Eşimin kırıcı söylemleri :(

Esiniz hamililikten oncede boyleymis adam bebekler gelince degismemis aksine siz dogumla beraber aydinlanmissiniz,kesje daha once olsaydi da bevek vs olmadan ,bir guzel canina okusaydiniz ,
Boyle adama mukafat gibi birde cocuk dogurmussunuz ,
Helal olsun size

Baştan beri gelen alışkanlık gibi sanki. Eşiniz sürekli sizin gelmemize aliskinsa bunu devam ettiriyor olabilir. Nolur kendinizi çok yipratmayin. Annelik kutsal bişey bence eş olmak da kutsal... Eşinizi seviyorsanız bu konuyu konuşarak halledin eşiniz sonuçta yabancınız değil... Her şeyi konusabilirsiniz...

Demek ki doğursam bana yarayacak bu süreç
Rabbim bu cinselliği niye yarattın acep

Kız cinsellik olmasa neyleyeyim kocayı
Aşkın doğasında var, cinsel çekim, tutku, arzu... Ayh adama şu an naz yapıp cool takılmıyor olsaydım, "Kirli konuş benimle, mal de bağa" diye üzerine yürür korkuturdum da, neyse

Cinsel çekim ,tutku vs ok ama iş şeye gelince ben'yok beaa almıyım haco'ya bağlıyorum
Ah keşke herkes dengiyle evlense,
Evlilikte bile denk değil çiftler

Cinsel çekim ,tutku vs ok ama iş şeye gelince ben'yok beaa almıyım haco'ya bağlıyorum
Ah keşke herkes dengiyle evlense,
Evlilikte bile denk değil çiftler

Belki ben aşırıyımdır bilmiyorum ki hani bunun bir kıstası olmadığından. Benim adama, benim yarım kadar istekli bir kadın yetermiş mesela.

Niye mükafat olacak ben de bunu anlamıyorum
Çocuğu isteyen kadın,adam değil ,hiçbir zaman olmadı,olmayacak da
Şu kafaları neye borçlusunuz bize de anlatın
Adam dediğinin tek derdi kaliteli sevişmek,
Kadını hamileyken 9 ay hatta daha fazla beklemek falan değil,
Çocuk istemelerindeki tek amaç elaleme al ben çok erkeğim bak ,bunu yaptım demek,o kadar
Kadın da bunu ay kocişim bana aşık diye algılıyor,
Erkek baba olmak için doğmuyor
Şunu kadınlar anlasın artık,
Onlar sperm dağıtma iç güdüsüyle doğuyor ve yaşıyorlar

Şu gırgır işini bir ben bilmiyorsam demek, hayrına kurs verseniz bana
Hazır kocam işe döndü, ben tatile devam, dönüşte bir güzellik yapayım

Bi taktik muhabbeti dönmüştü konunun birinde, başlığı hatırlamıyorum ama konu içinde şamata almış yürütmüştü. Orada gırgır + leoparlı tayt fantezisinden tut, duş çıkışı "Ayh havlu düştü" diye yanlışlıkla vücuttan kayan minik havlulara kadar konuşulmuştu. "Hey bebeğim karnın aç mı?" diyerek mutfaktaki davetkar tavırlara, bol köpükle üst baş islatarak araba yikalamalara girmiyorum bile

Ben o araba yıkamaları düşünemiyorum
Ahahaha ay boyum yetmez eşimin arabasına

Ahaha gülerim ben

neyse konu sahibini darlamayayım. Başka konuda senden taktik alırız

Ben o araba yıkamaları düşünemiyorum
Ahahaha ay boyum yetmez

Bizde öyle Amerikan filmlerindeki gibi garaj yok ki, ya apartman otoparkı var ya kaldırım kenarı, herkese açık alan. Çıksam köpükle arabanın üstüne yata sürtüne yıkasam, boynumdan aşağı ıslak sungerleri sıksam adam "Sinema mı oynatıyon olm, bu ne hal" diye hortumla kovalar eve. Bizim burada gitmez o işler

Şu lafı da ezberlemisler böyle kocaya mukafat cocuk.
Sizin cocuga bakis olayiniz bir garip.

Belki ben aşırıyımdır bilmiyorum ki hani bunun bir kıstası olmadığından. Benim adama, benim yarım kadar istekli bir kadın yetermiş mesela.
Kız seni yerim çok tatlısın

Valla aynı bensin sen benim herifim benden de beter,o yüzden bizde hergun bayram yaşlanınca adam beyaz bayrağı çekerse naparım diye korkuyorum

Bizim burada gider de yeterli teçhizatı bulamam
İşte bak,hayat,
Herkese bir engel

Şu gırgır işini bir ben bilmiyorsam demek, hayrına kurs verseniz bana
Hazır kocam işe döndü, ben tatile devam, dönüşte bir güzellik yapayım
Bak canim bir adet leoparli tayt giyyorsun kocanin onune cerezleri koyuyorsun.
Kocan cekirdekleri püskürte püskürte yerken sen elinde gırgırla geliyorsun ve başlıyorsun yeri gırgırlamaya.

Adam seni istemesze eger hesabi kk ya sor

Kız seni yerim çok tatlısın

Valla aynı bensin sen benim herifim benden de beter,o yüzden bizde hergun bayram yaşlanınca adam beyaz bayrağı çekerse naparım diye korkuyorum
Biri beni de size benzetsin. Kocama yazik tehtid ediyo beni ama ben boyun egmiyom tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…