Eşimin kız kardeşi :((

Cinsel sorunumuz yok yani kendiliğinden düzeldi. Kız her boşlukta geliyor abisinden ziyade benle muhattap oluyor çünkü eşim yoğun evi sadece uyumak için kullanıyor. Bir daha ki sefere konu açılırsa sizin dediğiniz gibi konuşmak olacak.

Derdin hiç bitmiyor senin canım ya bu adama neden bu kadar boyun eğiyorsun ki sen kız kardeş besbelli aranızı bozuyor her hafta sonu kalmayıversin bence eşinle bazı şeyleri sert bir dille konuş derim

18 yaşında bir kızın ortada hiçbirşey yokken böyle şeytanca düşünüp fitne hareketlerde bulunması çok tuhaf gerçekten, belli ki birisiyle oturup konuşuyor, taktik alıyor, o biride bunu maşa olarak kullanıyor huzurunuzu kaçırmak için, bence kulağını güzelce çekiniz

küçük cadı... bence cahil. evet fesatlık da var. nankörlük de var. ama yaptığı şeyin ne kadar ciddi sonuç vereceğini anlayamayacak kadar cahil bi kız. iki kapışırsınız sanıyor. yuva yıkabileceğinin farkında değil. boşboğaz ve deidkoducu da bence.

18 yaşında kız aileden çıkmış ünide... ne işi var abisinde zırt pırt.. gezmek ister, sevgilisi olsun ister... demekki dedikoduculuğunu sırf size değil herkese yapıyor etrafında da arkadaşlık kuramıyor. yalnızlıktan size geliyor.

bi sevgilisi olsa yakın arkadaşlıklar kursa sizle uğraşmaz.

18 yaşında kız sizde, eski yengesinde kalıyo. çok yalnız olmalı. kıskançlığı da bundandır.

zamanla düzelir diye düşünüyorum.

kendi hayatını kursun. gelip sizle kendi hayatıyla ilgili konuşur. siz de rahatlarsınız.

canım görümcen senin sinir olduğunu anlamış olmalı ki üstüne geliyor.

elbette ben de senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim ancak dışarıdan bakınca aslında mesele edilecek, büyütülecek pek bir şeyin olmadığını anlıyorsun.

mutluyum diyorsun, mutluluğunun tadını çıkart tanufuk,

nedir bu görümcelerden çektiğimiz...bnm de var bıtane tam basa bela konu bıle actım burada.. neyse kı sızınkı sdc ıma edıyor...... duymayacaksınız..samımı olmayacaksınız.. zeynep gitti ben vrm artık de... baska bıse deme cok da zeynep yok zeynep soyleydı boyleydı dersen de kıskanıyor sanarlar...cvb vermek ıstemedıgın ya da hos olmayan bır söz söylerse şöyle suratına bak gumumse ve gecç..... takmaya degmez.. kocanı sev nası olsa senden alamaz artık

Haklısın bir daha konuyu açtığında susturacağım. İyi ki ben bu insanlarla görüşmüyorum

Derdin hiç bitmiyor senin canım ya bu adama neden bu kadar boyun eğiyorsun ki sen kız kardeş besbelli aranızı bozuyor her hafta sonu kalmayıversin bence eşinle bazı şeyleri sert bir dille konuş derim

Canım eşime niye boyun eğeyim bizde kalmasını istemiyorum dedim yurt tercihi yaptılar. Eşim sadece çocuk deyip geçiştiriyor yoksa benim ona boyun eğecek bir durumum yok canım

ne ala yahu işlerine gelemyince çocuk derler..
18 yaşına gelmiş oy verebilir, şirket kurabilir, isterse evlenebilir ama alttan alttan huzur bozup laf çakınca çocuk...
çalıştığım yerde yaşı en küçük olan benim he işime gelemyen olayda sayıp dökeyim ortaya bana da çocuk desinler

Görümceniz Zeynep ablasında kalacak kadar samimi ve akrabalarmış yani onu seviyor ve siz ailenin istemediği gelinsiniz, sizide yeni tanıyor yaptığı yanlışta olsa size karşı önyargılı, yapacağınız tek şey görümcenizi kırmadan, Zeynep ablasını seviyor olabileceğini ama sizinde artık yengesi olduğunuzu kabullenmesini söyleyin. Eşinizle bu yüzden aranızı bozmayın, çünkü ne söylerseniz söyleyin kardeşi eşinizin gözünde daha çocuk.

buna sevindim, hakkınızda hayırlısı olsuın.
bu kız artık sizi huzursuz etmesin,izin vermeyin.

eşinle kardeşi için tartışmaya girme bence, erkekler ne kadar haksız olduklarını bilselerde kardeşleri anneleri vs. olunca hemen savunmaya geçiyorlar ki bu durumda daha çok sinir olursun, görümcenin geldiği zamanlarda hiç muhabbete girme onunla, dinleme onu kendine iş yarat meşgul et kendini, oturup onunla muhabbete girersen canın daha çok sıkılır. onu takmadığını umrunda olmadığını belli et ona

bende yerinde olsam bu sözlerden dolayı sinir olurdum ama bu sinirini belli etme canım.onu umursamıyormuş gibi davran.hatta çok fazla görümcenle muhabbete girme söylediklerine gül geç eminim bir yerden sonra sıkılır eski yenge lafı etmez

Kız bilerek yapıyor anlasanıza yahuu
Takılmayın boş yere de huzurunuzu bozmayın

eşinizin eski eşi ile evlilikleri ne kadar sürmüş.

Tam bir yıl sürmüş. Başlangıçta tayin için yapılan evlilikmiş ama aynı evde yaşamasalar bile aralarında bir çok şey evli gibi yaşanmış. Ben bu kadını acayip derecede kıskanıyorum ve adını bile yanımda anılmasını istemiyorum belki bu söylediğim bencilik ama elimde değil

senı sınır etmek ıcın yapıyo
sende takmadıgını düşündür ona, o bozulsun
ben bile sinir oldum

kıskanmakta haklısınız,ama diğer arkadaşların da dediği gibi o çocuk değil artık yetişkin biri,karşınızA alıp konuşabilirsiniz.o kişinin adının evinizde geçmesini istemediğinizi belirtebilirsiniz,görmezden gelmeye de çalışmayın bence çünkü bu kez sürekli konuşmaya başlar siz susarsınız içinize dert olur olan size olur şahsi düşüncem.

Öylesine takılıyorum başlangıçta evet kulağa hoş gelmiyor ama demek ki sonradan seni tanıdıkça fikirleri değişmiş.
Bence kız kardeşi istediğini anlatsın takma sonuçta ailelere rağmen bir yuva kurmuşsunuz.

cnm hiç alttan alma,aman kötü olmayayım diye sessiz kalma,güzel güzel de dinleme,ayy ne hoş felan tarzı yapmacık konuşmalara girme
benim tavsiyem biri eşim hakkında böyle konuşsa kardeşi dahi olsa ağzının payını verir o çenesini açmasına bidaha fırsat vermem..
aa aşağı zeynep yukarı zeynep..
deli olur insan,
yeter be kızım ne zeynebi ben varım artık bennn
eşim bana deli gibi aşık geçmişe sünger çekmiş sen kim oluyosunda didikliyosun,bi daha bu konulara girersen bu kapıdan zor girersin diyip resti çekerim.
bu yaşta böyleyse önlemini al,eğer almazsan eşinden boşanmana sebep olcak potansiyele sahip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…