- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Gerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk
Sizin düşğncenızı oyle ben katılmıyorum .tiksindiği biriyle evli kalan biri kocası bile olsa kimseye kendine saygıdan bahsedemez.
174boyu kaç?
ben onu kilosu diye algıladım başta.. ozaman kilosu kaç diye soruyum
96 97 cıvarıben onu kilosu diye algıladım başta.. ozaman kilosu kaç diye soruyum
Evde atlet dn oturur hoşlanmam ama otururSağlığı için endişeleniyorsanız anlayabilirdim, sevmeyebilirsiniz de elbette, insan kendini salmamalı ama tiksinç demeniz bence gerçekten hoş değil, eş bu nihayetinde, belki de kiloyu değil adamı sevmiyorsunuzdurYani sağlık sorunları, stres, başka koşullar, hepsi kilo yapabilir. Siz de ne olduğunu anlamadan kilo alabilirsiniz, çabalayıp da sağlık sorunları yüzünden veremeyebilirsiniz... Benim en büyük korkularımdandır bu. Benim kilom normal, ama sağlığımı kaybedip kilo almaya başlasam, iki kilo daha aldım diye benim tiksinç olduğumu düşünen adamın yanında bir dakika kalmazdım açıkçası.
Güzelce tertemiz duşunu alıyor, kendine özen gösteriyor, evde atletle yaya yaya oturmuyorsa (ki zayıf kilolu fark etmez aksi eşe saygısızlıktır bence) ve siz yine de tiksinç diyorsanız bence dediğim gibi kiloyu değil adamı sevmiyorsunuz..
birlikte anlaşıp diete girin. sen ona koçluk yaparsın. yemeklerini düzenlersin. oda yer. iğrenç iğrenç diyeceğine bir yerden başlamanız ikiniz içinde iyi olacak gibi görüyor? değil mi?Gerçekten ıcımden bakmak gelmiyor işte . Gelıp kızacak olan var karşı cıkacak olan var burda bana ama sev mı yo rum . Ikı kılo daha almış . Tiksinc duruyor . Sinirimden ağlıyorum . Ya kendıne saygın yok mu dıye sordum rahatsızı olmuyormusun . Oluyorum dıyor ams icraat yokkkk
Tiksinmek lafı hoş degıldı haklısınız hata ettim onda"ani göz körlüğü" başlıklı konuyu okuyup, kadıncağıza dua edip, tam halimize şükür ederken karşıma iki kilo daha almış eşinden tiksinen bir kadın çıktı. Allah yardım etsin size.
Tiksinmek lafı hoş degıldı haklısınız hata ettim onda
Kilo konusuna takılmayıp da kendisine özen göstermesi için yönlendirmeye çalışın bence. Tiksiniyorsanız da ayrılın, ne diyeyim. İğrendiğiniz biriyle nasıl aynı yastığa baş koyuyorsunuz?Evde atlet dn oturur hoşlanmam ama oturur
birlikte anlaşıp diete girin. sen ona koçluk yaparsın. yemeklerini düzenlersin. oda yer. iğrenç iğrenç diyeceğine bir yerden başlamanız ikiniz içinde iyi olacak gibi görüyor? değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?