- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
Tatlım biliyorum üvey anne piskolojisini bende. bilmeseydim daha ağır tepkide verebilirdim. umarım geçer.Bunu böyle bir konu da yine yazmıştım yine yazıyorum; Her çocuk ( küçükse bir de ) kendi annesinden başka babasını başka kadınla görmeye tahammül edemez. Onda ki psikoloji de böyle olmuş. Yaptığına doğal demiyorum ama bir de onun yerine koyun kendinizi ki o Allah bilir diğer taraftan neler duydu da size de bir anda öfkeyle yaklaştı. Bence babası onunla o an oturup konuşmalıydı,yaptığının kötü bir şey olduğunu anlatmalıydı. Siz ona daima iyi yaklaşın,bir gün mutlaka alışacaktır.
teşekkür ederim iyiki varsınız :)sabır ve zamanla aşıcaksın merak etme..yanındayız :)
kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi yapmamasını öğrenmesi gerekiyor. bu yaşta en öğrenmesi gereken yaş yoksa ilerde daha arsız olmasını engelleyemezsiniz . babası sorsaydı kızım benden tokat yemek ister misin? cvp hayırsa o zaman sen de kimseye vuramazsın bu kadar basit
anne dolduruyor olabilir... haftasonu geliyor o zaman size... idare etceksiniz artık 2 gün...annenın yanında kalıyor
Okuyunca aklıma geldı,ben de oğlumdan,üvey oğlumdan tokatlar yedım,o zaman sekız yasındaydı,zor günlerdi,etrafı yıkardı,beraber yatırmazdı,babası karısmazdı,sevgıyle sabırla yaklaştıkça kendı anasını babasını bırakıp benı daha çok sevmeye başladı hatta anne demeye başladı yalnzken,anasının sulalesı dolduruyormus onu meğer,neyse sonunda oyle guzel bır ıkılı oldukkı,bes yıl yasadık,ben boşandım sonunda ama oğlumla hala görüşürüz,sımdı kocaman delıkanlı olduTatlım biliyorum üvey anne piskolojisini bende. bilmeseydim daha ağır tepkide verebilirdim. umarım geçer.
çalışıyorum 5e kadar görmüyorum. ama her hafta illaki birşey çıkıyor moral bozacak. ya kv. ya görümce... ya çocuk..
karar aldım zaten bundan sonra yorum yapmayacağım. karışmayacağım. kötü ben oluyorum. bu sefeer bizi begenmiyorsun falan durumları cıkıyor ortaya. onuda ben kaldıramıyorum.
boşanmana üzüldümOkuyunca aklıma geldı,ben de oğlumdan,üvey oğlumdan tokatlar yedım,o zaman sekız yasındaydı,zor günlerdi,etrafı yıkardı,beraber yatırmazdı,babası karısmazdı,sevgıyle sabırla yaklaştıkça kendı anasını babasını bırakıp benı daha çok sevmeye başladı hatta anne demeye başladı yalnzken,anasının sulalesı dolduruyormus onu meğer,neyse sonunda oyle guzel bır ıkılı oldukkı,bes yıl yasadık,ben boşandım sonunda ama oğlumla hala görüşürüz,sımdı kocaman delıkanlı oldu
valla kendımden cok cocugu annesını dusunur oldum.Oh ne guzel cocuklu dul ogullarina hic evlenmemis kiz almislar birde seninlemi ugrasiyolar.cocuk yapmak icin acele etme canim.duruma gore bak kafani kullan.annesi kardesi cocugu derken ikinci plana atmalarina musade etme.
Allah Allaaahben 20 yasındayım eşim 31 yasında.
ikinci soruya gelecek olursa. eşimin eski eşi onu aldatmış ve boşanmışlar. bense sadece sevdim..
Cunku yalan. Ne deselerdi? Aldattim o da beni birakdi derler mi? Beni aldatti derler. Tabi bizde gidip kadini bulup soramiyoruz isin aslini. Bi de eski esi dinlemek lazim aslinda evlenmeden once. O zaman kesinlikle evlenmeyiz zaten.Allah Allaaahhepsi mi eski eşleri tarafından aldatılmış bu adamların. benim erkek arkadaşım da dahil ve buradaki neredeyse hemen hemen tüm ikinci evlililiğini yapmış beyler eşleri tarafından aldatıldığı için boşanmışlar. konu dışı ama şaşırdım söylemek istedim tez konusu yapsın biri bunu
kesinlikle... her kelimesine katılıyorum...Cunku yalan. Ne deselerdi? Aldattim o da beni birakdi derler mi? Beni aldatti derler. Tabi bizde gidip kadini bulup soramiyoruz isin aslini. Bi de eski esi dinlemek lazim aslinda evlenmeden once. O zaman kesinlikle evlenmeyiz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?