Eşimin kız arkadaşı

İşte ben eşimi salsam, rahat rahat konuşacak görüşecek. Ben bunlara katlanamıyorum. Ben uyardım. Artık ses etmeyeceğim. Bakalım tavrı nasıl olacak.4 sene sıkı fıkı görüşme olsa bu kadar olay olmazdı. Ancak bir anda pat diye bu şehre taşınıyorum, hadi sık görüşelim demek ne kadar dogru
Salmasan da konuşacak görüşecek. Sadece senin haberin olmayacak. Verdiğin tepkiler yüzünden adam daha temkinli olacak çünkü artık. Bunca sayfa yazdığın tüm cevapları bir tekrar oku bak % 98 aynı cümleleri yazıp durmuşsun. İstiyorsun ki evet haklısın diyelim onaylasın seni herkes. Ama HAKSIZSIN üzgünüm... 4 senedir yokmuş kadın tamam da senin kocanı darladığın gibi onu da darlayan bi kocası varmıştır sa belki ondan görülmemiştir eşinle evliyken bi de böyle düşün

Bu kadar kiskanmak da abarti. O benim kardesim demesi de abarti. İkiniz de gereksiz abarttiniz. Arada bir gorusulur. Arkadasla karsilikli gulusulur de ne var bunda?

Arada görüşülecek gibi durmuyor. Kız varken ben süs bitkisi gibi oldum. Odak noktası eşim. Ben rahatsız oldum

Hareketlerden rahatsiz olup bisey sezdiyseniz baska.
Esimin arkadasiyla uc kisi otururuz ama ikisi bastan sona birbiriyle ilgileniyorsa orda duracaklar.

Hareketlerden rahatsiz olup bisey sezdiyseniz baska.
Esimin arkadasiyla uc kisi otururuz ama ikisi bastan sona birbiriyle ilgileniyorsa orda duracaklar.
İşte ben kızda o samimiyeti alsam neden hayır diyeyim. Zaten kız gelmeden eşim gelmek istıyor dıye bana sordu. Tamam gelsın dedim. Ben kızın böyle rahat olacagını ne bileyim. Ben bu şekilde birinin evinde otursam, annem benı defalarca kalk, ayıp diye arar. Bu kızı anne babası hiç aramadı

İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
ben olsam kabul etmem ne yalan soyliyeyim. bence sende musade etme tavrini koy. haklisin kesinlikle. kimseye 100 de 100 guvenmem ben ayrica kadin hisleri genelde dogru cikar madem kalbin isinmadi kadin a da esine net soyle.

Ee tabiki. Bundan yıllar önce bir yerde çalışmışsın. Arada görüşürsün ama eşinle.Bilmiyorum,kızın soguk kahve için eşime teşekkür edip göz teması kurması falan, rahatsız oldum ben.
bence boyle birsey sezdiysen haklisin. ne insanlar var malesef

Eşim benim kıza yazacağım mesajı ayrıntılı inceleyecegimi bildigi için mesajı silmiş.İstersen telefonum sende kalsın dedi.Whatsabı kendine yönlendir dedi.Sen bana güvenmiyorsun dedi. Ben kız ve erkegin samimi olmasına katlanamıyorum. Benım eşim benden başka bir kızla samimi olamaz.
Bakın eşimin orda bir sürü kız çalışıyor. Hepsi ile gün içinde arama mesaj oluyor. Onların mesajını falan silmez. Ama bu kızı problem yapacagımı bildigi için sildi.
bence silmesi bile hos degil... niye siliyo seffaf olsun esin evet mesaj atti bunu yazdi ama sen Rahatsizsan zaten umrumda olmaz demeli. kardes lafini gecsin esin:) ama bence dikkat et benim esim mesaji silse kavga ederim ne demek ben rahatsiZ olcam diye siler

ben olsam kabul etmem ne yalan soyliyeyim. bence sende musade etme tavrini koy. haklisin kesinlikle. kimseye 100 de 100 guvenmem ben ayrica kadin hisleri genelde dogru cikar madem kalbin isinmadi kadin a da esine net soyle.
Eşimle net konuştum tamam dedi.Eger arama falan olursa mesaj atacagım kusura bakma dedim. Bir derdin sıkıntın olursa bunu gelip benimle konuşman gerek dedim. Bakalım tamam dedi. Yaşayıp göreceğiz.

bence silmesi bile hos degil... niye siliyo seffaf olsun esin evet mesaj atti bunu yazdi ama sen Rahatsizsan zaten umrumda olmaz demeli. kardes lafini gecsin esin:) ama bence dikkat et benim esim mesaji silse kavga ederim ne demek ben rahatsiZ olcam diye siler
Dün geceden beri aralıksız kavga ediyoruz.Senin canını yakarım, o kızında kalbini kırarım bak dedim.Kıza mesaj atarım yani. Sorun degil.

Kadın hissederse vardir bisey.
Kocanızin mesajlaşmayı silmesi zaten nirmal değil.Aralarinda eskiden kalma bi ilişki var bence.Yani iş yeri döneminden kalma.
Bana da öyle geldi. Sanki bir sevgililik geçmiş de konu kapanmış gibi. Mesajları silmesi beni iskillendirdi sadece.

Keşke geldiğinde söyleseydin yıllar sonra hangi rüzgar attı seni buraya
Ben 1 yıl çalıştığım iş arkadaşımı hatırlamam bile
Kaldı ki görüşmek
Keşke zamanında eşinle de gelseydin böyle dondurulmuş instagram hesabını açıp like atmak gibi oldu seninkisi diyip gülseydin 😬
Konu sahibinin sen oldugunu ve bunu karsi tarafa soyledigini dusundum de. Nasıl bir laf sokma becerisi bi sendeki beee.. Offf hayran kaldım. Yanı bunu hak eden birine söylediğimi düşündüm de tadından yenmezdi.

Kız evinize mi geldi? Çok saçma ya. Hani dışarıda üç kişi buluşur yemek yer anlarım da, ev oturmasına gelme nedir?
Görüşmesini istemiyorsan görüşme de, bu kadar basit. Telefonla savsaklasın, kız da eşek değildir anlar herhalde rahatsız olduğunu.

Kız evinize mi geldi? Çok saçma ya. Hani dışarıda üç kişi buluşur yemek yer anlarım da, ev oturmasına gelme nedir?
Görüşmesini istemiyorsan görüşme de, bu kadar basit. Telefonla savsaklasın, kız da eşek değildir anlar herhalde rahatsız olduğunu.
Evet evimize geldi. Ve bundan sonrada gelmek ister zaten

Back
X