- 3 Temmuz 2017
- 67
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi hanifemm30
-
Verdi ama her hafta bir bahanemiz var.Eylül de 5 yaşında şuan polis karıştırmaktan da kokuyoruz.1 ayda görüyoruz oda nafakala makbuzu aldıkça her ay aynı gün kadın bir garip.görüş hakkı vermedi mi mahkeme?
Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.eşinizle kaçtığınızda eşiniz boşanmışmıydı.kadın neden tepkili ?neden kızını göstermiyor.?mahkeme kararı yokmu çocugugu göreceği günler vs
Bahanelerimizden sıra gelmiyor bazen ihtiyaçların da zorluk çekiyoruz ekstra para koparmaya çalııyor. Herkesin sıkıntıları olur hemen annesine falan gidiyor Eylül'ü alıp.Nasıl yani mahkeme kararı yok mu ?
Illa ki görmesi gereken günler vardır .
diğer iki çocuk sizinmi peki şuan yanınızda olanTabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.
Sanki ben küçüklüğümü bir pencereden izliyorum daha ayrı hissediyorum onu.Konuya dair verilecek fikrim yok ama, Küçük Eylül’e karşı merhametinizi hissedebiliyorum. Tebrik ederim.
Evet benim :) bir kızımız bir oğlumuzda yanımızdadiğer iki çocuk sizinmi peki şuan yanınızda olan
Verdi ama her hafta bir bahanemiz var.Eylül de 5 yaşında şuan polis karıştırmaktan da kokuyoruz.1 ayda görüyoruz oda nafakala makbuzu aldıkça her ay aynı gün kadın bir garip.
maşalah allah bağışlasın ikizmiEvet benim :) bir kızımız bir oğlumuzda yanımızda
Kalbinizin sıcaklığını hiç geçirmeyin. Şimdi olmazsa da elbet birgün bunu hissedecek.Sanki ben küçüklüğümü bir pencereden izliyorum daha ayrı hissediyorum onu.
Denedik bunları eşimle biraz sorunlu ayrılmışlar ben yaşamadım hiç ama eski eşi bazı psikolojik sorunlarının olduğunu iddia ediyor eşimin.Hemen yaşadığı sorunlardan yola çıkıp konuyu saptırıyor.e bahaneyi dinlemeyin bi zahmet. polis olmasa da gözünü korkutabilirsiniz, yasal hakkı bu.
O zaman velayet davasi açın. Bunları da mahkemede ortaya koyun.Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.Parasal konuları öne sürerek hep bir kaçırma hevesi kadında haftasonu alınabilir normaldeBahane ediyo annemdeyiz şurdayız bugün almayın bişey dese eşim kavga ediyor.
Aynen ikizlerim var :)maşalah allah bağışlasın ikizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?