- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
sağolu vallahi ben mi bencillik yapıyorum diye çok üzülüyorum ama genç kızlar meraklı olur biz öyleydik en azından insan çekiniyor bir de kayınvalidenin eli kulağı oluyor,kötü şeyler anlatmasada benim evimde olandan onlara ne,eşinle rahat değilsin tvde istediğini isleyemezsin misafir sonuçta,anlatmaya çalıştım ama tartışma oldu eşimin ailesi yok sen bizi istemiyorsun diye çeıkıştı bana değil doğrusu eşime,oda benle aynı fikirde sayılır ama bi şey diyemez
sevgili görümceler, bir yerde büyük hata yapıyosunuz.
abiniz evlendiyse, artık sizin aileniz ondan farklıdır.
"onun eşi olduğu kadar benim abim" diyemezsiniz efendim. o adamın çekirdek ailesinin bir ferdi olan artık siz değil, eşidir. onunla aynı evde yaşayandır. haddinizi biliniz. o adama bu evrende en yakın kişidir artık yengeniz. bunu sindirin. sindiremiyorsanız talcid alın üçer beşer.
abi dediğiniz adam da çektikçe uzamaz, mazallah orta yerinden kopar. öyle "elin kızı elimizden aldı, kendime doğru çekiştireyim" falan yaramaz yani. ikinci kez söylüyorum, haddinizi biliniz.
açık açık konuşamam,bizde tamamen kalmaması için konuştum bağırdı çağırdı,siz evlenmeden biz abimle böyle değildik,sen bizi istemiyosun,bizim aileye gelin olmak kolay değil sanki padişah soyundan geliyorlar,benim ailem burda otursa sen onlarla kalmıyacakmısın saçma sapan bi sürü laf yedim bacak kadar çocuktan,gerçektende tatlt dille konuştum bu arada,sonrada özür diledim kocamın hatrına yoksa kayın peder hayatı zehir eden ,zaten ediyorda,yok ana baba hakkı herşeyin önünde gelir diyor haklı bi şeyde diyemem ama ananın babanında bu kadar anlayışsız olmaması lazım ,kayınvalide diyorki ben zaten onun yanınızda kalmasını istemem kendini dışlanmış hisseder evilisiniz sonuçta odanıza çekilirsiniz falan diyor yine onun açısından bakıyor o bizdeyken benim zerre kadar rahat edemediğimi bi türlü anlamıyor,zaten evliliğimizin başında bi çok sorunumuz oldu eşimde karı koca ilşkisiyle ilgili halada bi çok şeyi oturtmuş değiliz ,yoğun çalışıyoruzbirbirimize ayıracak vaktimiz gerçekten çok az,insan sadece yatakodasında başbaşa kalmak istemezki eşiyle,uzanıp tv izlersin şakalaşırsın falan ne bileyim işin içinde çıkamıyorum ,şu ne olacakki diyen arkadaşları gerçekten taktir ediyorum keşke bende öyle diyebilsem ama biraz saygıyı hakediyorum ya bunca sene oku çalış çabala kendi evinde söz sahibi olmak istiyor insan
pek küçükte değil aslında 22 yaşında 2 yıllık okuyorda uzadı 4 yılda bitecek en iyi ihtimal,sessiz sakin genel olarak ama hoşlanmadığı şey olunca bağırır çağırır, 2yıl önce okulun son 20 günü bizde kalmaya karar vermiş yine kayınvalide eşime söylemiş oda ne desin ben söyleyim demiş hanıma,bende dedimki şu zamanlar müsait değilim son 10 gün gel,yine nedenler niçinler sonuçta geldi 20 gün kaldı enteresan geldi bana ev sahibi gelme demiş,geldi kaldı Vallahi,bunlar hep birikti bende,ipleyen yok beni anlıyacağınız,bak yine çok sinirlendim
pek küçükte değil aslında 22 yaşında 2 yıllık okuyorda uzadı 4 yılda bitecek en iyi ihtimal,sessiz sakin genel olarak ama hoşlanmadığı şey olunca bağırır çağırır, 2yıl önce okulun son 20 günü bizde kalmaya karar vermiş yine kayınvalide eşime söylemiş oda ne desin ben söyleyim demiş hanıma,bende dedimki şu zamanlar müsait değilim son 10 gün gel,yine nedenler niçinler sonuçta geldi 20 gün kaldı enteresan geldi bana ev sahibi gelme demiş,geldi kaldı Vallahi,bunlar hep birikti bende,ipleyen yok beni anlıyacağınız,bak yine çok sinirlendim
açık açık konuşamam,bizde tamamen kalmaması için konuştum bağırdı çağırdı,siz evlenmeden biz abimle böyle değildik,sen bizi istemiyosun,bizim aileye gelin olmak kolay değil sanki padişah soyundan geliyorlar,benim ailem burda otursa sen onlarla kalmıyacakmısın saçma sapan bi sürü laf yedim bacak kadar çocuktan,gerçektende tatlt dille konuştum bu arada,sonrada özür diledim kocamın hatrına yoksa kayın peder hayatı zehir eden ,zaten ediyorda,yok ana baba hakkı herşeyin önünde gelir diyor haklı bi şeyde diyemem ama ananın babanında bu kadar anlayışsız olmaması lazım ,kayınvalide diyorki ben zaten onun yanınızda kalmasını istemem kendini dışlanmış hisseder evilisiniz sonuçta odanıza çekilirsiniz falan diyor yine onun açısından bakıyor o bizdeyken benim zerre kadar rahat edemediğimi bi türlü anlamıyor,zaten evliliğimizin başında bi çok sorunumuz oldu eşimde karı koca ilşkisiyle ilgili halada bi çok şeyi oturtmuş değiliz ,yoğun çalışıyoruzbirbirimize ayıracak vaktimiz gerçekten çok az,insan sadece yatakodasında başbaşa kalmak istemezki eşiyle,uzanıp tv izlersin şakalaşırsın falan ne bileyim işin içinde çıkamıyorum ,şu ne olacakki diyen arkadaşları gerçekten taktir ediyorum keşke bende öyle diyebilsem ama biraz saygıyı hakediyorum ya bunca sene oku çalış çabala kendi evinde söz sahibi olmak istiyor insan
Hmmm .. Düsündümde ..
Yengem bana surat assa istenmedigimi belli etse bidaha yüzüne bakmam ..
Sonucta onun kadar öz ve öz abiminde evi ..
Abim o eve ekmek parasi getiriyor .. (yengem calismiyor )
tamam 3.senelik evli olabilirler ama balayi sendromu coktan atlatilmis sonucta ..
neyseki yengemle ben kardes gibiyiz 6.yas aramiz var ve ne ben ona görümcelik
nede o bana tam anlamiyla yengelik taslamiyor ...
Hicbirzamanda onu el kizi gibide görmedim .. sanki annem onu dünyaya getirmis
öz ablam gibi gördüm .. öylede hissediyorum ..
Okulum onlara yakin diye onlarda kalirmiydim ..
Evet kalirdim .. ama önce yengeme ve abime sorardim ..
kendi evimmis gibi davranirmiydim ..
Hayir davranmazdim .. öyle rahat bir huyum hala yoktur abimlere gittigmde ..
bisey icmek istesem bile soran bi insanim ben ,yengem ne kadar ev senin git istedigini yap desede ...
kisiden kisiye degisiyor demek .. Görümce ve Gelin iyi anlasiyorsa sorun yok ..
Birbirlerinde Hassetmiyorlarsa büyük bir sorun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?