madem travmanız var, hemen bir psikologtan randevu alın veya zaten gidiyorsanız randevularınızı 15 günde bire düşürün. bunu kendiniz için yapın. mutlu olmak ve mutluluk vermek için yapın.
Böyle birşeyi ben yapsam evde büyük bir kavga çıkar ve eşim büyük ihtimalle benden boşanmaya kalkardı Hem sebebi ne olursa olsun telefonunu bu kadar detaylı kurcaladığım için, hem ona güvenmediğim için, hem bu şekilde yaşamak bir raddeden sonra imkansız olduğu için hem de çocuğa konsantre olacağım zamanı böyle boş işlerle harcadığım ve psikolojimi düzeltmek için çaba göstermediğim için.
aynı şey tersi için de geçerli. Eşim bana sabahın köründe böyle bir soruyu istediği kadar nazikçe sorsun, sen ruh hastasısın der, o sabah işe gitmez kavga ederdim
sizi eleştirmek kınamak için yazmadım, bu tepkinizin genel olarak normal olmadığını ve karşı taraf açısından kırıcı olduğunu bilmeniz için yazdım. Bu şekilde yaşamak sizin için de zor. Aldatırsa bunu bilirsiniz, evdeki davranışlarından anlarsınız, hissedersiniz, 3 ay önceki bir telefon görüşmesinden neler çıkarmışsınız, üstelik de iş saatlerinde, çevrede iş arkadaşları varken, muhtemelen işle ilgili bir konu ve o esnada diğerinin başka bir işi çıkmış ya da başka bir telefonu gelmiş ve bekletmiş olabilir. Ne konuştunuz diye sorulur mu hiç, bunu bu kadar merak etmeniz bile psikolojinizin bozuk olduğunu gösteriyor bana göre.