- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
kesinlikle öyle.. Ufak tefek şeylere yardım eder ne güzel bir evliliğimiz var diye düşünürken pat diye ikinci kanala geçiyorlar.. Hiç yoruldum , hastayım, mutsuzum demeyeceksin.. Sürekli sevgi pıtırcığı olacaksın . O zaman her şey güzelErkekler boyle ya. Asla memnun edilemiyor. Sorunlari alttan aliyor yardimci oluyor diye seviniyorsun ama pat diye ilk kavgada yuzune vuruyor. Kadınlara laf ederler bir de!
Öncelikle sakin olun.2 çocuk annesi çalışan bir bayanım.
Eşim misafir ağırlamayı veya gitmeyi çok sever. Son 1 aydır haftada 2-3 misafir ağırladım. Bazıları yemeğe, bazıları çaya ama tabi ki ikramlıklar hazırladım yanında hep. Bende seviyorum aslında misafiri mutlu oluyorum birlikte yemekler yendiğinde ama şu son zamanlarda çok yoruldum artık. Geçenlerde bir misafirimiz gelmek için aradı. Ama önceden haber vermedi geleceği günün aynı gün akşamı. Eşimde hayır diyemedi kabul etti. Benimde yüzüm düştü tabi. Neden kabul ettin yarın gelselerdi dedim.Oda hayır diyemediğini falan söyledi bana. Neyse, ben tabi etrafı toplamak için kalktım hemen ama hala yüzüm asık tabi..Eşim bir bağırmaya başladı" her misafir geleceğinde veya bir yere gideceğimizde sorun çıkarıyorsun..Her gün kavgadan bıktım artık ben falan filan" dedi. Beynimden kaynar su döküldü resmen.
Ben her gelen misafiri en iyi ağırlayayım diye uğraştım hep ve gerçekten severek yapıyorum bunu. Bir gün surat astım diye bana demediğini bırakmadı şok oldum.. Her gün kavga dediği de çocuklara bağırıyormuşum. Allah aşkına çocuğuna bağırmayan var mı evde? Tabi kavgamız büyüdü o bana ben ona çok kırıcı laflar ettik. Bundan sonra bizimle bir yere gitmeyecekmiş tek başına gidecekmiş. Bıkmış bizim kargaşamızdan. Çok üzüldüm ben her şeyi 4*4 yapmaya çalışan bir bayanım. Eşimin de öyle düşünüyor sanıyordum. Bir kere istediğini yapmayınca 2 .yüzünü gösterdi hemen. Normalde o kadar iyi davranır, sürekli sarılır öper..Ufak tefek yardımı olur. Ama onun istediği bir şey olmadığında hemen modu değişir. Geber bile dedi bana kavga sırasında...İçinde o kadar büyütmüş ki evdeki ufak tefek münakaşaları ..Benim sorun olarak aklıma bile takmadığım şeyler onda sorunmuş meğersem.
aynı bende bu durumdayım. Benim bu kadar yorulduğumu bildiği halde ,beni en çok tanıyan düşünmesi gereken insanın en ufak bir surat asdığım da bu kadar hakaret etmesi çok kırdı beni..Anlamasını beklerdim. Ayrıcı yüzümü asmamım sebebi eşime tepki de değildi zaten. Sadece o anki yorgunluğumdan doğal gelişen bir durum. Çok çift karakterli..Bu dünya böyle malesef, kırk yıl sırtında taşı, bıraktığında kötü olursun. Aslında hiç sırtına almamak lazım ki, bir defa aldığında alkış alasın.
Bu sebepten hiç kendini eleştirme, inan sorun çıkmasın diye alttan aldıkların daha büyük taleplerle karşına dikiliyor. Evde oturan yada çalışan bayan ol, haftada 2/3 misafir yorar insanı. Ben görüştüğüm aile dostlarının, niye hep bizim evde toplanıldığını farkettiğimde, mesafe koydum. Eşim ilk evlendiğimiz yıllarda, merhaba dediğini yemeğe davet ederdi. 7/8 aylık hamileyken evimde 20 kişiye yılbaşı yemeği hazırlayıp, yatılı misafir ettiğimi bilirim. İçlerinde hala daha kahveye gitmeye çekindiklerim mevcut.
Her şey kararında güzel, ne kendini kullandır, ne de misafirden korkup kukumav kuşu gibi otur evinde. Misafire hizmeti yapan biziz, o yüzden kararın büyük payı bizde.
çalışıyor musunuz?kesinlikle öyle.. Ufak tefek şeylere yardım eder ne güzel bir evliliğimiz var diye düşünürken pat diye ikinci kanala geçiyorlar.. Hiç yoruldum , hastayım, mutsuzum demeyeceksin.. Sürekli sevgi pıtırcığı olacaksın . O zaman her şey güzel
EVET ÇALIŞIYORUMçalışıyor musunuz?
eşiniz kusura bakmasın çağırıyrorsa yardım ettirin bunan sonra
öyle ufak tefek işler değil salata yaptırın ev süpürttürün
sakın acımayın
ben çözümü böyle buldum gerçi bizim eve öyle çok çok gelen olmuyor
bu arada eşinize kızıp sakın çocuklara bağırmayın
Neden? Eşiniz mutlu olsun, biraz az hizmet olduğunda suratını asar diye korktuğunuz için mi?Ben her gelen misafiri en iyi ağırlayayım diye uğraştım hep ve gerçekten severek yapıyorum bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?