- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Ya eşime güvenim var var da kız fena güzel :))
Ya ben bile hayran kaldım kıza..Bazı zamanlar bizde kalabilme ihtimalini konuştuk az önce telefonda birşey diyemedim..Aşırı bir koruma hissiyatı var..
valla insan teyze çocuğuyla bile evlenebiliyor bence kardeş diye bişi yok
canım allah yardım etsin.
ben olsam kafayı yerdim bırak buluşmayı int.den konuşmasına bile tahammül edemezdim.
eh kızda güzel diyosun
belki eşlerimiz kötü düşünmez ama arada şeytan var
sana gelecek olursak gideceksen de dimdik git havan civan olsun kıskandıgını belli etme eşinle rahat ol mutluyuz huzurluyuz eşime güveniyorum gibi laflar et. ama kızın içinde kötülük yok gibi senide istemiş görmek bazısı olsa istemezdi eşinde sana söylemezdi kızın geldigini falan gizli gizli buluşurdu
Dimi ya agzına sağlık,kesinlikle kabul etmezdim ben evde kalması falan hoş degıl bence.
evet bende msnde ekli...
eşimin face şifresini de biliyorum yani konuşmalarına birebir şahit olmuşumdur..Kızın buraya geleceğini biliyordum söylemişti..Gelmiş 2 gündür burada..Eşim de bana söyledi böyle böyle diyor ne dersin gidelim mi ? diye ben de kabul ettim o an..
Bizde kalma meselesin de gelince ailesiyle de az çok tanışıyoruz..Aile dediğim erkek kardeşiyle de görüşüyor eşim...,,Ama yatılı meselesi sanırım buna izin vermeyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?