Eşimin kıskançliği

18 yaş altındaysan ki kocanın davranışları 5 yaşındaki çocuklara verilen sınırlamalar gibi... Bence sen bin an önce vasi atanmasını talep et kocana. Şaka mı bu. Zoraki birşey olsa tehdit altında olsan anlıycam. Öncelikle bu sevgi değil kocan hasta. Yapman gerekene gelince çocuklarınla beraber polise başvurup şikayetçi ol. Çünkü boşanmaya falan kalksan bela belli. Hayati tehliken oluşabilir korunma ve barınma talep etmen yararına olur . Sakın ders vermek için yapma bunu da sonu cinayet olur!! Çık o evden polisi ara! Ondan sonra boşan. Hürriyet'i yoksun bırakma suçu bu. Evlilik değil !! Şikayetçi ol kocandan ve boşan. Normal değil kocan.

Adamın ruhu 15.yy'da kaçırdıkları insanları savaş ganimeti sayan korsanlardan farksız değil bu yüzyıla kıyaslarsak...Ne demek anneyle görüşmemek? Ne demek sen sadece çocuklarla ilgilen..Yakında mahzenede kapatır... Valla ya isyan bayrağını çekin ya da size aileniz vs.yardım etsin kurtulun böyle sevgi olmaz hanımefendi...

Yav biri de çıkıp dememiş annesini bile arayamayan kadın buraya nasıl girdi de tek tek cevap yazıyor bir de. Bilmem kaç sayfa yorum yapmışsınız fake konuya

Maalesef bu şekilde yaşayan bir tanıdığım var benim.

Şahsi cep telefonu kullanımı yok ; konuşmalar kısıtlı ve eş telefonundan. Ancak zorunlu halde bir yere giderse yanına verilen cep telefonu mevcut , numarasını paylaşmaz.

Evdeki bilgisayarı kullandığını söyler. Sosyal medya vs açamaz , izni yok

Eğitim diye soracak olanlar için : Kendi de eşi de eğitimli. Aile çevreleri de eğitimli.

Neden mi ? Onun da eşi çok iyi. Huzurlu yuvasını bozmak istemiyormuş.

Belki diğer arkadaşlar da kendi çevrelerinde bu tarz insanları görmüşlerdir. Dayanamayıp ondan yazmışlardır benim gibi.

Ve en acısı : kişi kafesinden memnun olunca , yardım da edemiyorsunuz. Herkes seçimlerini yaşıyor.

Konu sahteyse ne mutlu , üyeliği de iptal etmiş konu sahibesi. Sahte değilse de geç olmadan özgür bir eş olarak hayatına devam etme azmini gösterir umarım.

Siz esirsiniz farkindamisiniz? Karsinizdakide sizi insan olarak gormuyor bi mal esya sahip oldugu birsey gibi goruyor bu durumda beni seviyor cok iyi diyosunuz helal. Adam bu kafayla evlenecegi kadini guzel secmis

Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Adam seni çatır çutur aldatıyor, havada aldatıyor karada aldatıyor, amuda kalkıyor aldatıyor, parende atıyor aldatıyor.

1. Daha once de soranlar olmustur. Telefonu bile vermiyorsa burada konu nasil actiniz?
2. Bu forum sitesini nasil kesfettiniz?
3. Esinizin kendine guveni yok. Eger gercekten bunlari yapiyorsa bunun adi kisksnclik degil. Bu alikoyma, kolelik. Suç bu. Koca diye size bunlari yapmaya hakki yok.
4. Yasadiginiz sey evlilik degil, kölelik.
5. Adam sizi eve kapatmis. Annenizle bile cocuk gibi izin alarak gorusuyorsunuz. Telefonunuz yok. Yani haberlesme ozgurlugunuz yok. Adam temel ihtiyaclarinizdan sizi mahrum ediyor. Kanunen bu suc eger sizin rızanız yoksa, o zorla yapiyorsa.
6. O yok, bu yok. Siz buna yasamak mi diyorsunuz. Buna evlilik mi diyorsunuz? Evlilik boyle birsey degil. Sizinki kölelelik. Adamin cocuklarina dadilik, adama ascilik yapiyorsunuz, camasirini utusunu yikayip adamin gonlunu hoş etmek bu, baska birsry degil. Peki sizin ihtiyaclatiniz hic mi yok? En basta ozgurluk gibi.
7. Bosan diyecegim ama bosanmazsin biliyorum. Cunku sen evliligi boyle birsey saniyorsun. Iki cocukla nereye giderim diyeceksin. Ancak sunu soyleyim ki sen ozgur degilsin. Esin de ruh hastasi, kendine ozguveni olmayan biri.
8. Genelde de aldatan adamlar boyle yapar. Esini eve kapatir, kendi disarda bir suru naneler yer.

Esim iyi biri dene, esin iyi biri degil. Sevmek karsindakini kölelestirmek degildir. Seven ozgur birakir, esaret altina sokmaz.
Esin seni temel haklarindan mahrum birakiyor. Bu adamin neresi iyi.
Ben olsam buraya yazana kadar polisi arardim, sonra da bu adami hayatimdan def ederdim. Kapiyi da uzerinden kilitliyor mu?

Kıskançlık olayını yanlış anlamışsınız. Adam hasta. Tedaviye zorlayın.

Anlayamadım pek

Sizde onu kısıtlayın anlasın ne olduğunu.. Annesiyle ailesiyle görüştürmeyin bunaltın devamlı..manyakmıdır nedir?

Esir hayatı yaşatılıp kısıtlanan kadınlar elbette vardır başka bir konuda da yazmıştım bizim de uzman çavuş olan bir tanıdığımız karısını hiç evden çıkarmamış erkek kardeşinin bile eve gelmesine izin vermiyormuş. Kadın boşandı tabi ki sonra çıktı bunlar meydana.

Ancak bu kadar kısıtlanan bir kadın eline telefon ya da bilgisayar alıp bu foruma üye olup bu kadar uzun uzun cevap yazamaz. Her şeyini kontrol ediyorsa bunu da ediyordur. Buraya üyelik için bir mail adresi gerekli o maili açan birisi fake sosyal medya hesabı da açıp herkesle iletişime geçebilir diye düşünüyorum. Annesiyle bile iletişim şansı bulamayan biri bence burada yazı yazacak şansı hiç bulamaz.

Eşiniz ciddi derecede sıkıntılı bence .Acil hastaneye gıtmedı gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…