Eşimin kıskançliği

Yaprak dokumu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2022
16
-37
1
28
merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim

Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum

olabilir mi boyle bir sey,

siz nerede yasiyorsunuz, nasil bir cevredesiniz.

benim 80 yasindaki ananemin kendi watsup grubu var da sizin neden olmasin.

2 minik cocugunuz var, belki her gun annenizle konusmak isteyeceksiniz, belki arkadaslarinizla, iletisim ulasim cagindayiz. Asla hic bir sekilde normal degil.

Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı

Siz bu öküz kocayıda 2 kere baba yapmışsınız aferin size, hayatı zindan etsin herşeye yasak getirsin sonrada ne yapayım diyorsunuz.
Yok mu sizin aileniz filan sahip çıksınlar ...

Nedenlerini sordunuz mu? Mesela onun kız kardeşiyle konuşup neden kendi annenizle konuşamıyormuşsunuz? Anneniz size bir kötülük mü yapacakmış?
Film izleyince,dışarı çıkınca kötü yola mı düşüyormuşsunuz?
Bu kıskançlık değil. Bu kölelik ve efendilik ilişkisi. Bu ülkede birilerine akıl vermeye de korkuyorum.
Şimdi size kocanıza karşı çıkın diyeceğiz belki kocanız agresif biri size zararı dokunacak sonra.
Bence yumuşak şekilde başlayarak her gün dozunu arttırarak bu düzene karşı çıkın. Sizinki yaşamak değil. Aşkınızdan ölüyor bile olsanız dışarıda akan bir hayat var. Sizi çok sindirmiş. Kendine kul köle etmiş. Üzüldüm.

Adam seni kapatmış
İki de çocuk yaptırmış eve oturtmuş tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…