- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Hiç geçmedi beraberkende hiçbirşey yokmuş gibi ama anlam veremiyorumsize karsı var demekki bir negatifligi aranızda olumsuz birseyler gectimi..
Baslik cok iyiymis.
ozaman sizde bundan sonraki durumlarda yapmayın ne biliyim cocugun dogumgunu olur vs birsey almayın..ne olursa olsun insanlar birsey yaparken zamanı geldiginde aynı degerin onada gosterilmesini ister gostermeyene sizde aynı muameleyi yapınHiç geçmedi beraberkende hiçbirşey yokmuş gibi ama anlam veremiyorum
EVET EVET EVETMerhaba bayanlar... Konu görümcem... Kendisinin iki çocuğu var ve biz onlara doğduklarından beri herşeyiyle yardım ettik ve aldık... Şimdi bizim bebeğimiz oldu ve hamileyken olsun veya doğduktan sonrada hiçbirşey almadı ve almıyor... Almasında pek değilim ama biz neyiz? Bencil gibi davranıyor... Durumu var biliyorum ama anlam veremiyorum... Geriye kalan herkese incelikler yapıyor ama bize gelince...
Yeniden mi kanser teşhisiBaslik cok iyiymis.
Aman bosver ya. 10 amazon kitabinin yazari, 2kez kansere yakalanmis 2 sini atlatmis Ela bebegin annesine 3. kanser teshisi konuldu dun. Nasil uzuldum.
Boyle dertler var dunyada. Inan esinin kardesi esittir gorumcen dis kapinin dis mandali. Incelikler yapma, birseyler alma, seviyeni koru, kafanda da surekli kavga etme. Al sana mutlu hayat.
Malesef lavantacim. Oyle guzel bir bebegi var ki. Rabbim dualarimizi kabul etsin de sifasini bulup elaya bagislasin onuYeniden mi kanser teşhisiay cok uzuldum ya.. Bebegi de yeni oldu.. Durum neymis peki? Bakayim bi sayfasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?