Eşimin kızı

Selvimkaderim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
28
8
1
32
Arkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için

Arkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için

Kız kaç yasında?

Karşınıza alıp güzellikle konusabilirsiniz bence. Ben senin ablanim, seni çok seviyorum. Baban da seni çok seviyor, boyle yapinca uzuluyoruz keske boyle olmasa da cok mutlu olsak. Diye böyle böyle sakince konuşun. Daha sert cikisirsa, kalbim çok kırıldı deyip daha fazla üstüne gitmeyin.zamanla alışacak ve iyiyi kötüyü ayırt edecektir.

Bilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen

Cok hassas bir konu bu yas yasinda oncelikle?Sizinle yasiyor sanirim,oyle ise bosver idare et denilecek bir durum degil ama senden cok babasinin mudahale edebilicegi bir durum ... ne olursa olsun sen yinede sakinligini korumaya calis,tavirlarina sert tepkiler verme ozellikle yasi kucuk ise,baktin sorunlar gittikce buyuyor o zaman bir psikologa danismanizda fayda var

Bilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen
Biraz detay yazsanız
Sizin kızınız elinizle sizin kızınız mı?
Kızlar kaç yaşlarında?
Ne kadardır evlisiniz vs vs vs

Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar

Benim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar

Size ters davrandığında onun bu davranışını tamamen görmezden gelebilirsiniz bence görmezden gelindiğini gördüğünde bunu yapmayı bırakacaktır

benim anladığım kız haftaiçi sizinle haftasonu annesine gidiyor
lütfen beni yanlış anlamayın ama küçük çocuklar kendilerine sevgi gösteren insanla göstermeyeni çok iyi ayırt eder
farklı duyguları da hemen ayırt eder ve hissederler
siz bu çocuğa 5 gün dolu dolu sevgi verebiliyorsanız, çocuk sizi seviyorsa, sizinle paylaşımlarda bulunabiliyorsa (oyun oynamak değil anlatmaya çalıştığım şey) çocuk annesinin dolduruşuna gelse bile en fazla 1 bilemediniz 2 gün sürer
acaba bi yerlerde bi hata yapıyor olabilir misiniz?

"alışır bu duruma" ile olacak iş değil bu
yazık, küçücük bir çocuk
maddi durumunuz nasıl? bir uzmana, pedagog değil, çocuk psikoloğuna akıl danışsanız, destek alsanız
baştan bilinçli gitmek en doğrusu, problemler üst üste binmeden, birikmeden

Çok normal. Çünkü yaşı çok küçük ve evliliğiniz çok yeni. Alışması için zaman lazım. Bu durumda sizin yaklaşımınız çok önemli.

Evlenirken bu tur zorluklar olacagini bilerek evlenmedinizmi?Henüz 6 yasinda minicik bir kiz cocugu tabiki boyle tepkileri olacak..uzuldum cocuk icin..yazik kafasi cok karişik demek ki..
Böyle problemler olacağını tabıkı biliyordum hiç kimse boşanmak için evlenmez bunu ilk başta annesi düşüncektı BN çocuğa elimden gelen ablalıgı yapıyorum zaten sadece bazen fazla oluyor o tur davranışlqrı

Back
X