- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi hanifemm30
-
ya bide konu gerçek olsa bile çocuk annesinin yanında senden az düşünecek değil annesi.kafa buluyor aklınca
akılımızla dalga geçmeyeydin iyiydi hanifeciğim.aklını alırlar burda senin dikkat et
kesinlikleAklinca iste :) Kadin gostermiyosa vardir bi sebebi. Babasi sonucta neden sebepsiz yere mahrum biraksin ki babasindan
normalde bende çok bakmam ama tuhaf geldi cevaplar falan.fazla dizi izlemiş hissine kapıldımay hanımlar pek fenasınız :))) ben üşenip bakmıyorum ya :))
normalde bende çok bakmam ama tuhaf geldi cevaplar falan.fazla dizi izlemiş hissine kapıldım
normalde bende çok bakmam ama tuhaf geldi cevaplar falan.fazla dizi izlemiş hissine kapıldım
3 yildir birlikteyiz
Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.
evet buda olabilir.çok tepki almaktan korkmuşturBence olani sadece eksik yazmis. Hanife hanim burda 2.kadinlarin cok sevilmedigini bildigi icin boyle bir yola basvurmus bence. Eksik anlatmis. Adam evliyken birlikte oldugunu burda acik acik diyememis.
yapma lütfen para düşkünü olduğuna eminmiyizKeşke herkes senin gibi iyi biri olabilse.
Konu hakkında bir yorumum yok ama o para düşkünü annesinden daha iyi bir anne olacağına eminim.
Benim yorumum,benim düşüncem Bu yönde.yapma lütfen para düşkünü olduğuna eminmiyiz
Benim yorumum,benim düşüncem Bu yönde.
Bir kadın evladını babasıyla sadece nafaka günü görüştürüyorsa ve telefonda sadece para muhabbetleri yapılıyorsa ben o kadının davranışında art niyet ararım.
Konu sahibi açıklama yapsa keşke.Sondan bir kaç yorum okumaya başlayın. sorun kızın annesinde değilmiş.
Kizi bir yaşindayken adamin evli oldugunu nereden anladiniz?Geçen yıl temmuz ayında açtığınız konuda 3 yıldır beraberiz yazmışsınız sizden on yaş büyük sevgiliniz için.Kızı bu sene beş yaşındaysa siz o zaman kızı bir yaşındayken yani adam evliyken ilişkiye başlamışsınız.Bu durumda kadının size tepkili olması normal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?