Eşimin kıskançliği

Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Siz es degil kolesiniz. Ne yapmak istiyorsaniz onu yapin, bunlar size normal geliyor belli ki. Beni ailemle, arkadaslarimla falan gorusturmeyecek adamin alnini karislarim ben

Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum

Buraya nereden girdin?
Elinin altında telefonun var madem, niye aramıyorsun anneni kafana göre? Napar döver mi?
Bu kadar başına gardiyan bir adam olacak youtuba girmeni engelleyecek, dışarı çıkarmayacak, anneni bile onun telefonundan onun belirlediği aralıklarda arayacak halde olacaksın, sonra da bir anda gelip kk bdvyi keşfedecek, konu açacak ve buraya vakit ayırabileceksin.
İlginç.

Eşiniz hasta öyle görünüyor ama sahi buraya yaziyorsunuz

Kokusu çıkar nasılsa inandırıcı gelmiyor nedense yasak varsa bu ne cesaret böyle adam didik didik eder pc yada telefonu.

Siz bu öküz kocayıda 2 kere baba yapmışsınız aferin size, hayatı zindan etsin herşeye yasak getirsin sonrada ne yapayım diyorsunuz.
Yok mu sizin aileniz filan sahip çıksınlar
Var
WiFi la yazıyorum telefon var ama hiç bir şeysi yok sadece WhatsApp .WhatsApp numara kayinvalidemim numarasi

Çok mu iyi biri? Ciddi misiniz siz yoksa bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Yahu köle hayatı yaşıyorsunuz farkında mısınız? Anneniz babanız size karışsa bana katılamazsın kaç yaşına geldim dersiniz elin adamı ne yapsa ay beni seviyor diye susup yapıyorsunuz. Bu ne sevgi ne kıskançlık hastalıklı bir durum. Hiç mi saygınız yok kendinizi? Şundan üç sene önce hiçbir resmi bağınız olmayan adam için annenizle mi konuşmuyorsunuz gerçekten? Hadi sizinki gönüllü bir seçim, size üzülmüyorum. Evlatlarınıza yazık. Hasta bir babayla aklını kullanma yetisi olmayan bir anneleri var

Adliye çözer bu işi. Aklınızdan zorunuz yoksa böyle ruh sağlığı bozuk biriyle evli kalmazsınız. Telefonunuzun rehberi bile sizin tekelinizde değil,farkında mısınız? Hala bizi çok seviyor,her istediğim oluyor diye güzelleme yapıyorsunuz.

“dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kere kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor”

bunları yapan adama çok seviyorum ve çok iyi biri diyebiliyorsan bu adamı sakın bırakma.mazallah düzgün bir kadına falan denk gelir yazık olur !

artık ben bazı kadınların böyle manyaklara fetişi olduğunu düşünüyorum. yetiştireceğiniz çocuklara yazık.

Şaka yapıyor olmalısınız. Benim annemle ne kadar görüşeceğime, ne izleyecegime, kiminle konusacagima kim karışabilir.

Sizin gerçek olmadığınızı ümit ediyorum. Eğer gerçekseniz lütfen bu şekilde yaşamaya boyun eğmeyin. Eşiniz sizi sevseydi böyle davranmazdı, iyi biri asla böyle davranmaz üzgünüm, kendinizi kandırmayın. Bir doktora görünmesi şart.

Bu şekilde yaşamaya devam ederseniz , maalesef sizin de doktora gitmeniz gerekecek. Böyle net ,kötümser yorumlar yapmayı sevmiyorum ama görünen köy kılavuz istemiyor.

3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki

İyi yapıyor...........................

Eşinizin bu yaptığını Sevgi diye nitelendirmek de nasıl bir akıl tutulması anlamadım.

Kocanız sizi bildiğiniz tutsak görüyor.

Sadece eşinizi değil, kendinizde bir dr dan yardım alın.

Ama benimde bir teşhisim var tabi.

Stockholm Sendromu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…