Eşimin kırıcı söylemleri :(

O zaman ne hali varsa gorsun, kendinize bakim yapin gardrobunuzu yenileyin gezmelere cikin onu umursamiyormus gibi davranin. Kacan kovalanir misali kendisi gelip size sırnaşır
Öyle yapayım diyorum beni kendi halime bırakmıyor ki çok baskıcı. Öyle kafama göre gezip tozmama kıyameti koparır. Ne kadar yorgun olursam olayım bunu görür ama Evde bir bardak suyunu bile kendisi almaz. Kendimi çocuk doğuran hizmetçi gibi hissediyorum. Öyle bi duygusal boşluk yaşatıyor bana.

Hiiçç takmayın bağırırsa da bağırsın umursamayın

Haftaiçi bu adam işte değil mi zaten bir şey yapamaz.

Koyun çocukları arabaya, güzelce giyinin kuşanın, gidin bir kafeye açıkhavada oturun yiyin için sosyal medyaya da foto atın.

Bu kadar.

Ona mı kaldınız sanki Brad Pitt

Yiyin için gezin tozun çocukları da gezdirin çocuklara burdan selam

Teşekkür ederiz. İnşallah söylediklerinizi yapacak gücü bulabilirim kendimde.

Hee evet sapigim .... delisiyim sen peki aseksuelmisin gaymisin sende durumlar ne de
Ay sinir oluyorum boyle karilarini ezen kocalara valla bence fevri davran sal gitsin agzina ne geliyosa soyle amaaaan tut icinde herseyi sonra hastalik sahibi oluyo kadinlar icinde kalip sana dert olacagina disari at ona dert olsun

Hamilelik donemi ve sonrasi olarak noktasi virgulune ayni seyleri yasamisiz. Hamilelikte ister istemez bir sogukluk oluyor.
Bebegim oldu 6 ay gecti baktim tehlike canlari caliyor zaten eski yasantima donmustum fiziksel ruhsal vs..
Dedim kendine geel senin bir escazin var. Silkelendim. Kendime geldim onu da kendine getirdim. (Hatta kadinlar klubune lohusayken uye olmustum adimdan da anlasilacagi gibi kendimi sadece anne olarak goruyordum )

++++

Ben de doğum yaptığımda aynı sşeyleri yaşamıştım. Kutsal anne modunda yaşıyordum. Bana şefkatle sarılan bir koca vardı hepsi bu.
Sonrasında spor diyet derken doğum kilolarım gitti. Eski haline ddöndü ama o eski tavırları aklımdan gitmiyor. Zor kadın olmak çok zor. Önce babamiza yaranmaya çalışıyoruz sonra da kocalara

Bağırarak mi söyledi çok kötü bi şekilde. Ben olsam sarılırdım iyice evet sapiginim kocacim derdim kırılma canım nolcak eşler arası uyanmalar olmamalı. He tabi Bağırarak çok çirkin bi şekilde söyler o zaman tamam. O zaman azina ederim onun. Süründürürum

Bu ne düşkünlük diyince keşke "hafta 1 ayol... bu bile sana fazla geliyorsa sen de bir sorun olmasin sakin?" Diye bozsaydiniz keske

Herkes hamilelik ve loğusalığa bağlamış ama siz öncesinde de iyi değildi yazmışsınız.
Hiç mi iyi değildi, bir şey oldu da mı bozuldu?
Sapık mısın ne demek, çok çok ağır, eşinizin ciddi bir problemi olabilir cinsellikle alakalı.

Senin iyiymiş benim hamileyken kanka gibi:)

Sapık mısın demesi çok ağır bunlar nikahlı karı koca

Bu kaçıncı konu ya sizin gibi yazan erkekler normalde ısrar edendi Tersine Dünya adlı hikaye geldi aklıma bu durumu düşününce

Hayır bağırarak söylemedi arkası dönük yatarken söyledi sonra uyudu. Ben de söylediklerinin şaşkınlığıyla pek bişey diyemedim.

En başından beri böyle hiç anlam veremiyorum zaten. Ama sık sık kendi ihtiyacını kendi gördüğünü çok iyi biliyorum. Bu yüzden problemi olduğunu zannetmiyorum.

Demek ki doğursam bana yarayacak bu süreç
Rabbim bu cinselliği niye yarattın acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…