- 30 Temmuz 2016
- 143
- 177
- 53
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
Yapamıyorum evden gönderim deyince öyle anlamışım pardonBosanma lafi hic gecmedi ama bir sure dediginiz gibi ayri kalmaliyiz
Kesinlikle hata yapıyorsun canım, bi an önce kendini toparlamaya çalış bu süreyi uzun tutma.Evliligim hakkinda bu yasadigim ilk pismanlik. Onun disinda bir sorunumuz yoktu
Kendime ve kizima odaklanmaktan esime odaklanamiyorum henuz. Destek olacak durumda degilim
Rica ederim.O kadar iyi anlamissiniz ki.
Aglattiniz beni ama silkelediniz da ayni zamanda. Biraz toparlanip tekrar okuyacagim mesaji. Cok tesekkurler
Kv bugüne kadar bunu mu beklemiş? Ne kadar karaktersizce bir hareket resmen oğlunun yuvasını yıkmak için yapmış affedilir cinsten değil. Eşinizin bir suçu yok ki bu konuda. Eğer size iyi gelecekse bir süre uzak kalın ama evliliğinizi de yıpratmayın. Kendinizi onun yerine koyun biraz empati belki onu daha iyi anlamanıza yardımcı olur.
Kv den seni zaten istemiyormuş. Bu olay da bal kaymak olmuş ona. Emeline ulaşmış kv den.
Bak eşinin de haberi yokmuş. Napsın adam. Seni de anlıyorum. Ama eşinde bi yalanın içindeymiş.
Yuvanı yıkma. Sevdiğin adamı bırakma. Kv ni de sevindirme.
Tmm azıcık ayrı kalın. Ama kv den ararsa ona kötü olduğunu belli etme. Benden öncesi beni ilgilendirmez. Varsın kızı olsun. Kocamın bi suçu yok ki falan diyin. En azından onu sevindirme. İçinden gelmese bile söyle bunları.Evet kayinvalidemin bu kadar bekleyip boyle bir sey yapmasi inanilir gibi gelmiyor bana da.
Bir sure yipranmamak adina ayri kalalim su an esimi de goresim yok gercekten destek olamiyorum
Biraz zaman iki tarafa da iyi gelecektir. Ama bu konu dışında güzel giden evliliğinize sırf bu yüzden zarar vermeyin derimEvet kayinvalidemin bu kadar bekleyip boyle bir sey yapmasi inanilir gibi gelmiyor bana da.
Bir sure yipranmamak adina ayri kalalim su an esimi de goresim yok gercekten destek olamiyorum
Bu kadar yıkılacak bir durum yok bence, eşini neden kovdun kı haberi bile yok çok görmek isterseniz gidip tanışırsınız ama eşinizle veya kızınızla çok sıcak bir ilişki olacağını sanmıyorum diğer kızın , arada mesafe var vs bir çok sebep varArkadaslar iki hafta once konu acmistim, kayinvalidemin bana olan tepkisi, yabanci gelin oldugum icin beni istemiyor olusu ile ilgili. O olaydan bir hafta sonra kayinvalidem bana whatsapptan bir kiz cocugu fotografi gonderdi. Kizinin kardesiyle tanis! Yazmis. Ben ciddiye almadim once ne demek istedigini sordum. Sonra esimin benden onceki sevgilisinin hamile kaldigini ama esime soylemedigini, kendisine ulastigini bugune kadar aramiz bozulmasin diye bize soylemedigini ama artik bir onemi olmadigini soyledi. Esim ve kizin annesi, kizin dogum tarihi vs gibi her turlu ayrintiyi da yazdi. Ben sok oldum.
Esimin is yeri ve benim is yerim birbirine o kadar ters ama ben nasil araba kullandigimi bilmeden esimin is yerine gittim. Duramadim cunku. Ilk tepkisini gozlerimle gormek istedim. Gider gitmez telefonu uzattim mesajlari okuttum. Esim yikildi. Ben onu ilk defa boyle gordum. Gercekten haberi yokmus. Sonra ayrintilari kizin annesine ulasarak ogrendi. Kizin annesi su an evli oldugu icin esimden hicbir beklentisi olmadigini soylemis. Istersen gelip gorebilirsin kizini demis. Ama ben yikildim. Biz yikildik. Evliligimiz yikildi. Bunu sindirebilecek miyim, bir daha tekrar 'biz' olabilecek miyiz bilmiyorum.
Esime yapamiyorum dedim evden gonderdim, bir sure ayri kalalim dedim. Ne kadar esimin haberi olmadigina emin olsam da kaldiramiyorum. Esim aglaya aglaya gitti. Cok mahcup, gozumun icine bakamiyor. Sadece ben sen olmadan, kizim olmadan yasayamam diyor. Annesiyle cok ciddi kavga etti niye ilk ogrendiginde soylemedin, niye simdi diye. Ipleri kopardi annesiyle.
O kizin fotografi gozumun onunden gitmiyor. Kizima oyle cok benziyor ki. Tarihler uyuyor hicbir sekilde ben hayatindayken kizin annesiyle iletisimde olmamis. Yine de o kadar zor ki, baska bir ulkede esimle ve kizimla ortak geni paylasan bir kiz var. Duygularimi tarif edemiyorum. Karisik yazdiysam kusura bakmayin. Kizimi uyuyorken izleyip agliyorum 1 haftadir geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?