- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
O zaman ne hali varsa gorsun, kendinize bakim yapin gardrobunuzu yenileyin gezmelere cikin onu umursamiyormus gibi davranin. Kacan kovalanir misali kendisi gelip size sırnaşırSanmıyorum çünkü sık aralıklarla kendi ihtiyacını kendisinin giderdiğini biliyorum.
Öyle yapayım diyorum beni kendi halime bırakmıyor ki çok baskıcı. Öyle kafama göre gezip tozmama kıyameti koparır. Ne kadar yorgun olursam olayım bunu görür ama Evde bir bardak suyunu bile kendisi almaz. Kendimi çocuk doğuran hizmetçi gibi hissediyorum. Öyle bi duygusal boşluk yaşatıyor bana.O zaman ne hali varsa gorsun, kendinize bakim yapin gardrobunuzu yenileyin gezmelere cikin onu umursamiyormus gibi davranin. Kacan kovalanir misali kendisi gelip size sırnaşır
Öyle yapayım diyorum beni kendi halime bırakmıyor ki çok baskıcı. Öyle kafama göre gezip tozmama kıyameti koparır. Ne kadar yorgun olursam olayım bunu görür ama Evde bir bardak suyunu bile kendisi almaz. Kendimi çocuk doğuran hizmetçi gibi hissediyorum. Öyle bi duygusal boşluk yaşatıyor bana.
Teşekkür ederiz. İnşallah söylediklerinizi yapacak gücü bulabilirim kendimde.Hiiçç takmayın bağırırsa da bağırsın umursamayın
Haftaiçi bu adam işte değil mi zaten bir şey yapamaz.
Koyun çocukları arabaya, güzelce giyinin kuşanın, gidin bir kafeye açıkhavada oturun yiyin için sosyal medyaya da foto atın.
Bu kadar.
Ona mı kaldınız sanki Brad Pitt
Yiyin için gezin tozun çocukları da gezdirin çocuklara burdan selam
Teşekkür ederiz. İnşallah söylediklerinizi yapacak gücü bulabilirim kendimde.
Hamilelik donemi ve sonrasi olarak noktasi virgulune ayni seyleri yasamisiz. Hamilelikte ister istemez bir sogukluk oluyor.Çok ayıp ya "Sapık mısın?" nedir ya; sapıklık görmemiş sizinki, neyse ben kendimi ele vermeyeyim iyice
Yaşadığınız uzaklaşma sürecini, çoğu kişi yaşıyor inanın bana. Biz de yaşadık. Bir faydası olacaksa anlatayım üzerinden:
Hamilelik döneminde ben fazla pimpirikliydim, ufak bir sorun da yaşadığım için iyiden iyiye uzak kalmıştık. Doğum sonrası ilk bir buçuk ay, istek gelmedi bana gariptir ki, ben gibi libidosu gözlerinden akan kadın... Uzaklaştım.
Eşime de her hava hoştu o sıra; teklif edersem yaklaşırdı, teklif yoksa aramazdı.
Böyle saçma bir soğukluk yaşadık ve çocuk öncesi cinsel hayatımızla kıyaslayınca kendimi de eşimin hareketlerini de yadırgadım. Hatta bir ara "Ya bu böyle olursa, yandık biz; çocuk sonrası cinsellik bitti diyenlerden mi olacağız?" filan diye düşünmeye başladım.
Sonra sonra bendeki isteksizlik bitti, ancak eşim "Olsa da olur, olmasa da olur" modundan çıkamadı. Bu da bana koydu açıkçası, reddedilmiyordum ama istenmiyordum da sanki. Ardından kendimi geri çekmeye karar verdim, bakalım ne zaman aklına düşeceğim diye; şaka gibi ama 15 gün aramadığı oldu
Konuştuk; "Farkında mısın durumun?" diye. "Farkındayım, niçin böyle bilmiyorum, sen isteyince reddetmemeye çalışıyorum ama ne bileyim, aklıma gelmiyor, neyim var bilmiyorum" filan dedi.
Hırslandım; sevgisi ve cinsellik dışında ilgisi hiçbir zaman değişmedi, dokunur, sarılır, öper, şakalar yapar; yanına yatsam saçımı okşamaya başlardı, ben de bunlara güvendim ve kendimi tamamen geri çektim.
Düzenli spor yaptım, vücudum toparlandı, o çocuklu yoğunluğun içinde saçımı başımı taradım, gözlerimi boyadım, mis gibi gezindim eteklerimi giye giye. Dili ile takılmaya başladı, laf atma babında "Ooo bu seksi kim?" filan gibisinden. Gülüp gözümü devirmek dışında hiçbir şey yapmadım. Her şeyi tam yapmayıverdim, ev işi vb. ama kendimi tamamladım; belki basit bir yemek pişirdim geçtim ama basit, salaş giyinmedim.
Daha sonra yaklaştığını gözlemledim ve art arda reddettim.
Doğumumun üzerinden bir yıl geçti, saçlarımın rengini değiştirdim, kendime yöneldim; şu an eskiye döndü diyebilirim. Bazen yenilik, tazelik arıyorlar sanırım bazı erkekler. Esasen bu yenilenme, biz kadınlar için gerekli; "Çocukluyum, anneyim ama buradayım ve kadınım mis gibi kadın!" vurgusunu önce kendimiz hissetmeli, kendimize güvenimizle alt etmeliyiz.
Siz de böyle bir deneyin derim; ancak "Sapık mısın?" deyip arkasını dönmeleri, sizi reddetmeleri vs. bunlar cidden zedeleyici şeyler. Sizi kıran, bencil hareketler. Bir bakın bakalım, bir uzaklaşın, kendinize yönelin; bastığınız yer titresin, sözle çağırmayın, vücut diliniz çağırsın ve sözleriniz reddetsin, yaşatın bi ona size yaşattığını, gelirse tıpış tıpış gelir. Umarım gelir.
++++Hiiçç takmayın bağırırsa da bağırsın umursamayın
Haftaiçi bu adam işte değil mi zaten bir şey yapamaz.
Koyun çocukları arabaya, güzelce giyinin kuşanın, gidin bir kafeye açıkhavada oturun yiyin için sosyal medyaya da foto atın.
Bu kadar.
Ona mı kaldınız sanki Brad Pitt
Yiyin için gezin tozun çocukları da gezdirin çocuklara burdan selam
Merhaba arkadaşlar direk konuya giricem
Bu evlilikte sürekli hatalımıyım diye kendimi sorgulamaktan yoruldum. Hatalı olmadığım halde hep alttan almalarım, ikiz bebeklerim olmasına rağmen yorgunluk dinlemeden her türlü isteğini yerine getirmek için uğraşmalarım..
hamilelik boyunca ve sonrasında iki aylık sürede yani bir yıla yakın eşimle beraber olmadık. Herhangi bir engel kalmadığında ilk kez beraber olduktan sonra tekrar istemedi. Bir hafta geçti, sonuçta bu kadar ara verdikten sonra bir hafta bana uzun geldi. kendisi yine bi istekte bulunmayınca herzamanki gibi ben teklifte bulundum. Bana sapık mısın sen ne bu düşkünlük dedi. Şok oldum hiç beklemiyordum. Ciddi misin bu düşüncende dedim arkası dönük bi şekilde hayır dedi uyudu ama şaka dahi olsa ağzından çıkan bu sözler beni çok kırdı napıcağımı nasıl davranacağımı bilemedim. Tek bildiğim içimde ona karşı acayip bi soğukluk oluştu.
Şuan şimdiye kadar alttan aldığım sustuğum herşeyde onunla bağıra çağıra kavga etmek istiyorum. Ben sapık değilim. Fevri hareket etmek istemiyorum. Ne düşünüp nasıl davranmalıyım??
Senin iyiymiş benim hamileyken kanka gibi:)Heee sapığım senin sapığınım gel lan buraya deseydinTövbe Yarabbim , valla bu aralar benimki de yorgun geliyor hesapladım 2 aydır 3 4 kere yapmışız , bi moralim bozuldu bi komplekse girdim, ama o bir dinlensin , süründürcem onu görür o
Sapık mısın demesi çok ağır bunlar nikahlı karı kocaHerkes hamilelik ve loğusalığa bağlamış ama siz öncesinde de iyi değildi yazmışsınız.
Hiç mi iyi değildi, bir şey oldu da mı bozuldu?
Sapık mısın ne demek, çok çok ağır, eşinizin ciddi bir problemi olabilir cinsellikle alakalı.
Hayır bağırarak söylemedi arkası dönük yatarken söyledi sonra uyudu. Ben de söylediklerinin şaşkınlığıyla pek bişey diyemedim.Bağırarak mi söyledi çok kötü bi şekilde. Ben olsam sarılırdım iyice evet sapiginim kocacim derdimkırılma canım nolcak eşler arası uyanmalar olmamalı. He tabi Bağırarak çok çirkin bi şekilde söyler o zaman tamam. O zaman azina ederim onun. Süründürürum
En başından beri böyle hiç anlam veremiyorum zaten. Ama sık sık kendi ihtiyacını kendi gördüğünü çok iyi biliyorum. Bu yüzden problemi olduğunu zannetmiyorum.Herkes hamilelik ve loğusalığa bağlamış ama siz öncesinde de iyi değildi yazmışsınız.
Hiç mi iyi değildi, bir şey oldu da mı bozuldu?
Sapık mısın ne demek, çok çok ağır, eşinizin ciddi bir problemi olabilir cinsellikle alakalı.
Demek ki doğursam bana yarayacak bu süreçÇok ayıp ya "Sapık mısın?" nedir ya; sapıklık görmemiş sizinki, neyse ben kendimi ele vermeyeyim iyice
Yaşadığınız uzaklaşma sürecini, çoğu kişi yaşıyor inanın bana. Biz de yaşadık. Bir faydası olacaksa anlatayım üzerinden:
Hamilelik döneminde ben fazla pimpirikliydim, ufak bir sorun da yaşadığım için iyiden iyiye uzak kalmıştık. Doğum sonrası ilk bir buçuk ay, istek gelmedi bana gariptir ki, ben gibi libidosu gözlerinden akan kadın... Uzaklaştım.
Eşime de her hava hoştu o sıra; teklif edersem yaklaşırdı, teklif yoksa aramazdı.
Böyle saçma bir soğukluk yaşadık ve çocuk öncesi cinsel hayatımızla kıyaslayınca kendimi de eşimin hareketlerini de yadırgadım. Hatta bir ara "Ya bu böyle olursa, yandık biz; çocuk sonrası cinsellik bitti diyenlerden mi olacağız?" filan diye düşünmeye başladım.
Sonra sonra bendeki isteksizlik bitti, ancak eşim "Olsa da olur, olmasa da olur" modundan çıkamadı. Bu da bana koydu açıkçası, reddedilmiyordum ama istenmiyordum da sanki. Ardından kendimi geri çekmeye karar verdim, bakalım ne zaman aklına düşeceğim diye; şaka gibi ama 15 gün aramadığı oldu
Konuştuk; "Farkında mısın durumun?" diye. "Farkındayım, niçin böyle bilmiyorum, sen isteyince reddetmemeye çalışıyorum ama ne bileyim, aklıma gelmiyor, neyim var bilmiyorum" filan dedi.
Hırslandım; sevgisi ve cinsellik dışında ilgisi hiçbir zaman değişmedi, dokunur, sarılır, öper, şakalar yapar; yanına yatsam saçımı okşamaya başlardı, ben de bunlara güvendim ve kendimi tamamen geri çektim.
Düzenli spor yaptım, vücudum toparlandı, o çocuklu yoğunluğun içinde saçımı başımı taradım, gözlerimi boyadım, mis gibi gezindim eteklerimi giye giye. Dili ile takılmaya başladı, laf atma babında "Ooo bu seksi kim?" filan gibisinden. Gülüp gözümü devirmek dışında hiçbir şey yapmadım. Her şeyi tam yapmayıverdim, ev işi vb. ama kendimi tamamladım; belki basit bir yemek pişirdim geçtim ama basit, salaş giyinmedim.
Daha sonra yaklaştığını gözlemledim ve art arda reddettim.
Doğumumun üzerinden bir yıl geçti, saçlarımın rengini değiştirdim, kendime yöneldim; şu an eskiye döndü diyebilirim. Bazen yenilik, tazelik arıyorlar sanırım bazı erkekler. Esasen bu yenilenme, biz kadınlar için gerekli; "Çocukluyum, anneyim ama buradayım ve kadınım mis gibi kadın!" vurgusunu önce kendimiz hissetmeli, kendimize güvenimizle alt etmeliyiz.
Siz de böyle bir deneyin derim; ancak "Sapık mısın?" deyip arkasını dönmeleri, sizi reddetmeleri vs. bunlar cidden zedeleyici şeyler. Sizi kıran, bencil hareketler. Bir bakın bakalım, bir uzaklaşın, kendinize yönelin; bastığınız yer titresin, sözle çağırmayın, vücut diliniz çağırsın ve sözleriniz reddetsin, yaşatın bi ona size yaşattığını, gelirse tıpış tıpış gelir. Umarım gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?