- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Demek ki doğursam bana yarayacak bu süreç
Rabbim bu cinselliği niye yarattın acep
Kız cinsellik olmasa neyleyeyim kocayı
Aşkın doğasında var, cinsel çekim, tutku, arzu... Ayh adama şu an naz yapıp cool takılmıyor olsaydım, "Kirli konuş benimle, mal de bağa" diye üzerine yürür korkuturdum da, neyse
Cinsel çekim ,tutku vs ok ama iş şeye gelince ben'yok beaa almıyım haco'ya bağlıyorumKız cinsellik olmasa neyleyeyim kocayı
Aşkın doğasında var, cinsel çekim, tutku, arzu... Ayh adama şu an naz yapıp cool takılmıyor olsaydım, "Kirli konuş benimle, mal de bağa" diye üzerine yürür korkuturdum da, neyse
Cinsel çekim ,tutku vs ok ama iş şeye gelince ben'yok beaa almıyım haco'ya bağlıyorum
Ah keşke herkes dengiyle evlense,
Evlilikte bile denk değil çiftler
Gırgır mı yazmışım farkında olmadan?
Niye mükafat olacak ben de bunu anlamıyorumEsiniz hamililikten oncede boyleymis adam bebekler gelince degismemis aksine siz dogumla beraber aydinlanmissiniz,kesje daha once olsaydi da bevek vs olmadan ,bir guzel canina okusaydiniz ,
Boyle adama mukafat gibi birde cocuk dogurmussunuz ,
Helal olsun size
Yoo ben fazla 'aman olmasın'cı kafasındayım,Belki ben aşırıyımdır bilmiyorum ki hani bunun bir kıstası olmadığından. Benim adama, benim yarım kadar istekli bir kadın yetermiş mesela.
Şu gırgır işini bir ben bilmiyorsam demek, hayrına kurs verseniz bana
Hazır kocam işe döndü, ben tatile devam, dönüşte bir güzellik yapayım
Ben o araba yıkamaları düşünemiyorumBi taktik muhabbeti dönmüştü konunun birinde, başlığı hatırlamıyorum ama konu içinde şamata almış yürütmüştü. Orada gırgır + leoparlı tayt fantezisinden tut, duş çıkışı "Ayh havlu düştü" diye yanlışlıkla vücuttan kayan minik havlulara kadar konuşulmuştu. "Hey bebeğim karnın aç mı?" diyerek mutfaktaki davetkar tavırlara, bol köpükle üst baş islatarak araba yikalamalara girmiyorum bile
Bi taktik muhabbeti dönmüştü konunun birinde, başlığı hatırlamıyorum ama konu içinde şamata almış yürütmüştü. Orada gırgır + leoparlı tayt fantezisinden tut, duş çıkışı "Ayh havlu düştü" diye yanlışlıkla vücuttan kayan minik havlulara kadar konuşulmuştu. "Hey bebeğim karnın aç mı?" diyerek mutfaktaki davetkar tavırlara, bol köpükle üst baş islatarak araba yikalamalara girmiyorum bile
Ben o araba yıkamaları düşünemiyorum
Ahahaha ay boyum yetmez
Şu lafı da ezberlemisler böyle kocaya mukafat cocuk.Esiniz hamililikten oncede boyleymis adam bebekler gelince degismemis aksine siz dogumla beraber aydinlanmissiniz,kesje daha once olsaydi da bevek vs olmadan ,bir guzel canina okusaydiniz ,
Boyle adama mukafat gibi birde cocuk dogurmussunuz ,
Helal olsun size
Kız seni yerim çok tatlısınBelki ben aşırıyımdır bilmiyorum ki hani bunun bir kıstası olmadığından. Benim adama, benim yarım kadar istekli bir kadın yetermiş mesela.
Bizim burada gider de yeterli teçhizatı bulamamBizde öyle Amerikan filmlerindeki gibi garaj yok ki, ya apartman otoparkı var ya kaldırım kenarı, herkese açık alan. Çıksam köpükle arabanın üstüne yata sürtüne yıkasam, boynumdan aşağı ıslak sungerleri sıksam adam "Sinema mı oynatıyon olm, bu ne hal" diye hortumla kovalar eve. Bizim burada gitmez o işler
Bak canim bir adet leoparli tayt giyyorsun kocanin onune cerezleri koyuyorsun.Şu gırgır işini bir ben bilmiyorsam demek, hayrına kurs verseniz bana
Hazır kocam işe döndü, ben tatile devam, dönüşte bir güzellik yapayım
Biri beni de size benzetsin.Kız seni yerim çok tatlısın
Valla aynı bensin senbenim herifim benden de beter,o yüzden bizde hergun bayram yaşlanınca adam beyaz bayrağı çekerse naparım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?