- 30 Mart 2009
- 14.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.145
- 1.123
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Siz es degil kolesiniz. Ne yapmak istiyorsaniz onu yapin, bunlar size normal geliyor belli ki. Beni ailemle, arkadaslarimla falan gorusturmeyecek adamin alnini karislarim benAslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Bir şeylerin farkına varıp gözü açılmasın istiyor uyanıkTv seyretmeye izin vermemek ne ya
Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum
Eşiniz hasta öyle görünüyor ama sahi buraya yaziyorsunuzmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Kokusu çıkar nasılsa inandırıcı gelmiyor nedense yasak varsa bu ne cesaret böyle adam didik didik eder pc yada telefonu.Buraya nereden girdin?
Elinin altında telefonun var madem, niye aramıyorsun anneni kafana göre? Napar döver mi?
Bu kadar başına gardiyan bir adam olacak youtuba girmeni engelleyecek, dışarı çıkarmayacak, anneni bile onun telefonundan onun belirlediği aralıklarda arayacak halde olacaksın, sonra da bir anda gelip kk bdvyi keşfedecek, konu açacak ve buraya vakit ayırabileceksin.
İlginç.
VarSiz bu öküz kocayıda 2 kere baba yapmışsınız aferin size, hayatı zindan etsin herşeye yasak getirsin sonrada ne yapayım diyorsunuz.
Yok mu sizin aileniz filan sahip çıksınlar
WiFi la yazıyorum telefon var ama hiç bir şeysi yok sadece WhatsApp .WhatsApp numara kayinvalidemim numarasiBuraya nereden girdin?
Elinin altında telefonun var madem, niye aramıyorsun anneni kafana göre? Napar döver mi?
Bu kadar başına gardiyan bir adam olacak youtuba girmeni engelleyecek, dışarı çıkarmayacak, anneni bile onun telefonundan onun belirlediği aralıklarda arayacak halde olacaksın, sonra da bir anda gelip kk bdvyi keşfedecek, konu açacak ve buraya vakit ayırabileceksin.
İlginç.
Senin böyle bir hakkın var mi?Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Madem var anlatsana yaşadığın işkenceyi.Var
WiFi la yazıyorum telefon var ama hiç bir şeysi yok sadece WhatsApp .WhatsApp numara kayinvalidemim numarasi
Kokusu çıkar nasılsa inandırıcı gelmiyor nedense yasak varsa bu ne cesaret böyle adam didik didik eder pc yada telefonu.
O zmaan pc filandır yada tablet,adam şuursuz zaten inceler herşeyi .Telefon vermez adam eline bi kere en başta zaten bu kadar manyaksa.
O zmaan pc filandır yada tablet,adam şuursuz zaten inceler herşeyi .
Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?