- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Selvimkaderim
çok ufak yapmayın Allah aşkına daha 6 yaşında 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ufak yapmayın Allah aşkına daha 6 yaşında![]()
Ne doldurmasi 6 yasinda daha bebek o doldurulmayi ne bilir
Bilmiyorum babasına söylüyorum üzme kendini alışır bu duruma diyor lakin bazen çekilmez oluyor şaşırdım iyice bnm kızımı ayrı kıskanır babasını benden ayrı kıskanır eşimin hatrına sabredıyorum resmen
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
Kendiniz söylüyorsunuz zaten cevabı, annesinden ayrılıp yeniden sizin yanınıza geldiği için (gelmek zorunda olduğu için) tepkili. Sabırdan başka yapacak bir şey yok.Ben asla annesini kötülemiyorum ona aksine o annen diyorum BN senin ablanım dedim tabıkı kıskanacak bişi dediğim yok kendi kızıma nasılaam ona da oyleyım bnm kafama takılan niçin anneye gidip gelince bana karsı öyle davranıyor BN buna üzülüyorum BN ona ılımlı savrandıkca niye böyle tabıkı bir çocuk onun yanında asla kıskandıracak bir hareket sergıemem aksine onunla ılgılenıyorum derslerine elimden geldiğince yardımcı oluyorum mesela tek sıkıntı varlıgımı kabullenmıyor
ben zaten bu ihtimallerden dolayı hak veriyordum bi de gerçekliğini okuyunca ne kadar doğru düşünüyorlarmış dedimben aslında çok çok karşıyım bu duruma ama tam şu yorumu yazsam mııı yazmasam mııı diye düşünürken, sizin yorumunuzu gördüm:
vallahi bu "eşimin kızı" konularını okuyaaa okuyaaa "çocuğum için boşanmıyorum" diyen kadınlara hak vereceğim neredeyse![]()
______________________Mune konumu kapatırmısın