esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

saol canım Rabbim sana da nasip etsin bebiş inşallah ama daha erken bebek için sana bence..zamanla düzeliyolar gerçekten eski haline göre çok çok iyi benimkisi..bi de ben şaşırıyorum yani kız kardeşi var ablası var zerre kadar karışmıyo onlara...beni onlarla da bi yere göndermek istemiyo işin garibi:)eşimle ilk tanıştığımızda açıktım ben o zamanda seninki gibi üstüme uzun bişiler giydirmeye çalışırdı,dar bişi giysem ceketini montunu falan verirdi:)nişanlıyken eşimle telefonda konuşuyoruz diyelim o sırada ben dışardayım yanımdan arabalar geçiyo trafik var kornaya basıyolar...eşim çıldırırdı telefonda senin için mi kornaya basıyolar derdi:)sanki millet sokakta beni bekliyo mabella bi sokağa çıksa da kornaya bassak diye çocukluğuna insem diyosun ya anne karnınada insen bişi bulamazsın :) benimkinin sülalede bi tane kıskanç insan yok kime çekmiş bilmiyorum..ben çok şey görüyorum sokaklarda diyo..annem de babamdan çekmiş zamanında,balkona çıkarmazmış babam annemi,annemde guatr var bazen nefes alamıyorum diye balkona çıksam kızardı bende kapının kenarına kadar gelip azcık hava alıp kapatırdım kapıyı diyo..topuklu terlikleri varmış evde giydiği babam atmış onları annem giymesin diye..daha neler neler:)

Bu yorumla ilgili gereken sikayetimi editorlere yaptim...yorum yapmak rahatca herkeze herseyi soyleyebilmeniz anlamina gelmez.ne zaman nereye konu acacagima siz karar veremezsiniz.esime yada kimseye mal demeyede hakkiniz yok.yorumlarinizi adap cercevesinde yapiniz

İstediğine Şikayet Edebilirsin Gerçekler Bunlar İşine Gelmemiş Anlaşılan İş İşten Geçmiş Yani Ne Deseydik Şikayet Etmen İçin Geç Kalmışsın Üzgünüm

Canm bizde cok zorluklarla evlendik cok engeller oldu ama ayrlmadık evlendik depresyon ilacı cnm ;(( ...en az 2 yıl kullancagım esimle konusuyorum ama anlamıyor ona göre seven kıskanır ama o sevgi zamanla azalıyor yani benim icin öyle oldu esim hala bana srl sklam aşk ama ben yoruldum ben acık brsydm kapandm ama yine aynıyz degişmesi gereken tek sey beyin ) oda bizde yok sen sen ol kendini bunaltma cnkü ben kendme yapmsm 23 yasnda ilaca basladım ve her ay sürekli kontrole gidiyorum hic kolaay degil ama bebegim var idare ediorum takmamaya calssyrm artk he deyip geciyorum baska türlü olmuyor

İstediğine Şikayet Edebilirsin Gerçekler Bunlar İşine Gelmemiş Anlaşılan İş İşten Geçmiş Yani Ne Deseydik Şikayet Etmen İçin Geç Kalmışsın Üzgünüm

Hic bir seye gec kaldigim yok Allaha sukur sevdigim beni seven bir esim var beni aldatmayan.beni kiskanmasi yada bunaltmasi esimi birakacagim anlamina gelmez yazdigim her cumledede soyledim esimi seviyorum asla ayrilmam diye.yne dunyaya gelsem yine esimle evlenirim .benim esimin tek kusuru kiskancligi.sadece kiskancligi.sizinde mukemmel olmadiginiz gibi..iyi gunler

Bir Dakika Ben Size Ayrılın Demedim Madem Baştan Belliydi Kıskançlığı Neden Şimdi Sorun Oldu Demek İstedim,Nişanlıyken Yada Sevgiliyken Sorun Olmadı İse Evlenince Değişen Nedir?

Bu Adamı Böle Kabul Etmek Zorundasın Rengini Belli Etmiş Çünkü Yada Terapistlere Katılırsınız Çözmek İçin Başka Yol Yok

Profilinize girince hersey belli oluyor birderdim var bolumunun mudavini olmussunuz kolay gelsin

Ben yazma uslubunuza ve ne mal oldugunu cumlesine kizdim.adap icinde yazabilirdiniz.iyi geceler

Düzelir düzelir üzerine gitme umursama. Bana kalırsa haklılar kısa gömlek giydiğini düşün pantolnda dar haliyle kadının kalçası dikkat çekiyor e kapatan bişi giyilse sorun olmayacak. Bn sewiylrum böyle olmasnı birazda tam jendimi dağıttığım zaman uyarılarıyla kendime geliyorum kadının aşırı dikkat cekici süsü işvesi cilvesi mahremdir iyi ki böyle

zaman alır ama alışır , benim amcam eskiden yengeme perdeden baktırmazmış , şimdi evin bütün dışarı işlerini yengem yapıyor , faturalar , bankalar alışveriş full dışarda yengem. giyimi kuşamı da abartısız açık. ki eskiden kapatmış zorla yengemi şimdi açık yengem. artık erkekler de alışıyor .

Son düzenleme:
Asıl garip olan konuda "eşim beni tek bi'yere göndermiyo" vs diye bi'çok insanın yazıyo olması ve hepsinin ama çok seviyo demesi.

Kıskançlık hele de böyle dozu kaçık kıskançlık sevgi belirtisi değildir kendinizi kandırmayın. Adamların size, sizin duygularınıza saygısı olsa az buçuk normal davranırlardı. Bi'yerden bi'yere giderken size mi güvenmiyo eşleriniz, etrafa mı? Kesin etrafadır benimki de soru.

Siz cidden aşk görmemişsiniz deyip konudan çıkıyorum daha fazla şaşırmak istemiyorum zira.

Son düzenleme:
Boyle hastalik derecesinde kiskanc adamlarin duzelmesini beklemeyin. Ha kiskancligin dozunu azaltir mi bilinmez, ama boyle anormal kiskancliklar her zaman olacak.

Boylelerinin beyinleri bambaska calisiyor cunku. Disardakilere nasil bakiyorlarsa, nasil goruyorlarsa artik, kendi karilarina da oyle bakilacak, oyle gorulecek saniyorlar. Ne kendilerine guvenirler, ne eslerine, ne baskalarina. Herkesin gozu onlarin eslerinde cunku, herkesin niyeti onlarin eslerine birsey yapmak... Hastalik bunlar iste. Sevgiden degil, bunu sevgiyle bagdastiran gercek sevgiye saygisizlik eder benim gozumde.

Madem bile bile evlenmissiniz, o zaman bunlari kabul etmissiniz demektir. huyuna gideceksiniz. Inatlasmaya kalktin mi sonu ne olur bilinmez.
Ya da goz makyajina nasil ikna ettiyseniz belki birkac seye daha ikna edebilirsiniz. Cok zordur boyleleriyle yasamak. Hapis gibi, ne o oyle, herseyinin hesabini ver. Madem katlanamiyorsunuz, cocuk icin acele etmeyin. Bunun ucu bosanmaya kadar gider zira.

Son düzenleme:
işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...

şu kısmı var ya şu kısmı. bu işten gelip makyaj yapmışmısınız ruj sürmüşmüsünüz diye kontrol etmesi,nasıl feci ,iğrenç bir hakaretttir size. bunu nasıl kaldırıyorsunuz. adam resmen demek istiyor ki,sen arkamdan iş pişiriyorsun. ben işe gidiyorum sen kimdilir süslenip makyaj yapıp ne haltlar yiyorsun. belkide eve birini alıyorsun yada çıkıp biriyle buluşup geliyorsun.
bu güven eksililiğni aşmış hakarete iftiraya gelmiş. sevgi buysa benim sevgi tanımım başka anlaşılan
değişir diyenler ,hayat bir insanın değişmesini ,düzelmesini bekleyecek kadar uzun değil.
konu sahibi ,belki 50 ine gelince anca değişecek adam,yada belki değişmesini bekleyecek ömür geçecek adam hep aynı kalacak.
bir ömürü bunun için hemde sonunun belli olmadığı bir şeyi beklemek için heba etmeye ,acı çekmeye değer mi.
rahatsız ,güvensiz,psikolojisi berbat bir insanla ömür geçermi.
geçersede o ömüre yazık değil mi.

l
işte br örnek
adam karısının psikolojisini yerle bir etmiş.
depresyon ilaçlarına başlamış. yazık gerçekten yazık.
bu hasta ruhlu insanlar için depresyona girmeye ilaçlara değer mi.

Son düzenleme:
nerden biliyorsunuz hosuma gittiğini nişanlanırken yanımdamıydınız acabaaaaaaaaaaa evet seviyor canım bende onu seviyorum

Iyi o zaman ne yapalim simdi seviyor ama kiskaniyor kiskansin ama bunaltmasin bunaltsin ama cok karismasin vs.,
Farkinda degilsiniz fakat esiniz asiri kiskanc ve bu bir hastaliktir tedavi gormesi gerekir nisanli iken filan cok ama cok hosunuza gidiyordur evlenelim degistirim dediniz olmadi cunku adam hasta ruhlu sizde bunu bile bile ciktiniz yola ya onun istedigi gibi olacaksiniz ki bu adam hep daha fazlasi ister yada yol yakindan ayrilin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar basit ya sizin icin hersey....ya su nisanliyken cok ama cok hosunuza gidiyodur lafi neye dayanarak soylutosunuz sizin maksadiniz yardim etmek degil sadece eglenmek.bu laflari dikkate almiyorum.bosanayimmi esimden yani.bosanmak carenizmi sizin.ozaman siz simdiye bir 10 koca degisirsiniz mukemmel insan yok ne yazikki ...bi sorun cikti esiniz alkile basladi hemen esinzimi bosayacaksiniz.neyse uzatmak istemiyorum iyi gunler

bakın,mükemmel insan elbette yok. bizlerde mükemmel değiliz. ama tolere edilecek şeyler var birde edilmeyecek.
eşinizin davranışları bu sınırı çoktan aşmış.

boşanmak istemiyorsanız yapacağınız tek şey eşinizi ikna edip terapi almasını sağlamak. yoksa bu hayat size kolay gelmeyecek.
alkol değince,2 arkadaşım eşinin alkolu yüzünden çocuk olmasına rağmen boşandı. alkol deyip geçmeyin. onu yaşamayan bilmez asla.

Son düzenleme:

pardon ama insanların sorunları olunca mı içer bende bu düşünceye karşıyım yani...

benim için basit değil canım en başta sen söylüyorsun kıskançtı diye bende diyordum ki bu adamın huyu bu can çıkar huy çıkmaz derler....

öncelikle sen eşinin hasta olduğuna neden inanmıyorsun da ben boşan dediğim için bana kızıyorsun... ruh hastası bir adamla ömür geçer mi canım...
eşin rahatsız doktora götürmeyi ikna et bence...

ben 10 kocada değiştiririm 100 tane de değiştirim bu benim sorunum rahatsız olmam ne var bunda ... bana takılacağınıza siz eşinizin kıskançlık sorununu ele alın ve onunla savaşın ... ya eşiniz sizin türbana girmeniz için size gizliden baskı yapıyor yada gerçekten güven sorunu var bunu çözün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…