- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
canım esimi seviyorum asla ayrılmam ama bu durum nasıl düzelcek bilmiyorum:26:haklısın inan bazen kin duyuyorum yaptıklarından.
Canim taviz verme duygusal davranip. Daha yeni ayni evi paylasiyorsunuz zamanla hersey yoluna girecektir. Her iki tarafta fedakarlik yapmali esinin akrabalarina giderken daha dikkatli ol mesala. Onu dusunerek giyinebilirsin.kendi cevrense seni zaten taniyor ona gore giyin dedigin uzere zaten cok uc nokta giyinmiyormussun. Hersey duzelir esinde anlar seni zamanla. Ve zamanla inan bana onceki kizdigi seylere kizmayacak. Ama sende ona inat yapayim diye zitlasma hersey 2 tarafli birazda onu dusun ama cokta tamam askim olur askim sen ne dersen o deme. Cunku zaman geliyor sözler tutulmuyor oda hakli olarak sen tamam demistin niye boyle yapiyorsun diyebilir.esin anlayisli birine benziyor bu yaxilanlari okuyuncs burayi yssaklamamis en azindan.insallah canım insallah masallah seninki düzelmiş
benimgibi olan birini gördüğüm için sevindim cok sagol canım yardmın için,
esim okudu yazıları ve gördü herseyi bilgisayarımı kurcalamıs ne yazıyorum diye okumus.dedi artık karısmıyorum sadece ailem ve arkadslarımın yanına giderken dikkat et onun dısında karısmıyorum madem bunalıyon dedi trip attı yattı.ne olacak bilmiyorum simdi
bende açık ayakkbı meselesını ılk defa duydumbu kadar kıskanç olan erkekler aradan yıllar geçtikten sonra az da olsa duzelırmıs, ama senın o zamana kadar tahammulun kalır mı orası muamma canım bilerek kabul etmıssın ayrıca
işin çok zor yani. en guzel zamanların geçecek ve senınkı anca o zaman kıskanmayı bırakacak. 2 aylık evlisin canım bekle bıraz, çocuk için çok erken yahu
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
gülüm haklısın bende cok taviz verdim ben yemek hazırlamaya giderken bilgisayarımı kurcalamıs kapatmıstım sayfaya tıklayınca en son okudugum konu cıkmıs okumus.dedi artık karısmıyorum madem bunalıma giryon ama aile ve arkadaslarımın yanında dikkat et onun dısında karısmıyom dedi trip attı söylendi yattı.hiç bişi demedim simdi nolcak bilmiyorum:26:
kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
Bence cicim aylarının vermiş olduğu bir durum bu yakınlarımızdaki büyükler babamız ağabeyimiz hepsi bu konuda örnek olabilirler bize..Mesela babam önceden çok kıskanç bi adammış annemi hayatta habersiz dışarıya yollamazmış tek başına elbisesine makyajına saçına her seyıne karışırmış çalışmasına izin vermezmiş ama bi kaç yıl sonra anneme evde ne oturuyosun git çalış demiş..kızlar daha 2 aylık evliyim.ama esim cıktıgımzdan beri cok kıskanc makyajımdan tutun kıyafetime kadar karısıyor ve bile bile evlendim.yaz gelsin istemiyorum.dün ayakkabı begendim bir tane baglı az topuklu normal yazlık bir bir ayakkabı acık dedi ayakkabıya ayakkabının acıgınıda ilkkez duydum.esimi seviyorum ama bazen beni bunaltıyor.yazın normal kısa kollu (kolsuz olanı degil) giymemi istemiyor yarım kollu yada uzun olacak ve göğüsler cok belli olmayacak bol olacak kıyafet.popomu örten seyler hırkalar olacak üstümde.ruj yasak.göz makyajına izin verdi sükür cok agır olmamak sartıyla.sac rengi cok acık renk yada cok dikkat ceken olmayacak.erkek kuaföre gitmek yasak.erkeklerle konusmak yasak.bunaldım.ne yapabilirim.ben zaten cok acık giyinen biri degilim.yada hoppa bir insan degilim sessizim cok cevremde yok zaten.burda hiç arkakadasım da yokki hani kıskansın.yanlız bir yere gitmek yasak.anlayacagınız bunaldım bunaldım bunaldım.....cocuk olsa Onla ilgilenir benle bu kadar ugrasmaz diyorum ama cocukta olmuyor.ne yapabilirim düzelmesi için.diyorki sanki herkes sana bakıyo gibi hissetyom diyo cok ahım sahım güzel bir kızda degilim ama yapısı bu nasıl düzelticem esimi yardım yada benim gibi olan varmı????zaten bunalımlı bir insanım herseyi cok kafama takarım içim içimi yer,psikolojik olarak zaten bunalımlıyım esimde böyle yapınca daha kötü oluyorum.işten geliyor ne giymişsim nasıl makyaj yapmısım ruj sürmüsmüyüm diye kontrol ediyo bir yere giderken ne giycen bakayım diyor.onla kıyafet almaya gitmek istemiyorum...
o duanızıdaki herkesi geri alın bence. kendi adınıza konuşun. duadan çok beddua gibi olmuşrabbim herkese böyle eş versin..
kıskanan sahiplenen erkek candır..:2:
rabbim herkese böyle eş versin..
kıskanan sahiplenen erkek candır..:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?