Hanimefendi cocuga bir sure ben baktim geri aldi hirsindan. Kiz gelmiyor degil gelemiyor annesinin serrinden cekiniyor.
Kizin telefonunda babasi bile baba diye kayitli degil otesini siz dusunun artik.
Esim aldatmamis anlasamamislar ayrilmislar ve kizi kullandi hep. Bizi gorusturmedi gorusstekte guc bela gorustuk.
Anne cekiyor bir taraftan, biz icrayla alalim dedik resit degilken cocuk ortada alt ust oldu ve rica etti en son icra ile alalim dedihimizde 13 yaslarindaydi ve kiz " Abla annem boyle malesefki boyle kapiya polisle falan gelmeyin nolur" dedi.
Napsaydik? Cocugu dinlemeyip ortadan mi ayrisaydik
6.sayfada ve devaminda soyledim esimin haberi var. Haplari da dr. Verdi..Biz zor geciniyoruz ve esim oyle biri degil.
Kiz resit ama olay cikar diye gelemiyor
Bugun esim isyerinden kadini aradi acmamis engellemis aramayi ama sms atmis o gitmis.
Aynen kopyaliyorum sms i cunku ben de gornek istedim ne yazdigini kopyalayip bana da atti.
Xxxx yillarca benim burnumdan getirdin. Evliyken gecim olsun diye cok seyine katlandim. Ses cikarmadim. Ama esimin ustune gelmekle asrin hatasini yaptin. Bundan sonra olacaklari bekle. Dinsizin hakkindan imansiz gelecek.
Mesaji gorunce dedim bunlami korkacak o?? Bana dedi ki mahmemeye verecegim sms kayitli kalir olay aleyhimize donmesin. Izin alip o S**** haddini bildirecegim. O seni arayan p****de essek sudan gelinceye kadar dovecegim. Xxxx (en iyi arkadaslari o sehirde) lerede haber verdim. Kirilmadik kemigini koymam o O.c nun dedi.
Ben mesleki acidan korkuyorum kavgaya karisirsa diye. bana ilk kez bagirdi bu kadar ofkeyle ve " Sus sen karisma p***gelmis karima goz dikiyor. Obur S**** seni ne zannediyor ve sen oturup oylece beklememi mi istiyorsun? Bana saf diyorsun asil saf sensin eger bu konuda bir kelime edersen sana da tavrim cok sert olur simdi kapat su telefonu" dedi ve kapadi.
Korkum esimin basina bela almasiydi. Normalde mulayim biridir ama bugun esimi taniyamadim onu hic boyle kukrerken gormedim arti kufirbaz degildi bugun agzindan hic duymadigim kufurler saydi karsi tarafa.
Dun ise kismen anlattigim icin disini skti ve sigara yakti durdu. Ama bugun tam net ogrendi o mulayim adam gitti yerine bir baskasi geldi.
Sonumuz hayrolsun insallah