- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Yaprak dokumu
-
Kendi içinde çelişiyor.Hayır bide madem mutlusun niye sınırları zorluyorsun otur mutlu mutlu hapishanende öyle değil mi.
bu mesajdan sonra farkettim fake olduğunu:)Aslında çok seviyor bizi ama çok şey istemiyor arkadaşlarımla konusmamida istemiyor kendi belirliyor kiminle konuşacağımı
Ya hahahahaha kıyamisuZekice olsun bari ya
Bak kocası kanepe yakan zeyneb'i ben yemiştim mesela
Degil miBibibella afjklfjfhjf
Ne günlerdi ya bibiYa hahahahaha kıyamisunasilda savunuyordun
Tuzla yıkanacakmışsız koçişlerimiz ev araba yalı alacakmış bize demi öylrymmişVallahi manyak bu insanlarEsra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?
Ben artık o kadar altına ve aldatan kocaların aşık olmasına inanmıyorum. Davranislarin ne kadar duzelsede sevmeyen adam sana aşık olamaz ki. Bu konuyla ilgili mucize yaşayan gercekten varsa yorum yapsinwww.kadinlarkulubu.com
Hapiste olsan cezanın biteceği gün belli sabret derdim. Allah kurtarsın.merhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
Malesef bu kıskanclık degıl bıldıgın hayatını mahfetmek ozgurlugune engel olup senı kısıtlayıp sadece köle gıbı kullanmakmerhaba arkadaşlar size bir sorunum olduğunu söylemek istiyorum 3 yıllık evliyim kocamı seviyorum iki çocuğum var evde oturuyorum çalışmıyorum kocam çok iyi biri.İstediğim her şeyi alıyor bizi seviyor ama o kadar kıskanıyor ki dışarı çıkmama izin vermiyor, annemle konuşmama izin vermiyor haftaya 1. 2 kara kendi telefonundan konuşuyorum YouTube girmeme film izlememe izin vermiyor telefondan bir WhatsApp var kimse bilmiyor numaramı kendisi var kız kardeşi var tamam annem Bile yok.elime telefon almamı istemiyor sadece çocuklarla ilgilenmemi istiyor ev işlerini yapmamı istiyor ne yapmamı bilemiyorum lütfen bana ne yapmamı söylerseniz çok sevinirim
9 yaşındaki kızıma bile bu muameleyi yapamıyorum.Her gün konuşma diyor sadece kendi telefonundan kendi isteğiyle söylese konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?