- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.246
- 33
- 34
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
18 yaş altındaysan ki kocanın davranışları 5 yaşındaki çocuklara verilen sınırlamalar gibi... Bence sen bin an önce vasi atanmasını talep et kocana. Şaka mı bu. Zoraki birşey olsa tehdit altında olsan anlıycam. Öncelikle bu sevgi değil kocan hasta. Yapman gerekene gelince çocuklarınla beraber polise başvurup şikayetçi ol. Çünkü boşanmaya falan kalksan bela belli. Hayati tehliken oluşabilir korunma ve barınma talep etmen yararına olur . Sakın ders vermek için yapma bunu da sonu cinayet olur!! Çık o evden polisi ara! Ondan sonra boşan. Hürriyet'i yoksun bırakma suçu bu. Evlilik değil !!merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Siz anlatirken ben boguldum ne zaman nefes alacagina da o karar versin olsun bitsin. Ne bu yahu bunca yil nasil cektiyseniz bravoAslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Yav biri de çıkıp dememiş annesini bile arayamayan kadın buraya nasıl girdi de tek tek cevap yazıyor bir de. Bilmem kaç sayfa yorum yapmışsınız fake konuya
Yav biri de çıkıp dememiş annesini bile arayamayan kadın buraya nasıl girdi de tek tek cevap yazıyor bir de. Bilmem kaç sayfa yorum yapmışsınız fake konuya
Adam seni çatır çutur aldatıyor, havada aldatıyor karada aldatıyor, amuda kalkıyor aldatıyor, parende atıyor aldatıyor.Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Anlayamadım pekBen neden başka kadınlarda öyle değil telefonu var ne ısmarlarsın yaparlar neden bana izin yok desem har şey için vakit gerek ben korkuyorum bu dünya iyi değil adamlar çok kötü sana zerre verirler öyle böyle yine iyi cümleler seviyorum sensiz yaşayamam sonradan yine tamm gerek yok telefon kendim istemem ne isterse yaparim
Esir hayatı yaşatılıp kısıtlanan kadınlar elbette vardır başka bir konuda da yazmıştım bizim de uzman çavuş olan bir tanıdığımız karısını hiç evden çıkarmamış erkek kardeşinin bile eve gelmesine izin vermiyormuş. Kadın boşandı tabi ki sonra çıktı bunlar meydana.Maalesef bu şekilde yaşayan bir tanıdığım var benim.
Şahsi cep telefonu kullanımı yok ; konuşmalar kısıtlı ve eş telefonundan. Ancak zorunlu halde bir yere giderse yanına verilen cep telefonu mevcut , numarasını paylaşmaz.
Evdeki bilgisayarı kullandığını söyler. Sosyal medya vs açamaz , izni yok
Eğitim diye soracak olanlar için : Kendi de eşi de eğitimli. Aile çevreleri de eğitimli.
Neden mi ? Onun da eşi çok iyi. Huzurlu yuvasını bozmak istemiyormuş.
Belki diğer arkadaşlar da kendi çevrelerinde bu tarz insanları görmüşlerdir. Dayanamayıp ondan yazmışlardır benim gibi.
Ve en acısı : kişi kafesinden memnun olunca , yardım da edemiyorsunuz. Herkes seçimlerini yaşıyor.
Konu sahteyse ne mutlu , üyeliği de iptal etmiş konu sahibesi. Sahte değilse de geç olmadan özgür bir eş olarak hayatına devam etme azmini gösterir umarım.
Eşiniz ciddi derecede sıkıntılı bence .Acil hastaneye gıtmedı gerek .merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?