Yaprak dokumu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 18 Şubat 2022
- 16
- -37
- 1
- 28
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorumadam manyak,
annenizle bile konusmayacaksiniz diyor, bunun neresi kiskanclik
Daha neler..ayyy çok sinirlendim..bu adamları çok mu arıyorsunuz?nesini seviyorsunuz anlaşılır gibi degilHer gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum
Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum
Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımıBiz boşan diyeceğiz, sen çok iyi adam çok seviyorum çocuklar var vs diyeceksin.
Bu adam bugün böyle olmadı zaten.
Bu aşamaya gelene kadar çözmen lazımdı, 2 çocuk 3 ayda olmadı sonuçta. Annen vs konuları kıskançlıktan değil.
Önerim kk'ya da girmemen olabilir.
Siz bu öküz kocayıda 2 kere baba yapmışsınız aferin size, hayatı zindan etsin herşeye yasak getirsin sonrada ne yapayım diyorsunuz.merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Adam seni kapatmışmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?