Esimin kizi beni ne icin uyarmis olabilir?

Bazen burda goruyorum 2. Es olma konusunda soru soranlar oluyor...

Onlara diyeceklerimi iyi dinlesinler lutfen.
Esinizle evlenmeden evvel, esinizin eski karisinida arastirin. Nasil bir karakterde iyice anlayin.
Benim boyle bir imkanim olmadi cunku esimle ve o kadinla yasadigimiz sehir farkliydi ve tanidigim kimse yoktu.
Eger bunlari yapmazsaniz su an da benim oldugum gibi coker ve ilactan medet umarsiniz :KK43:
Canım abartma numaranı değiştir kızda sana babasından ulaşsın telefonla napabilir dikkate alma sen bunları cildiyle aldıkça onlar yapar sosyal medyanı gizle ne yapabilir Allah aşkına

Merhaba arkadaslar...

Ilk konumu biliyorsunuz esimin, ilk esinin oldu bitti bir garezi var ama, bu kez cidden yaptiklarini aklim almiyor.

Son gunlerde psikolojim alt ust oldugu icin dr. a gittim antidepresan kullaniyorum ve sersem gibiyim. Bir kac gun once bana bir telefon geldi tanimadigim bir numaraydi sanki hoparlor acik gibi ses uzaktan geliyordu.
Tanimadigim bir adam "Beni 21.45 te aramissiniz sevgilimle kavga ettik sizin yuzunuzden" dedi :KK57: Sasirdim "Ben mi aramisim" dedim. "Evet siz aradiniz simdi sevgilim aciklama bekliyor" dedi soka girdim telefonu kapadim.
O vakitte telefon yanimdaydi ben aramadim acaba cocuklar mi aradi yanlislikla dedim baktim oyle bir arama yok. Cocuklara sordum yok zaten telefon yanimdaydi.

Pazar gunu esimin kizindan whatsaap tan bir mesaj aldim "Abla bilmedigin numaralari acma simdi konusamiyorum cevapta yazma":KK57:

Yaklasik bir saat sonra telefonuma Whatsaaptan yine o beni arayan numaradan mesaj geldi. "Senin icin yurt disindan gelmistim unuttun mu beni?":KK57:
Numarayi engelledim hemen.

Esimin kizini aramaya cesaret edemedim ve beni ne icin uyardi tam cozumleyemedim aklima direk annesinin yine is basinda olusu geldi.

Kiz annesinden gizli bizle seyrekte olsa iletisim kurar. Telefonuna bizi Ayca 1 ve Ayca 2 diye kaydetmisti. Acaba annesi mi farketti.

Kiziyla benim aram iyiydi ama, annesi surekli bizi yipratma cabasinda oldu ve surekli maddiyatla vurdu bizi.

Arkadaslar haptan dolayi sersem gibiyim ve algi da gucluk cekiyorum. Sizce ne donuyor olabilir?

Dipnot: Esimin ikinci esiyim ve esimin bosanmasi ile hic bir alakam yoktur.

OLAN BITEN BELLI OLDU 6. SAYFA DA GELISMELER.
eşinizin kızı sızın telınızı kullanmıs siz arada kalmıssınız.

Kiz resit lise son sinif. Onu da dusundum acaba yanimiza gelse Annesine uzaklastirma verdirsek diye ama, yarin birgun acaba beni annemden ayirdin der mi? Diye dusunuyorum.
Cunku bu kadindan hic birimiz kurtulamiyoruz :KK43:

Yanlis anlamayin da uvey demeyelim ne olur. Esimin bir parcasi o uvey denince kendi cocuklarimdan o kizi otekilestirmis gibi hissediyorum.

Ilk evlendigimizde kizi resmen bize atti esime al bak p**ne dedi. Kiz ilk geldiginde hic konusmazdi pedagoga goturdum, ilgilendim Aldik okutmaya basladik bakti kizla benim aram iyi ve hersey yolunda

Hazir cocuk anasi mi oldun? Kadin ol da kendin dogur dedi (hamileydim haberi yoktu) geri aldi cocugu velayet ondaydi zaten.

Kiz baska bir sehir de iyi bir lise kazandi. Yalniz kalamiyorum vs. Gibi sebeplerle kizi geri getirdi uyduruk bir liseye verdi. Simdi kizin derslerinde inanilmaz bir dusus var ve kizin da psikolojisi iyi degil :KK43:

Bugun gelse kapim acik ve keske gelse en azindan okurda kendini kurtarir.
Ne guzel bi kadınsınız:cry:

Kiz resit lise son sinif. Onu da dusundum acaba yanimiza gelse Annesine uzaklastirma verdirsek diye ama, yarin birgun acaba beni annemden ayirdin der mi? Diye dusunuyorum.
Cunku bu kadindan hic birimiz kurtulamiyoruz :KK43:
Diyebilir.Sizinleyken surekli sorunlar cikip aranizda bozulabilir.Esiniz ne diyor bu arama konusuna.

Esref mevzusunuda mi sakladin.
Dun kismen anlattim mesajlari falan gösterdim. Dun yeterince gerildik ve tamamini bugun anlattim esim inanilmaz sinirlendi en cokta benim dustugum duruma cildirmis durumda :(

Canım abartma numaranı değiştir kızda sana babasından ulaşsın telefonla napabilir dikkate alma sen bunları cildiyle aldıkça onlar yapar sosyal medyanı gizle ne yapabilir Allah aşkına
Ahh... O kadini bir tanisaydiniz ne cektigimi anlardiniz :(

eşinizin kızı sızın telınızı kullanmıs siz arada kalmıssınız.
Hayir o asla oyle birsey yapmaz olanlari 6. Sayfa da acikladim.

Esi is basinda anlasilan. Durumu hemen esine anlatmalisin yoksa is iftiraya kadar gider bence
Esimle dun paylastim bugun de anlattim.

kızı yanınıza alma şansınız yok mu? gelmez mi? zaten siz bu kadından şikayetçi olsanız kızı da onun yanında bırakmazlar gibi geliyor bana
Kiz zaten lise son ve resit artik. Sadece annesinin hepimize zulmunden dolayi univ. Kazanana kadar orda kaliyor.

Ne guzel bi kadınsınız:cry:
Tesekkur ederim Kiz vefali ciktida annesi sevinecegi yerde durup durup cirkinlesiyor.
Iyi olmak sadece beni yipratiyor sanki :(

Diyebilir.Sizinleyken surekli sorunlar cikip aranizda bozulabilir.Esiniz ne diyor bu arama konusuna.
Sorun cikarmaz ama cikarsa bile kendi dogurdugumuz bile sorun cikarabiliyor. Sadece annesi sonucta atamaz ve yarin birgun ayirdiniz diyebilir mi diye dusundum cunku o kadin gercek annesi ve illa ki bir yerde, kalbinin bir kosesinde onu tasiyacaktir.

Valla ayni sey benim basima gelse daha ilk aradiginda derdim esime.
Madem dememisim sonrasin da bu esref felan mevzular iyce ucmus .
Birincisi esimi tutamazdim.Solugu kapisinda alirdi.adamida kadini da dogduguna pisman ederdim.
Kizin konusmalari da bana tuhaf geldi
Yok ona demiski babanin yeni karisi guzel felan filan.
Kiz korkuyomus babayla gorusturmez diye susuyonuz.hem kiz resit diyonuz demekki buyuk kiz.
Yine ben senin yerin de olsam hic ugrasmam direk esime atardim bu isi coz hallet napiyosan yap biran once beni bulastirma derdim.
Seninle bi derdi yok anlasilan eski esler arasinda bi sorun senin uzerinden birbirlerine satasiyolar.
Yani eski es(kadin)

Dun kismen anlattim mesajlari falan gösterdim. Dun yeterince gerildik ve tamamini bugun anlattim esim inanilmaz sinirlendi en cokta benim dustugum duruma cildirmis durumda :KK43:

Ahh... O kadini bir tanisaydiniz ne cektigimi anlardiniz :KK43:

Hayir o asla oyle birsey yapmaz olanlari 6. Sayfa da acikladim.

Esimle dun paylastim bugun de anlattim.

Kiz zaten lise son ve resit artik. Sadece annesinin hepimize zulmunden dolayi univ. Kazanana kadar orda kaliyor.

Tesekkur ederim Kiz vefali ciktida annesi sevinecegi yerde durup durup cirkinlesiyor.
Iyi olmak sadece beni yipratiyor sanki :KK43:

Sorun cikarmaz ama cikarsa bile kendi dogurdugumuz bile sorun cikarabiliyor. Sadece annesi sonucta atamaz ve yarin birgun ayirdiniz diyebilir mi diye dusundum cunku o kadin gercek annesi ve illa ki bir yerde, kalbinin bir kosesinde onu tasiyacaktir.
Cocuk degilki artik.neyin ne oldugunun artik farkindadir.

Ama ben yaniliyoda olabilirim bu sadece benim dusuncem
Siz sessiz kaliyosunuz cunku kizin galiba size gelip yerlesmesini istemiyosunuz hernekadar bunun tersini de soyleseniz.
Bu yasananlari bu yuzden kapatiyosunuz hani kavga gurultu cikarsa kizi alir baba ya da babayla sorun yasayacagim diye kizla gorusturmezlersd suclu ben olurum diye.

kız senden yana gıbı gorunuyor cunku kendısıne de ıyı davranmıyor olabilir anne sonucta kavga da ettıgı olur ıyı gunlerı de olur kızıyla, kız da ergen sonucta tam ısyan zamanı, senı cok sevıyor dıyelım ama ne kadar guvenebılırsın kızını ufak bır sevgı şevkat tehtıdı ıle bıle elınde tutabılır ıstedıgını yaptırabılır anne sonucta, senı sevmem bıle dese kız etkılenır.
eşine soyledın mı bılmıyorum da onun da bunları bilmek hakkı. bır de ilerde kadın tarafından basarılı bır aldatma goruntusu olustursa sana karsı, en azından önceden eşinın haberı olur. mesela kızla bulusucam dıye gıttıgın cafede masana anıden bır erkek oturabılır ve o sanıye resımlerın cekılebılır madem bu kadar ugrasıyor senınle bu kadın. bır de eşine para falan gelmıs olmasın kadın bunun pesınde sanki. neyse sen o hapları alıp kafanı bulanıklastırma aslında ki bunları ıyı düşünmek ıcın. tabı doktor dedıyse iç orasını bılemem de, kendı kafana gore içiyorsan ıcmemelısın.
madem ıyı düşünemıyorsun bır de neden bıze soruyorsun eşine anlatsana o da çözüme katılsın ben anlamıyorum neden bu iş bu kadar gızlı karı onun eski karısı cocuk onun cocugu ama bız mı düşünücez çözücez, olmaz bu iş.

Sustum dinledim konusamadim disimi skmaktan cenem agriyor.
Soramadim bile hadi mali icin dava acmis peki beni niye elin adamina aratmis diye.
Beynim durdu sanki icim icimi yiyor maksadini soramadim diye.
Bunlari soyleyip kapatti :KK43:
ne biçim kadın ne biçim anne
kız kaç yaşında bu arada.. akıllı olgun kız maşallah
ne durumlara sokuyor çocuğunu

şiddete karşı olan ben, kocanın yerinde olsam eşek sudan gelene kadar döve döve inletirdim onu.
yazık gencecik kızın hayatıyla oynuyor. evlat ya hu bu. daha ötesi var mı?? yok işte.
bir de kız çocuğu. narin, kırılgan, hataya açık.
kıza sahip çıksın. kadın şerse adam daha şer olsun. yani çok sinirlendim okudukça.

Tesekkur ederim.Esini cocuklu aliyorsan bir parcasi olan cocugunuda kabullenmek durumundasin otesi vicdana sigmaz ama gordum ki karsiligini bugun aldim.

Ayrildim psikolojik tedaviue de basladim.

Elim ayagim titriyor sinirden!!! Esime gosterdim sasirdi resim tanidik geliyor ama cikaramadim dedi ve cok sinirlendi. Kizi aradik acmadi mesgule atti 5-10 dk sonra benim telefon caldi yine baska bi numara esim hisimla telefonu acti tabi kufurle.

Sonra kiziymis ablami ver demis o da bana anlat dedi kiz israrla beni istemis.
Abla benim telefondan simdilik beni aramayin annem duymadi ama konusamazdim bir bahaneyle arkadasimin telefonu ile aramak icin terasa ciktik dedi.

Abla annem yine size sarmis durumda ve kadin daha genc muhakkak babanin bil mal varligi var ki onunla duruyo yoksa babani napsin. Once bi nafaka yukseltme davasi acalim bakalim nesi varmis anlariz demis.

Benide zorladi dava icin sen beni anlarsin istersen aldigim harcliktan size geri yollayayim dedi. (Tabi ben kilit durumda olunca hic cevap veremedim yoksa napayim kizcagizin parasini)

Numaranizi benim whatsaap i karistirirken sizin resimden dolayi yakalamis. Ingiltere den gelen kuzeni Esref e aratmis.

Esref agabey bize gelince babanla gorusuyormusun falan dedi ben de yok dedim. Babanin karisida guzelmis dedi sasirdim. Seni bilmez cunku sonra ustune gittim babama soylemekle tehdit edince anlatti olani biteni. Bana da soz verdirdi anlatma annene sana bunu soyledigimi bir daha aramam zaten pisman oldum demis.

Abla istersen deme seni arayanin kim oldugunu cunku babamin gormuslugu var o kisiyi (esim demisti zaten tanidik geliyor diye)

Su an da midem felaket durumda nasil boyle birsey olur. Biz kit kanaat geciniyoruz ne mali ne mulku var esimin. Gunahim ne benim ya :KK42::KK42::KK42::KK42:

Bittim tukendim artik psikiyatriye yeni gittim dayanamiyrum.

Savciliga vermem lazim ama korkum kiza baski yapmasi ama dayanma gucum kalmadi :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Ya güzelim senin kocan yok mu? Arada ki dengeyi kuramıyor mu?Verme o zaman kıza da telefonunu.Sen niye muhatap oluyorsun böyle durumlarla.Canına yazık ya.Eşin resti çekecek

Cocuk degilki artik.neyin ne oldugunun artik farkindadir.

Ama ben yaniliyoda olabilirim bu sadece benim dusuncem
Siz sessiz kaliyosunuz cunku kizin galiba size gelip yerlesmesini istemiyosunuz hernekadar bunun tersini de soyleseniz.
Bu yasananlari bu yuzden kapatiyosunuz hani kavga gurultu cikarsa kizi alir baba ya da babayla sorun yasayacagim diye kizla gorusturmezlersd suclu ben olurum diye.
Hanimefendi cocuga bir sure ben baktim geri aldi hirsindan. Kiz gelmiyor degil gelemiyor annesinin serrinden cekiniyor.
Kizin telefonunda babasi bile baba diye kayitli degil otesini siz dusunun artik.
Esim aldatmamis anlasamamislar ayrilmislar ve kizi kullandi hep. Bizi gorusturmedi gorusstekte guc bela gorustuk.
Anne cekiyor bir taraftan, biz icrayla alalim dedik resit degilken cocuk ortada alt ust oldu ve rica etti en son icra ile alalim dedihimizde 13 yaslarindaydi ve kiz " Abla annem boyle malesefki boyle kapiya polisle falan gelmeyin nolur" dedi.
Napsaydik? Cocugu dinlemeyip ortadan mi ayrisaydik :(

kız senden yana gıbı gorunuyor cunku kendısıne de ıyı davranmıyor olabilir anne sonucta kavga da ettıgı olur ıyı gunlerı de olur kızıyla, kız da ergen sonucta tam ısyan zamanı, senı cok sevıyor dıyelım ama ne kadar guvenebılırsın kızını ufak bır sevgı şevkat tehtıdı ıle bıle elınde tutabılır ıstedıgını yaptırabılır anne sonucta, senı sevmem bıle dese kız etkılenır.
eşine soyledın mı bılmıyorum da onun da bunları bilmek hakkı. bır de ilerde kadın tarafından basarılı bır aldatma goruntusu olustursa sana karsı, en azından önceden eşinın haberı olur. mesela kızla bulusucam dıye gıttıgın cafede masana anıden bır erkek oturabılır ve o sanıye resımlerın cekılebılır madem bu kadar ugrasıyor senınle bu kadın. bır de eşine para falan gelmıs olmasın kadın bunun pesınde sanki. neyse sen o hapları alıp kafanı bulanıklastırma aslında ki bunları ıyı düşünmek ıcın. tabı doktor dedıyse iç orasını bılemem de, kendı kafana gore içiyorsan ıcmemelısın.
madem ıyı düşünemıyorsun bır de neden bıze soruyorsun eşine anlatsana o da çözüme katılsın ben anlamıyorum neden bu iş bu kadar gızlı karı onun eski karısı cocuk onun cocugu ama bız mı düşünücez çözücez, olmaz bu iş.
6.sayfada ve devaminda soyledim esimin haberi var. Haplari da dr. Verdi..Biz zor geciniyoruz ve esim oyle biri degil.

Bence tum mucadelenızı kızı yanınıza almak ıcın yapın.. Gerisi bu olay kadar muhım degil..
Kiz resit ama olay cikar diye gelemiyor :(

şiddete karşı olan ben, kocanın yerinde olsam eşek sudan gelene kadar döve döve inletirdim onu.
yazık gencecik kızın hayatıyla oynuyor. evlat ya hu bu. daha ötesi var mı?? yok işte.
bir de kız çocuğu. narin, kırılgan, hataya açık.
kıza sahip çıksın. kadın şerse adam daha şer olsun. yani çok sinirlendim okudukça.
Bugun esim isyerinden kadini aradi acmamis engellemis aramayi ama sms atmis o gitmis.
Aynen kopyaliyorum sms i cunku ben de gornek istedim ne yazdigini kopyalayip bana da atti.

Xxxx yillarca benim burnumdan getirdin. Evliyken gecim olsun diye cok seyine katlandim. Ses cikarmadim. Ama esimin ustune gelmekle asrin hatasini yaptin. Bundan sonra olacaklari bekle. Dinsizin hakkindan imansiz gelecek.

Mesaji gorunce dedim bunlami korkacak o?? Bana dedi ki mahmemeye verecegim sms kayitli kalir olay aleyhimize donmesin. Izin alip o S**** haddini bildirecegim. O seni arayan p****de essek sudan gelinceye kadar dovecegim. Xxxx (en iyi arkadaslari o sehirde) lerede haber verdim. Kirilmadik kemigini koymam o O.c nun dedi.

Ben mesleki acidan korkuyorum kavgaya karisirsa diye. bana ilk kez bagirdi bu kadar ofkeyle ve " Sus sen karisma p***gelmis karima goz dikiyor. Obur S**** seni ne zannediyor ve sen oturup oylece beklememi mi istiyorsun? Bana saf diyorsun asil saf sensin eger bu konuda bir kelime edersen sana da tavrim cok sert olur simdi kapat su telefonu" dedi ve kapadi.

Korkum esimin basina bela almasiydi. Normalde mulayim biridir ama bugun esimi taniyamadim onu hic boyle kukrerken gormedim arti kufirbaz degildi bugun agzindan hic duymadigim kufurler saydi karsi tarafa.
Dun ise kismen anlattigim icin disini skti ve sigara yakti durdu. Ama bugun tam net ogrendi o mulayim adam gitti yerine bir baskasi geldi.
Sonumuz hayrolsun insallah :(

Kocam dune kadar yani olayi net ogrenene kadar mulayim biriydi ama bugun esimi taniyamadim.
Bunun mülayim olmakla alakası yok.Rest çekmek,set koymak sınır çizmek bağırıp çağırmaylada olmaz.
Bu olayın bu raddeye gelmesinde,karşı tarafa bu kadar cüret yüz cesaret vermekte ilk suçlu eşin,ikincisi sensin.Tavır diye bir şey var ya.Ne münasebet ne hakla,eşimin eski eşinin kuzeni beni arayacak.Evli bir kadını.

Bunun mülayim olmakla alakası yok.Rest çekmek,set koymak sınır çizmek bağırıp çağırmaylada olmaz.
Bu olayın bu raddeye gelmesinde,karşı tarafa bu kadar cüret yüz cesaret vermekte ilk suçlu eşin,ikincisi sensin.Tavır diye bir şey var ya.Ne münasebet ne hakla,eşimin eski eşinin kuzeni beni arayacak.Evli bir kadını.
Onunla bosanmis ve bundan once surekli maddiyatla, cocugu resit degilken gostermemekle yipratti bizi.
Ama bu kez cok abartti yani digerlerinde sadece yasal mudahele ediyorduk.
Normalde kadini gormuyoruz bile. Cocuk alip verirken kadinin babasi sag iken babasi araci oluyordu.
Ne zaman ki babasi oldu kadin gostermedi yasal yolla alacak olduk cocuk kapiya polisle gelmeyin diye rica etti.
Ona yuz vermedik ki kadin bildiginiz ruh hastasi.
Normal insan tavir koymaktan vs. Anlar ama o anlayacak biri degil

Hanimefendi cocuga bir sure ben baktim geri aldi hirsindan. Kiz gelmiyor degil gelemiyor annesinin serrinden cekiniyor.
Kizin telefonunda babasi bile baba diye kayitli degil otesini siz dusunun artik.
Esim aldatmamis anlasamamislar ayrilmislar ve kizi kullandi hep. Bizi gorusturmedi gorusstekte guc bela gorustuk.
Anne cekiyor bir taraftan, biz icrayla alalim dedik resit degilken cocuk ortada alt ust oldu ve rica etti en son icra ile alalim dedihimizde 13 yaslarindaydi ve kiz " Abla annem boyle malesefki boyle kapiya polisle falan gelmeyin nolur" dedi.
Napsaydik? Cocugu dinlemeyip ortadan mi ayrisaydik :KK43:

6.sayfada ve devaminda soyledim esimin haberi var. Haplari da dr. Verdi..Biz zor geciniyoruz ve esim oyle biri degil.

Kiz resit ama olay cikar diye gelemiyor :KK43:

Bugun esim isyerinden kadini aradi acmamis engellemis aramayi ama sms atmis o gitmis.
Aynen kopyaliyorum sms i cunku ben de gornek istedim ne yazdigini kopyalayip bana da atti.

Xxxx yillarca benim burnumdan getirdin. Evliyken gecim olsun diye cok seyine katlandim. Ses cikarmadim. Ama esimin ustune gelmekle asrin hatasini yaptin. Bundan sonra olacaklari bekle. Dinsizin hakkindan imansiz gelecek.

Mesaji gorunce dedim bunlami korkacak o?? Bana dedi ki mahmemeye verecegim sms kayitli kalir olay aleyhimize donmesin. Izin alip o S**** haddini bildirecegim. O seni arayan p****de essek sudan gelinceye kadar dovecegim. Xxxx (en iyi arkadaslari o sehirde) lerede haber verdim. Kirilmadik kemigini koymam o O.c nun dedi.

Ben mesleki acidan korkuyorum kavgaya karisirsa diye. bana ilk kez bagirdi bu kadar ofkeyle ve " Sus sen karisma p***gelmis karima goz dikiyor. Obur S**** seni ne zannediyor ve sen oturup oylece beklememi mi istiyorsun? Bana saf diyorsun asil saf sensin eger bu konuda bir kelime edersen sana da tavrim cok sert olur simdi kapat su telefonu" dedi ve kapadi.

Korkum esimin basina bela almasiydi. Normalde mulayim biridir ama bugun esimi taniyamadim onu hic boyle kukrerken gormedim arti kufirbaz degildi bugun agzindan hic duymadigim kufurler saydi karsi tarafa.
Dun ise kismen anlattigim icin disini skti ve sigara yakti durdu. Ama bugun tam net ogrendi o mulayim adam gitti yerine bir baskasi geldi.
Sonumuz hayrolsun insallah :KK43:
adam haklı yani. bugün ona dur demezseniz yarın reel de başına birini musallat etse olan sana olur yani.

Back
X