Daha önce bir konu açmıştım eşimin kız kardeşi bizimle kalmak istiyor diye. Kız kardeşi üniversiteyi kazanmıştı yanımızda kalma durumu vardı ama yurt çıktı şuan sadece bize kalmaya hafta sonları geliyor. Bir kaç seferdir yanlızken anlattıklarına çok bozuldum. Mesela eşimle ilk tanıştığım sıralarda annesi beni soruyormuş kim bu kız diye eşim o zamanlar ailesiyle arası bozuktu gerçi hala görüşmüyorlar ben de öyle evlendiğimiz için ne benim ailem ne onun ailesi bizle görüşmüyor bizde artık boşverdik daha doğrusu zamana bıraktık. Eşim ilk tanıştığımız sıralarda annesi bırak bu kızı dedikçe ben öylesine takılıyorum diyormuş benim için
Abim için evlenmek boşanmak basit zeynep ablayla bir celsede boşandılar dedi daha böyle bir sürü şeyler bunları söyleyen 18 yaşında bir kız ama ben çok etkilendim özelikle öylesine takılıyorum lafına çok incindim bunları eşimle konuşsam diye tereddütte kalmıştım kardeşiyle arasını açıyor gibi olmayım diye ama dayanamayıp konuştum bana kızdı bağırdı ben senden boşanacak olsam bu kadar sorumsuz bir adam olsam ev almak için uğraşmam diye ama şu öylesine takılıyorum lafını da inkar edemedi mesela geçen gün eşimin yanında eski eşini anlatıyor Zeynep abla yrd.doç olmuş dedi eşim yaa ne güzel falan yaptı. Bize gelip böyle konuşmalar yapması çok garibime gidiyor bilerek yaptığının farkındayım ama elimde olmadan etkiliniyorum.
ya canım sen üstüne gittikçe, tabir-i caizse gıcık olup bunu belli ettikçe senin üstüne gelecektir.
aaa, böyle saçma sebeplerle eşinle de aran bozuluyor, yapma böyle, evliliğine konsantre ol, cevap verme hatta dinlemeyiver, anlatmaz bir dahaki sefere.
sen böyle olur olmaz şeylere takılan bir kız değildin n'oldu Tanufuk'a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?