Eşimin Kızı

Her insanın kötü dönemleri oluyor buna denk geliyorsanız çocuk olarak sonuç ben.Belki en şanslılarındanım kaçıp şiddette görebilirdim ama şükür hiçbir şey olmadı mutluyum.

eylül annesinin yanında şuan için en güvenli yerde.
.seninde bebeklerin daha küçük.biraz zaman geçsin herşey çok yeni.kaç aylık oldular sahi bebeklerin
9 aylıklar bir arkadaşım var Allah yanımdan eksik etmesin onla büyüttük hep tek başına çok korkmuştum.

evlililiğine ne kadar oldu.zaten yanında birileri olamzsa çok zor hele bide senin ikiz
1buçuk yıl kadar oldu düğünüm sonradan oldu hamilelik haberimi almıştım düğünüm yapıldığında nikah erken diyelim biraz karışık oraları:)

Yanlış anlaşılmasın çok ilgili bir anne onun derdi bizimle
Valla kız çocuğunun babaya ihtiyacı çık fazla. Derdi sizinle ise kızı bu konuda niye orseliyor. Çocuğa yazık. Bence velayet davası açın. Eğer kadının iyi olduğunu düşünüyorsanız onda kalmasına izin verirsiniz.

Mecbur katlanıyoruz ama görebilmek için her ay yeni harcamalar yapıyoruz bu benim sinirimi bozuyor.

Eski postlarim deyince bakasim geldi normalde incelemem. Yani hesaba gore eksik anlatilan bir seyler var. Eski es varken de hanife hanimcim var miydi acaba dedim ister istemez
önce bende bakmadım bi kaç soru verdim cevaplar garip geldi . sonra baktım hesap tutmuyor.farklı bi konu daha açmiş farklı bi yere biraz önce

Hayir bi de kendi kendini yakmis :) eski postlarima bakin diyerek direkt davetiye yolluyor. Eski es varken isleri pisirmisler heralde
ya bide konu gerçek olsa bile çocuk annesinin yanında senden az düşünecek değil annesi.kafa buluyor aklınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…