- 3 Temmuz 2017
- 67
- 37
- 8
- 34
- Konu Sahibi hanifemm30
-
İnşallah şuan küçük ve belki bişeyleri göremiyor.İnşallah benden bin kat iyisini yaşar.Kalbinizin sıcaklığını hiç geçirmeyin. Şimdi olmazsa da elbet birgün bunu hissedecek.
Her insanın kötü dönemleri oluyor buna denk geliyorsanız çocuk olarak sonuç ben.Belki en şanslılarındanım kaçıp şiddette görebilirdim ama şükür hiçbir şey olmadı mutluyum.Zor konular...
Kendimizden çok çocuklarımızın psikolojisini düşünen eşlerimiz olsaydı zaten evliliği bir şekilde yürütürdük.
Keşke olgun davranabilsek. Keşke eski eşimize zarar vermek niyetiyle davrandığımızda aslında asıl zararı çocuklarımıza verdiğimizin bilincinde olabilsek...
5 Yaşımda annemden ayrılmak istemezdim ben tam burda sıkışıp kalıyorumO zaman velayet davasi açın. Bunları da mahkemede ortaya koyun.
Yanlış anlaşılmasın çok ilgili bir anne onun derdi bizimleO zaman velayet davasi açın. Bunları da mahkemede ortaya koyun.
eylül annesinin yanında şuan için en güvenli yerde.Aynen ikizlerim var :)
9 aylıklar bir arkadaşım var Allah yanımdan eksik etmesin onla büyüttük hep tek başına çok korkmuştum.eylül annesinin yanında şuan için en güvenli yerde.
.seninde bebeklerin daha küçük.biraz zaman geçsin herşey çok yeni.kaç aylık oldular sahi bebeklerin
evlililiğine ne kadar oldu.zaten yanında birileri olamzsa çok zor hele bide senin ikiz9 aylıklar bir arkadaşım var Allah yanımdan eksik etmesin onla büyüttük hep tek başına çok korkmuştum.
1buçuk yıl kadar oldu düğünüm sonradan oldu hamilelik haberimi almıştım düğünüm yapıldığında nikah erken diyelim biraz karışık oraları:)evlililiğine ne kadar oldu.zaten yanında birileri olamzsa çok zor hele bide senin ikiz
Valla kız çocuğunun babaya ihtiyacı çık fazla. Derdi sizinle ise kızı bu konuda niye orseliyor. Çocuğa yazık. Bence velayet davası açın. Eğer kadının iyi olduğunu düşünüyorsanız onda kalmasına izin verirsiniz.Yanlış anlaşılmasın çok ilgili bir anne onun derdi bizimle
Mecbur katlanıyoruz ama görebilmek için her ay yeni harcamalar yapıyoruz bu benim sinirimi bozuyor.Valla kız çocuğunun babaya ihtiyacı çık fazla. Derdi sizinle ise kızı bu konuda niye orseliyor. Çocuğa yazık. Bence velayet davası açın. Eğer kadının iyi olduğunu düşünüyorsanız onda kalmasına izin verirsiniz.
Siz velayet davasıni kadına karşı bir tehdit unsuru olarak da kullanabilirsiniz belkiMecbur katlanıyoruz ama görebilmek için her ay yeni harcamalar yapıyoruz bu benim sinirimi bozuyor.
ee sen geç yıl temmuzda daha kaçmayı düşünüyordun hanife?1buçuk yıl kadar oldu düğünüm sonradan oldu hamilelik haberimi almıştım düğünüm yapıldığında nikah erken diyelim biraz karışık oraları:)
aynı sahalarda dolanmışızEski konulariniza baktim da,2017 temmuzunda daha evli degildiniz, ne ara nikah kiyildi ne ara hamile kaldiniz dogurdunuz da cocuklar 9 aylik oldu anlamadim. Matematigim yetmedi yani
Eski postlarim deyince bakasim geldi normalde incelemem. Yani hesaba gore eksik anlatilan bir seyler var. Eski es varken de hanife hanimcim var miydi acaba dedim ister istemezaynı sahalarda dolanmışız
önce bende bakmadım bi kaç soru verdim cevaplar garip geldi . sonra baktım hesap tutmuyor.farklı bi konu daha açmiş farklı bi yere biraz önceEski postlarim deyince bakasim geldi normalde incelemem. Yani hesaba gore eksik anlatilan bir seyler var. Eski es varken de hanife hanimcim var miydi acaba dedim ister istemez
akılımızla dalga geçmeyeydin iyiydi hanifeciğim.aklını alırlar burda senin dikkat et
ya bide konu gerçek olsa bile çocuk annesinin yanında senden az düşünecek değil annesi.kafa buluyor aklıncaHayir bi de kendi kendini yakmis :) eski postlarima bakin diyerek direkt davetiye yolluyor. Eski es varken isleri pisirmisler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?