Eşimin kız arkadaşı

İşte o sensin bu arkadaş baya rahat anlaşılan .Eşinin aklına bişey düşürmeden bı şekilde halletmen lazm .Valla eşim dünyanın en aşık ,guvenilir adamı olsa yine istemem banane be elin kadınıyla niye görüssn, gulüssün birde kişinin eşi de yok .
İşte görüşmemek için çok sebebim var. Dünden beri de eşimle adam gibi konuşamadık ki.

çocuk olmamasından değil o ,çocuk olsa da eşiniz böyle davranacak ,eşiniz aile olmayı bilmiyor, çok dominant onun yerine herşeyi düşünen yönlendiren bir kadından çıktı sizinle evlendi, sizde eşiniz kendisi düşünsün bazı şeyleri istiyorsunuz... haklısınız , zor bir süreç .
Ben onu evet hep yönlendırıyorum.Yoksa maddi manevi cok kullanılırız.

Sizin tepkileriniz de degisik. Madem rahatsizdiniz neden evinize davet ettiniz? Bu kizla bilmem kac senedir gorusmediklerini evinize davet edince ogrenmis olamazsiniz.
Şöyle düşündüm. Bu kadınla en son 2019 da görüştü. Gelir gider ne zaman bidaha gelır Allah bilir, bu kafayla görüştüm

Konu sahibi belki haklısınız belki degil ama şunu farkettim aşırı takıntılısınız. Yani baya fazla. Doktor değilim bir sey degilim ama acaba bunun için bir yardım mi alsaniz? Çünkü yorumlardan anladığım kadarıyla bu sadece size zarar veriyor

İ
Esiniz sen olmadan gorusmem demis. Sen rahatsizsan hic gorusmem diyemedi mi? Bu kadin sizin kavga etmenizden daha mi onemli bir kadin?
İşte adam bunu demedi. Beni deli eden, konu açtıran kısım bu. Bakalım sonunda tamam dedi. Çünkü delirdim. Gece 3 gibi ve sabah 6gibi iki kez bagırdım çagırdım.
İşte benim evimin huzurundan önemliyse zaten vardır bişey

Konu sahibi belki haklısınız belki degil ama şunu farkettim aşırı takıntılısınız. Yani baya fazla. Doktor değilim bir sey degilim ama acaba bunun için bir yardım mi alsaniz? Çünkü yorumlardan anladığım kadarıyla bu sadece size zarar veriyor
Olabılır bilmiyorum ama bu konu cidden canımı sıkıyor. Bence eşim hayır deme konusunda terapi alsa problem kalmayacak.

Empati yapıyorum, bende rahatsız olurum ama kız boşanıyor, kafam dolu geleyim dediginde nasıl hayır diyeyim diyor.Kendince bahanesi. Ben istemiyorsam konu kapanmalı. Eşim öyşe uzattıki. Defalarca anlatıyorum, huzursuz oldum istemiyorum. Verdigi cevapsa, bak aramızda gercekten bişey yok, senden baskasını hayatıma almam dıyor.
Evet annesi biraz aileyi yönlendiriyor. Ve eşim geçen gün onlar benim ailem dedi. Beni esas ailesi olarak görmüyor bence. Arkadaşımda diyorki, çocuk yok diye tam aile oldugunuzu hissetmiyor diyor.
Bence çocukla alakası yok, kv eşinizi hep yönettiği için adam hiçbir şeyi ayarlamamış hayatı boyunca. Hiç sorumluluk almamış, ne yapacağını öğrenmemiş. Normal bir adamın sizin rahatsız olacağınızı düşünüp gelip sizin yanınızda o durmalıydı, madem karısı kıskanç bunu biliyor yürürken elinizi tutsa; sohbet ederken dışarda kalırsanız size laf atsa sohbete dahil etse bu kadına bu kadar takılacağınızı sanmıyorum. Ki kaç senelik eşisiniz, insan sevgilisinin bile kaşının gözünün hareketinden rahatsız olduğunu anlar. Adamda biraz kapasite olsa kendi iyiliği için bunları yapardı.Ama sizinkinin kolunu kim çekerse onun peşinden gidiyor, siz de doğal olarak sinir oluyorsunuz.

Bu adam alik malik degil sadece kendinden ve cevresinden baskasini onemsemeyen bir adam. Karisini zerre unursamayan bir adam. Ikisi de bambaska karakterlerde ve kafa yapilarindalar ama seviyoruz deyip evlenmisler simdi konu sahibi degistirmek icin 40 takla atiyor.
Adam gerçekten safozun teki ya. Merak etme karısını da dinliyor. Ama herkesi dinlemeye kalkınca hatlar karışıyor tabi, öncelik sıralaması kayıyor, herif de sıkıntılı şimdi Allah var .

İ

İşte adam bunu demedi. Beni deli eden, konu açtıran kısım bu. Bakalım sonunda tamam dedi. Çünkü delirdim. Gece 3 gibi ve sabah 6gibi iki kez bagırdım çagırdım.
İşte benim evimin huzurundan önemliyse zaten vardır bişey

Benim size tek bir onerim var eger ki bu evlilige devam etmek istiyorsaniz cift terapisi alin. Bunda cok ciddiyim ve laf olsun diye yazmiyorum. Sizin bir onceki konunuzun kapanisi su sekildeydi, esiniz sorunlarinizi arkadasina anlatmisti arkadasi size hak vermisti, siz arkadasiniza anlatmistiniz arkadasiniz kv.ye soyle demisti. Sonuc olarak hic bir sey cozememistiniz ve umarim deyip konu kapanmisti. Esinizin de sizin de evlilik olgunlugunuz yok. Sorun cozme sekliniz falan cok degisik. Su konu icin bu kadar kavga etmeniz de bana degisik geldi. Siz birbirinizi yeterince taniyan bir cift olsaydiniz bu kadin aniden ortaya cikinca esiniz musat degiliz derdi ve konu kapanirdi.

Adam gerçekten safozun teki ya. Merak etme karısını da dinliyor. Ama herkesi dinlemeye kalkınca hatlar karışıyor tabi, öncelik sıralaması kayıyor, herif de sıkıntılı şimdi Allah var .
Oz anasi bu kadar tanimiyordur oglunu. 😄😄Valla bunda cok haklisin. Adam sokma akilli

İşte böyle erkeklerin beynini yiye yiye huzuru sokakta aratıyorsunuz. Aklına sokun ve sürekli kavga çıkarın, bu şekil devam edin, burnundan da getirmeyi ihmal etmeyin. Her normal insan gibi oda sonunda yeter dediğinde de kocamı ayarttılar dersiniz.
Konu sahibinin de erkek arkadaşı olamazmış, kocası öyle demiş. Konu sahibi de huzuru sokakta arasın o halde.

Abimim üniversite arkadaşları vardı,kızlı erkekli beraber takilirlardi her sene görüşürler,annem abime birini onerince çok tepki verdi onlar benim kiz kardeşim gibi dedi:)emin olun ister erkek ister bayan olsun,ahlaki değerleri yoksa gözünüzün önünde aldatır haberiniz olmaz,teknoloji şuan bunun furyası,ama bisey olacağından değilde tv kanalları bu tür haberler çoğalınca ister istemez etkileniyoruz,eşinize konuşmanız normal

Bence çocukla alakası yok, kv eşinizi hep yönettiği için adam hiçbir şeyi ayarlamamış hayatı boyunca. Hiç sorumluluk almamış, ne yapacağını öğrenmemiş. Normal bir adamın sizin rahatsız olacağınızı düşünüp gelip sizin yanınızda o durmalıydı, madem karısı kıskanç bunu biliyor yürürken elinizi tutsa; sohbet ederken dışarda kalırsanız size laf atsa sohbete dahil etse bu kadına bu kadar takılacağınızı sanmıyorum. Ki kaç senelik eşisiniz, insan sevgilisinin bile kaşının gözünün hareketinden rahatsız olduğunu anlar. Adamda biraz kapasite olsa kendi iyiliği için bunları yapardı.Ama sizinkinin kolunu kim çekerse onun peşinden gidiyor, siz de doğal olarak sinir oluyorsunuz.
Evet kaldırımda elimi tutsa, kız öne geçse daha normal olurdu.Benim kıskanç oldugum kadarda eşimde kıskançtır.
Normal bi insanın görüşmek için diretmemesi gerek

Bu konu eninde sonunda kapanır da çift terapisi almadan çocuk yapmamanız en sağlıklısı bana göre. Yoksa daha çok başınız ağrıtır bu adam.
Ben kesinlikle eşimle konuşacağım. Maddi olarak kendımızı ayarlayıp aile, akraba, arkadaş konusunda güzel bir terapi alalım diyecegim.

Benim size tek bir onerim var eger ki bu evlilige devam etmek istiyorsaniz cift terapisi alin. Bunda cok ciddiyim ve laf olsun diye yazmiyorum. Sizin bir onceki konunuzun kapanisi su sekildeydi, esiniz sorunlarinizi arkadasina anlatmisti arkadasi size hak vermisti, siz arkadasiniza anlatmistiniz arkadasiniz kv.ye soyle demisti. Sonuc olarak hic bir sey cozememistiniz ve umarim deyip konu kapanmisti. Esinizin de sizin de evlilik olgunlugunuz yok. Sorun cozme sekliniz falan cok degisik. Su konu icin bu kadar kavga etmeniz de bana degisik geldi. Siz birbirinizi yeterince taniyan bir cift olsaydiniz bu kadin aniden ortaya cikinca esiniz musat degiliz derdi ve konu kapanirdi.
Maddı olarak kendımızı ayarlayınca terapiste gitmeyi bende düşünüyorum. Tabiki 4 yıl sonra ortaya çıkan kadın için birbirimizi yedik biz.

Back
X