esimin kıskanclıgı ve giyim kusamdan herseyime karısması beni bıktırdı yardım:((

kisi kendinden bilir isi demisler. demek ki kendisi bir kadinda acik ayakkabi gorunce akli baska yerlere kayiyor.
duzelir mi? duzelmez, belki zamanla yaslandikca kendi hormonlari biraz sakinlesince ve eskisi kadar takmayabilir.
ama zaten bile bile evlenmissiniz. umarim bir kiziniz olmaz. gerci bu ortamda yetisen erkek de ilerde baska bi kizin hayatini zehir edecektir ya...hayirlisi olsun.

canım esimi seviyorum asla ayrılmam ama bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum:26:haklısın inan bazen kin duyuyorum yaptıklarından.

Canım ben şu an evliyim ama eşimden önce biriyle görüşüyordum dört yıl çıktık anlattıklarını fazlasıyla anlıyorum herseye karışır kıskanırdi sonunda ayrıldım ve eşimle evlendim çok şükür çok mutluyum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim taviz verme duygusal davranip. Daha yeni ayni evi paylasiyorsunuz zamanla hersey yoluna girecektir. Her iki tarafta fedakarlik yapmali esinin akrabalarina giderken daha dikkatli ol mesala. Onu dusunerek giyinebilirsin.kendi cevrense seni zaten taniyor ona gore giyin dedigin uzere zaten cok uc nokta giyinmiyormussun. Hersey duzelir esinde anlar seni zamanla. Ve zamanla inan bana onceki kizdigi seylere kizmayacak. Ama sende ona inat yapayim diye zitlasma hersey 2 tarafli birazda onu dusun ama cokta tamam askim olur askim sen ne dersen o deme. Cunku zaman geliyor sözler tutulmuyor oda hakli olarak sen tamam demistin niye boyle yapiyorsun diyebilir.esin anlayisli birine benziyor bu yaxilanlari okuyuncs burayi yssaklamamis en azindan.

Benim 17 yaşımdayken bi sevgilim vardı oda bana açık ayakkabı giydiremzdi. Giyme ayakların gözükmesin derdi habire spor ayakkabı giyerdim sandaletten falan çok rahatsız olurdu ama o ayak fetişistiydi o yüzden kıskanıyo ayağmı acaba kocandada öyle bişey olabilir mi

okuduğu iyi olmuş. biri ona yalnız dışarı çıkamazsın derse bakalım ne olacak. eve hapsederse.
olay çıkarırdı.
insanlığıını,kişiliğini,birey olmanıı yok ediyor.
ha iu bilgisiyarın karıştırıp senin ne yazdığını okumasıda büyük kabalık. eesmen haklarını gaspetme. oda ayrı.

Son düzenleme:

Sizin önce bu zihniyetten kurtulmanız lazım. Cocuk oyalanacak bir madde değildir, hele hele kıskanclığa panzehir olamaz.

Hala ne olacak bilmiyorum diye korkuyorsun ya. Ohh iyi olmuş. Okusun ne güzel. diğer kadınların ne düşündüğünü de iyice okusaymış. Bulmuş senin gibisini elinde tutmaya baksın o da. Başkasına denk geleydi yolardı o adamı.

Canim cok iyi anliyorum seni ya bende 1 yillik evliyim benimki oyle makyaja falan karismazdi ama dekolteme cok dikkat ederdi otobüs dolmuş yasak arabayla git nereye gitcksn. Ama bu 4 ay surdu. Simdi hic suraya gitcm ben arabayi birak diyorum dolmuş a biniver bana lazim diyo. Dayan biraz sana olan güveni oturdugu zamn anlar hatasini. Duzelir. Yeni evlenen insanlarin genelde basina gelebiliyor.

Nasıl katlanıyorsunuz bu erkeklere ya, sizi insan yerine bile koymayan, adeta bir eşya muamelesi yapan, zevklerinize, fikirlerinize en başta kişiliğinize saygı duymayan; güven sorunu yaşayan (bence psikolojik hasta) bu erkeklere nasıl katlanıyorsunuz??????????

Kadınlar bu kadar mı basit varlıklar, neden kendilerini bu kadar mecbur hissediyorlar. Bu yüzyılda böyle şeyler okuyor olduğum için çok üzülüyorum kadınlarımız adına. İşin ilginç tarafı, kişiliğine, zevklerine ve tercihlerine saygı duyulmayan adeta yokmuş gibi davranılan bu kadınlar "eşimi seviyorum" diyor bu artık iyice traji komik bir durum. Kıskançlıkmışşş, bunun adını kıskançlık değil, bunun adı resmen hastalık ve tedavi edilmeli.

Allah yardımcınız olsun gerçekten, ayrıca lütfen böyle bir erkeğe bir çocuk vermek için tekrar düşünün.

Bence cicim aylarının vermiş olduğu bir durum bu yakınlarımızdaki büyükler babamız ağabeyimiz hepsi bu konuda örnek olabilirler bize..Mesela babam önceden çok kıskanç bi adammış annemi hayatta habersiz dışarıya yollamazmış tek başına elbisesine makyajına saçına her seyıne karışırmış çalışmasına izin vermezmiş ama bi kaç yıl sonra anneme evde ne oturuyosun git çalış demiş..

bilerek evlendim diyorsun sözün bittiği yer sen seçimini yapmışsın kimse sana hiç bir şey yapamaz Allah yardımcın olsun...

Bile bile evlenmişsin....

önceden de bu insan sana karşı böyleydi o zaman daralmıyor muydun ?evlenince belki değişir bir umut mu dedin? işin iş

ayrıca çocuk olur onunla oyalanır mantığını da tasvip etmedim.

bile bile evlenmişsin nişanlıyken her şey toz pembedir beni kıskanıyor sahipleniyor diye mutlu oluyor insan ama evlenince dört duvar arasında sürekli birlikte olunca sıkılıyor insan 2 aylık evlisin erkenden bunalmışsın birde bu adamdan çocuk düşünüyorsun bence bir daha düşün

rabbim herkese böyle eş versin..
kıskanan sahiplenen erkek candır..:2:

evden dışarı çıkmak yok,ruj yok ,açık ayakkabı yok,saç rengiydi,tshirt ün kolboyuydu bunlara koca karar verecek,siz de " bebeğim olsa oyalanırdım bana sarmazdı" diyeceksiniz
çocuk ,evden çıkmanızza izin verilmediği için,evde oyalanılacak bir "şey" değildir...bir ömür sorumluluğunu aldığnız,en yiyi şekilde yetiştitrmekle yükümlük olduğunuz en özel varlıktır...

kendi eşime kıskanç derdim bunalıyrum derdim kendi kendime sizinkini gördükten sonraa yok dahada demicem ayakkabının açık diyipte giydirmeyeni ilk defa gördüm ve bile isteye evlenmişssiniz hemde şaşırdım dorusu Allah yardımcı olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…