- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Bak canim bir adet leoparli tayt giyyorsun kocanin onune cerezleri koyuyorsun.
Kocan cekirdekleri püskürte püskürte yerken sen elinde gırgırla geliyorsun ve başlıyorsun yeri gırgırlamaya.
Adam seni istemesze eger hesabi kk ya sor
Kız sen bi boyun eğmeye başla bir iki derken kaparsın işiBiri beni de size benzetsin.Kocama yazik tehtid ediyo beni ama ben boyun egmiyom tabi
Ya ben de kötuydum başim ağriyodu falan iyi güldüm.Kız sen bi boyun eğmeye başla bir iki derken kaparsın işi
(Konu sahibinden özür diliyorum,burada gülüp konuşmak biraz ayıp kaçtı ama senin de moralin düzelsin bebişim yazdiklarimizla oku gül.Sende hiç bir sorun yok sorun seni haketmeyen kocanda.Çok iyi bir anne ve eşsin emin ol)
Gitmez gitmez önümizdeki maçlara :)o saatten sonra hesap sorsam ne olur, gitti yılların emeği
Kız seni yerim çok tatlısın
Valla aynı bensin senbenim herifim benden de beter,o yüzden bizde hergun bayram yaşlanınca adam beyaz bayrağı çekerse naparım diye korkuyorum
Biri beni de size benzetsin.Kocama yazik tehtid ediyo beni ama ben boyun egmiyom tabi
Benimki ciddi ciddi gözluklerim nerde hangi tisörtü giycem vorap versene cümlelerini kurunca ben tam o arada soğuyorum mevzudan acıkıyorum falan yani :)Ah ah benimki de tehdit etse ne var, ekşın olur ne güzel "Ay yerim senin tehdidini, tehdit et beni, mal de bağa" filan, ayak üstü fanteezi kurdum burada
Yok, biz anca küsüşelim. Bazen kendimi cezalandırır gibi oluyor ama ne yapayım, adam iyice beter olsun diye ben de sıkıyorum dişimi
Anca otursun çay içsin, cips yesin "Canım gel yanıma otur" desin. İçinde emekli var adamın cidden, daha tam çıkmadı, hala bi "Hanım, gözlüklerim nerede" havasında.
Yaşadığınız süreç her yeni bebek sahibi olan çiftin üç aşağı beş yukarı yaşadığı durumla aynıHayır bağırarak söylemedi arkası dönük yatarken söyledi sonra uyudu. Ben de söylediklerinin şaşkınlığıyla pek bişey diyemedim.
Paylaşımınız için teşekkürler. Bütün hepsi tamam da son maddeyle ilgili olarak söyliceğim şey; sorun işte orda isteksiz değil ihtiyacını sürekli gideriyor kendi kendine. Hem de çok sık. Bunun farkındayım. Anlamadığım şey karısı varken neden kendi kendine..Yaşadığınız süreç her yeni bebek sahibi olan çiftin üç aşağı beş yukarı yaşadığı durumla aynı
1.hamilelik senin için normal bir süreçken erkek buna dışarıdan seyirci olduğu için çoğu erkeği korkutur ve cinsellik geri plana çekilir erkeğin hamileliğe psikolojik tepksidir bu
2.lohusa döneminde fışkıran hormonlar nedeniyle kadın sadece annedir sonrası durum cinsellik seni nasıl düşündürüyorsa (acıyacak mı nasıl olacak hoşuma gidecek mi gibi) erkeğinde kendi soruları vardır ve tedirgin hallerine takılmayın
3.doğum sonrası kadınların hormon seviyesinden dolayı genital salgılarda azalma olduğu için kadın ağrı yaşarken erkekte verilen tepkilerden dolayı isteksizlik yaşayabilir (çok fazla hastam sorduğu için söylüyorum çözümü çok basit market ve eczanalarde satılan kayganlaştırıcılar )
4.korkmayın kurmayın altta başka sorun yoksa emin olun geçecek sadece bu süreçte aslında her zaman ki gibi kadına çok iş düşüyor yine temizliğinize dikkat edin kadın süt kokusunu almazken erkek bu kokuyu alabilir ve otomatikman geri çekilebilir
5.erkeklerde insan istedikleri ve istemedikleri zamanlar tabi ki olacak buna alınmayın
Eşinize gelince toplumun dayatmasından dolayı istekssiz olduğunu söylemekten utandığı için sizi suçlayıcı konuşarak kendini rahatlatmış olabilir takılmayın herkesin kusuru var bunu onun kusuru olarak düşünün ama sakin bir zamanda kırgınlığınızı da paylaşın derim iyi günler
Paylaşımınız için teşekkürler. Bütün hepsi tamam da son maddeyle ilgili olarak söyliceğim şey; sorun işte orda isteksiz değil ihtiyacını sürekli gideriyor kendi kendine. Hem de çok sık. Bunun farkındayım. Anlamadığım şey karısı varken neden kendi kendine..
Yargılamadan sakin bir şekilde bunu onunla konuşmanız gerekir yaptığı şeyi bildiğinizi hissettirerek konuşmayı deneyinPaylaşımınız için teşekkürler. Bütün hepsi tamam da son maddeyle ilgili olarak söyliceğim şey; sorun işte orda isteksiz değil ihtiyacını sürekli gideriyor kendi kendine. Hem de çok sık. Bunun farkındayım. Anlamadığım şey karısı varken neden kendi kendine..
Baharcim harikasin :)Eskiden kadınlar bahane uydururdu şimdi erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?