- 25 Ağustos 2014
- 21.172
- 50.725
- 798
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Dertsiz başa dert aramak bu olsa gerek.. Millet ne iftiralara ugruyor gorumce kv tarafindan,ustelik esi arkasinda durmayi birak karsisinda duruyor.. Almadiysa almadi,sen de beklentini dusur; ne diyelim..ay onlar size alsın diye mi siz onlara hediye aldınız. hediye bu, içten gelen bişey. bi de kocaman kocaman görümce diye yazmanız filan...
Dertsiz başa dert aramak bu olsa gerek.. Millet ne iftiralara ugruyor gorumce kv tarafindan,ustelik esi arkasinda durmayi birak karsisinda duruyor.. Almadiysa almadi,sen de beklentini dusur; ne diyelim..
Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
ben de biliyorum. ne üzücü yaBaslik cok iyiymis.
Aman bosver ya. 10 amazon kitabinin yazari, 2kez kansere yakalanmis 2 sini atlatmis Ela bebegin annesine 3. kanser teshisi konuldu dun. Nasil uzuldum.
Boyle dertler var dunyada. Inan esinin kardesi esittir gorumcen dis kapinin dis mandali. Incelikler yapma, birseyler alma, seviyeni koru, kafanda da surekli kavga etme. Al sana mutlu hayat.
Oyle guzel bir kadin ki o hala yilmiyor ben inaniyorum o tekrar Allahin izniyle atlatacak. Bebegi ve esiyle mutlu bir hayat surecek insaallahben de biliyorum. ne üzücü ya
hele bebeği nasıl güzel ya maşallah diye diye bir hal oluyorum. inşallah iyileşir..Oyle guzel bir kadin ki o hala yilmiyor ben inaniyorum o tekrar Allahin izniyle atlatacak. Bebegi ve esiyle mutlu bir hayat surecek insaallah
Insaallah. Annesi gibi o da pozitif guler yuzlu bir bebek. Insaallah annesinden aşki sevgiyi dustugunde kalkabilmeyi de ogrenecek.hele bebeği nasıl güzel ya maşallah diye diye bir hal oluyorum. inşallah iyileşir..
Demek ki hazzetmiyor sizdenHiç geçmedi beraberkende hiçbirşey yokmuş gibi ama anlam veremiyorum
bu işler doğum yapana kadar genelde çocuğu olmayanlar çocuğu olan akrabaların çocuklarını çok sever hediye alır falan sonra kendi cocukları olunca sevilsin hediye alınsın ister ama hiç bir zaman öyle olmazMerhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
Merhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?