bu kız eşinizle huzurunuzu bozmak için gelmiş sanki,
yeni evlisiniz ve başka insanları kafanıza takarak yazık etmeyin kendinize.
aynı evde kalmamakla en iyisini yapmışsınız ama haftasonları da kendinize eşinizle özel şeyler planlayın.
o kız da ne kadar mutlu olduğunuzu görsün.
eşinize asla yansıtmayın. o sizinle evli.
zeynepe mazi derler artık. kıza da açıkca söyleyin,
bu konuda geçmiş hakkında bişeyler duymak istemiyorum canım,
beni ilgilendirmiyor hiç deyin.
umursamadığınızı görsün. eşinize onun yanında yakın davranın.
ne yaşarsanız bilin ki kayınvalide tayfasının kulağına gidiyor.
bu arada cinsel sorunlarınız vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu çözebildiniz mi?
stres yapmanızın bir sebebi de bu mu acaba?
Söz konusu eşim olunca kafaya takıyorum beynime sanki empoze edildi bunu arkadaşlarımda çok söyledi bu adam evlenilecek biri değil diye ama ben şuan mutluyum ilerde ne olur bilemeyiz bu herkesin evliliği için geçerli ama bu kızda arkadaşlarım gibi konuşmasına sinir oldum.
canım görümcen senin sinir olduğunu anlamış olmalı ki üstüne geliyor.
elbette ben de senin yerinde olsam kendimi kötü hissederdim ancak dışarıdan bakınca aslında mesele edilecek, büyütülecek pek bir şeyin olmadığını anlıyorsun.
mutluyum diyorsun, mutluluğunun tadını çıkart tanufuk,
Derdin hiç bitmiyor senin canım ya bu adama neden bu kadar boyun eğiyorsun ki sen kız kardeş besbelli aranızı bozuyor her hafta sonu kalmayıversin bence eşinle bazı şeyleri sert bir dille konuş derim
Cinsel sorunumuz yok yani kendiliğinden düzeldi. Kız her boşlukta geliyor abisinden ziyade benle muhattap oluyor çünkü eşim yoğun evi sadece uyumak için kullanıyor. Bir daha ki sefere konu açılırsa sizin dediğiniz gibi konuşmak olacak.
eşinizin eski eşi ile evlilikleri ne kadar sürmüş.
Tam bir yıl sürmüş. Başlangıçta tayin için yapılan evlilikmiş ama aynı evde yaşamasalar bile aralarında bir çok şey evli gibi yaşanmış. Ben bu kadını acayip derecede kıskanıyorum ve adını bile yanımda anılmasını istemiyorum belki bu söylediğim bencilik ama elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?