
Bir de konu sahibi "kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun. Oluyorum dıyor" yazmış. "Kendine saygın yok mu" deyince bu kadar sakin cevap verilmesi de atletle oturmak gibi bir etki bırakabilir. Konu sahibinin eşi kendine değer vermeli, kendini savunmalı, kendini ezdirmemeli.
Eşinin yüzüne karşı "kendine saygın yok mu" deyip pozitif bir tepki alan konu sahibinin burada yazdıkları bana tahmin edilebilir geldi. Konu sahibinin eşinin de hatası var. "Evet kilo aldım. Ama kilo almam sana benimle böyle konuşma hakkını vermez. Kendine saygın yok mu ne demek? Bana bunları söyleyecek kadar saygını yitirdiysen kilodan daha önemli sorunlarımız var demektir. Bu konuda biraz düşünmek istiyorum" deyip kendini çekseydi, konu sahibi belki de "Eşimi çok kırdım, ne yapayım" diye konu açardı.
Konu sahibinin eşi kendini ve evlilik içinde saygıyla davranılma hakkını savunmamış. O yüzden onun yerine onun hakkını buradaki üyeler savunmak zorunda kalıyor. Niye millete iş çıkarıyor? Kendi yapsın. Burada yazılanları kendi söylesin.
Yani bence asıl sorunları kilo değil, eşinin çok alttan alması.
Benm eşimde 185 civarı 106 kilo kalıplı falan cok hosuma gider yapılı erkekeşim yani:) ne o zayıf erkek mi olur allah askına erkek dedgn gobekli olur abartmyn bnce
Benim esimde yaklasik bu boy ve kiloda yinede seviyorum 200 kilo olsa yinede severim tiksinmem sanirim cunku bedenini degil kendisini seviyorum
Aaynen sevgi yoks batarKesinlikle insanın eşine sevgisini kilo etkileyemez bence haa adamı artık sevmezsin herşeyi batar
benim eşim de evlendikten sonra aşırı kilo aldı. 109ları gördük. ama hiçbir zaman tiksinmedim eşimden. cinsel anlamda da sorun olmadı. tosunum, tosun paşam ve benzeri takılmalarım tabi ki oluyor ama bir gün kendimin de kilo alabileceğini düşünerek kendisini kırmamaya çalışıyorum. Çünkü Allahın sevgili kuluyum; neyi kınasam cezasını hemen çekiyorum174 kılosu 96 97 olmalı
Eş olmak....
Yar olmak yaren olmak..
Her zaman her sartta sımsıkı o eli tutabilmek...
Eşinizin bir kaza sonucu bacağıda kopabilir... o zaman ne yapacaksınız?
Baska birsey bu. Kaza ayri, adam tembellik yapip bütün gün oturup göbek büyütüyorsa, ayri birsey. Adam eger evlendiginde öyle degilse, konu sahibi kizmakta hakli.
Ha zaten adam bastan kilolu ise, simdi sorun yapiyorsa, haksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?