Eşimin kız kardeşi = GÖRÜMCE !

ay onlar size alsın diye mi siz onlara hediye aldınız. hediye bu, içten gelen bişey. bi de kocaman kocaman görümce diye yazmanız filan...
Dertsiz başa dert aramak bu olsa gerek.. Millet ne iftiralara ugruyor gorumce kv tarafindan,ustelik esi arkasinda durmayi birak karsisinda duruyor.. Almadiysa almadi,sen de beklentini dusur; ne diyelim..

Dertsiz başa dert aramak bu olsa gerek.. Millet ne iftiralara ugruyor gorumce kv tarafindan,ustelik esi arkasinda durmayi birak karsisinda duruyor.. Almadiysa almadi,sen de beklentini dusur; ne diyelim..

ya hediye zaten beklenecek bişey değildir. alırsa alır almazsa almaz. ben aldım o da alsın diyorsan o hediye olmaz ki. cidden çok garip kafalar görüyorum buralarda.

yapacağınız iyilikleri birahakine karşılıksız yapın o halde ,herkes bir olmayabiliyor,yani düşünceler farklı kişilikler farklı ama ben bunu yaptım o yapmadı diye de dert yapmanız agerek yok,bazı insanlar cebinde para azsa bile ufak bişey alıp mutlu etmek ister karşıdakini ,kimisinin görümceniz gibi maddi gücü vardır ama hediye almaktan hoşlanmaz

bende olsam sinir olurdum, bikac laf sokmak isterdim, esime soylemek bak bak ablan nasil davrandi demek isterdim.
bunlar kadinca normal karsilanabilecek hisler.
ama hicbirsey yapmamak, sallamamak, aldigim hediyler de basimin gozumun sadakasi olsun demek mantikli davranis cesididir :)
belliki icten ice bir kiskanclik olabilir cekememezlik olabilir bi dertleri var senle. ama bosver ne hali varsa gorsun derim ben.

ben de biliyorum. ne üzücü ya

Ben sana hak weriyorum ya Walla bi düşündüm de bende öyleyim millete hediye alırım ama bana kimse bişey almaz. Doğum günü olur alırım benim doğum günüm olur kimse almaz. Ewet hediye werip karşılık beklenmez gönlünden kopar bişey alır werirsin beklemezsin ama bazı durumlar öyle değil ki. sen hersene al onlar sana almasın insan ister istemez bekliyor. Ama mallık bende ben enayi gibi alıyorum doğum günümdede awucumu yalıyorum. Artık bende kimseye bişey almiycam valla aldıklarıma saysınlar onlara aldığım parayla dogum günümde gider kendime alırım

Hiç geçmedi beraberkende hiçbirşey yokmuş gibi ama anlam veremiyorum
Demek ki hazzetmiyor sizden
Mecbur degil sevmeye. Mesafeli sekilde saygi cercevesinde iliskisini yurutuyor olamaz mi? Bu durumda elbette hediye almasini bekleyemeyiz. Ayrica apartman aidati degil bu zorunlu degil hediye almak. Siz de almayabilirdiniz,karsilik beklemektense almamak daha iyi

Sizde artık bişeyler yapmayı bırakın...sadece çocuklara şeker çikolata falan götürün çünkü onlarlık bişey yok...

Eğer içinizden gelerek değil de onlar da bana alsınlar diye hediye alıyorsanız insanlara almayın, daha iyi. Yok siz incelik yapıyor ve karşılığında göremiyorsanız, yaptığınız inceliğin, iyiliğin lafını sözünü yapmak yerine, ona göre davranın.
Sizi de görümcenizi de samimi bulmadım. Biriniz bir şeyleri karşılık bekleyerek yapıyorsunuz, diğeriniz kulağınızın üzerine yatıyorsunuz

Bende kcaman GRUMCEEE baslıgını grunfe olaylar olaylar sandım amaaan bsver almyrsa almur o hedıye almyr dıye senın cocuk ac mı acıkda mı bsver keser dner sap dner gın gelır hesap dner bı zamanı gelınce skarsın lafını

bu işler doğum yapana kadar genelde çocuğu olmayanlar çocuğu olan akrabaların çocuklarını çok sever hediye alır falan sonra kendi cocukları olunca sevilsin hediye alınsın ister ama hiç bir zaman öyle olmaz

Şu kaynanalar ve görümceler olmazsa açilicak konu kalmaz sanirim
Boşver canim ya almazsa almasin , nasil davranirsa sende ona o şekilde davran... Sen onun için değil bebek için yap. Baktin o sana yapmiyor sende yapma. Her şey karşilikli .. de Geç...

Karşılık bekleyerek yapmışıniz belliki yardımı. Böyle şeyler karşılıksız olur kaldıki çocuğun dayısı yapabilir normaldir. Siz yaptınız diye Size yapılma mecburiyeti yok ben olsam böyle bi konu açmaya utanırdım.

Benim çevrem hep bunlardan kendi ailem, eşimin ailesi çok üzücü aile olunca incelik bekleniyor tabi.
Ama üzülünce değişen bir şey yok ki kızınca da aynı.
En iyisi takmamaya çalışıyorum uzun zamandır ve ilerleme var çok şükür..

İçinizden gelmiş almışsınız neticede, ya da eşinin içinden gelmiş almış zamanında. Yani en azından içten gelerek alınmış olması lazım. Alırken içten içe karşılık bekleyerek mi aldınız acaba? Aksi halde tatsız bir durum olsa bile dert etmez insan.

İnsanlardan beklentiye girmediğinde insan daha mutlu oluyor, olur da bir güzellik yapan olursa teşekkür ediyor, ama eksikliğinde de dert etmiyor kendine. Biraz insanlardan beklentilerinizi azaltmaya çalışın ve yapacağınız iyiliklerde karşılık beklemeyin, bekleyecekseniz hiç yapmayın derim.

Benim cok bilmis gorumcede boyna benim dogacak bebegime hastane cikisi bakiyor bana sen al parasini ben vereyim bile dedi sanki ben binbir emekle doguracagim cocuguma kiyafet alamicam geri zekali cok sinirimi bozuyo bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…