Eşimin Kızı

ya bide konu gerçek olsa bile çocuk annesinin yanında senden az düşünecek değil annesi.kafa buluyor aklınca

Aklinca iste :) Kadin gostermiyosa vardir bi sebebi. Babasi sonucta neden sebepsiz yere mahrum biraksin ki babasindan

Geçen yıl temmuz ayında açtığınız konuda 3 yıldır beraberiz yazmışsınız sizden on yaş büyük sevgiliniz için.Kızı bu sene beş yaşındaysa siz o zaman kızı bir yaşındayken yani adam evliyken ilişkiye başlamışsınız.Bu durumda kadının size tepkili olması normal değil mi?

normalde bende çok bakmam ama tuhaf geldi cevaplar falan.fazla dizi izlemiş hissine kapıldım

Bence olani sadece eksik yazmis. Hanife hanim burda 2.kadinlarin cok sevilmedigini bildigi icin boyle bir yola basvurmus bence. Eksik anlatmis. Adam evliyken birlikte oldugunu burda acik acik diyememis.

3 yildir birlikteyiz

Tabii ki boşanmıştı üzerindende 1 yıl kadar geçmişti.

Simdi efenim,yukaridaki alintilari sizin konulardan yaptim,gecen sene 3 yildir birlikteydiniz bu adamla,dugununuz olali 1,5 yil olmus hadi onu yedik diyelim,siz iliskiye basladiginizda adam hala evli, cocugu da muhtemelen yeni dogmus!

Kadin cocugu babaya gostermiyorsa vardir bir sebebi derim hep bana kizarlar burda. Al buyur hakli iste.

Hem kadının yuvasını yıktın, hem kocasını elinden aldın, hem çocuğundan mahrum bıraktın! Birde mağduru mu oynuyosun?
Allahım sana geliyorum.. Ne biçim insansın sen ya bide utanmadan burda kendi çocukluğum diyosun vicdan yaptırıyosun. öf bi bitin yaşamayın.

Keşke herkes senin gibi iyi biri olabilse.
Konu hakkında bir yorumum yok ama o para düşkünü annesinden daha iyi bir anne olacağına eminim.

Bence olani sadece eksik yazmis. Hanife hanim burda 2.kadinlarin cok sevilmedigini bildigi icin boyle bir yola basvurmus bence. Eksik anlatmis. Adam evliyken birlikte oldugunu burda acik acik diyememis.
evet buda olabilir.çok tepki almaktan korkmuştur

yapma lütfen para düşkünü olduğuna eminmiyiz
Benim yorumum,benim düşüncem Bu yönde.
Bir kadın evladını babasıyla sadece nafaka günü görüştürüyorsa ve telefonda sadece para muhabbetleri yapılıyorsa ben o kadının davranışında art niyet ararım.

Eşinizin çocuğuna kızımız mı dediniz:))) Nasıl mutluluk verici yaaa:)

Sondan bir kaç yorum okumaya başlayın. sorun kızın annesinde değilmiş.

Kizi bir yaşindayken adamin evli oldugunu nereden anladiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…