EŞİMİN KIZININ BANA ATTIĞI TOKAT

Bunu böyle bir konu da yine yazmıştım yine yazıyorum; Her çocuk ( küçükse bir de ) kendi annesinden başka babasını başka kadınla görmeye tahammül edemez. Onda ki psikoloji de böyle olmuş. Yaptığına doğal demiyorum ama bir de onun yerine koyun kendinizi ki o Allah bilir diğer taraftan neler duydu da size de bir anda öfkeyle yaklaştı. Bence babası onunla o an oturup konuşmalıydı,yaptığının kötü bir şey olduğunu anlatmalıydı. Siz ona daima iyi yaklaşın,bir gün mutlaka alışacaktır.

Tatlım biliyorum üvey anne piskolojisini bende. bilmeseydim daha ağır tepkide verebilirdim. umarım geçer.

kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi yapmamasını öğrenmesi gerekiyor. bu yaşta en öğrenmesi gereken yaş yoksa ilerde daha arsız olmasını engelleyemezsiniz . babası sorsaydı kızım benden tokat yemek ister misin? cvp hayırsa o zaman sen de kimseye vuramazsın bu kadar basit

evet. bencede.. kabullenmesi zor olacak..

kçücük kıza terbiyesiz arsız bilmem ne demenize çok şaşırdım hanımlar, kızın tepki vermesi çok normal değil mi? ilkokula giden kız çocuğun üvey anneyi bağrına basması çok mu kolay sanıyorsunuz?
konu sahibi arkadaşım, bence bu durum babasının çocuğa uyarılarıyla değil senin ona yaklaşımlarına atlatılabilir, babanın sert biçimde uyarmaları daha da ters teper

Ben de küçücükken üvey annem geldi, öz annemden daha çok sevdim? Yani papağan gibi üvey anne psikolojisi yok bilmem ne demek bana saçma geliyor. Tamamen verilen eğitimle alakalı. İlkokula giden bir çocuk gayet de ne yaptığını bilir. Kendinden büyük birine tokat atmak ısırmak nedir? Bebek mi bu? Şimdi kalkıp bir şey deseniz siz suçlu olursunuz. Üzerinden zaman geçmiş yeniden açsanız yine suçlu olursunuz. Vallahi zor şeymiş üvey anne olmak. En iyi dalgın dalgın durup "ne oldu" diye sormasını beklemek. Kırıldığınızı söyleyebilirsiniz o zaman. Küçücük çocuğun vurduğu canınızı acıtmaz elbette. Ama ya kalbiniz? Paylaşın eşinizle içinize atmayın. Birikir birikir eşinizle aranıza girer sonra.

babası kızını terbiye etsin öyleyse. yaşı küçüktür, babasını kıskanmıştıranlayış gösterirsin, büyütmezsin kafanda tamam da... yine de babasına iş düşüyor burada. ama sen takma kafana boş ver, yüz göz de olma çocukla böyle konularda.

Tatlım biliyorum üvey anne piskolojisini bende. bilmeseydim daha ağır tepkide verebilirdim. umarım geçer.
Okuyunca aklıma geldı,ben de oğlumdan,üvey oğlumdan tokatlar yedım,o zaman sekız yasındaydı,zor günlerdi,etrafı yıkardı,beraber yatırmazdı,babası karısmazdı,sevgıyle sabırla yaklaştıkça kendı anasını babasını bırakıp benı daha çok sevmeye başladı hatta anne demeye başladı yalnzken,anasının sulalesı dolduruyormus onu meğer,neyse sonunda oyle guzel bır ıkılı oldukkı,bes yıl yasadık,ben boşandım sonunda ama oğlumla hala görüşürüz,sımdı kocaman delıkanlı oldu

Oh ne guzel cocuklu dul ogullarina hic evlenmemis kiz almislar birde seninlemi ugrasiyolar.cocuk yapmak icin acele etme canim.duruma gore bak kafani kullan.annesi kardesi cocugu derken ikinci plana atmalarina musade etme.

boşanmana üzüldüm umarım hakkında hayırlısı buymuştur. inş bizde atlatırızz. ben onunla aynı sen ve oğlun gibi çok iyi arkadaş olmak istiyorum inş. bizde çok iyi oluruz

Oh ne guzel cocuklu dul ogullarina hic evlenmemis kiz almislar birde seninlemi ugrasiyolar.cocuk yapmak icin acele etme canim.duruma gore bak kafani kullan.annesi kardesi cocugu derken ikinci plana atmalarina musade etme.
valla kendımden cok cocugu annesını dusunur oldum.
artık dediğin gibi yapacağım birazcık bencil olup kendimede değer vereceğim canım.. kendimi çok ihmal ettim onlar yüzünden..

ben 20 yasındayım eşim 31 yasında.
ikinci soruya gelecek olursa. eşimin eski eşi onu aldatmış ve boşanmışlar. bense sadece sevdim..
Allah Allaaah hepsi mi eski eşleri tarafından aldatılmış bu adamların. benim erkek arkadaşım da dahil ve buradaki neredeyse hemen hemen tüm ikinci evlililiğini yapmış beyler eşleri tarafından aldatıldığı için boşanmışlar. konu dışı ama şaşırdım söylemek istedim tez konusu yapsın biri bunu

Cunku yalan. Ne deselerdi? Aldattim o da beni birakdi derler mi? Beni aldatti derler. Tabi bizde gidip kadini bulup soramiyoruz isin aslini. Bi de eski esi dinlemek lazim aslinda evlenmeden once. O zaman kesinlikle evlenmeyiz zaten.

Cunku yalan. Ne deselerdi? Aldattim o da beni birakdi derler mi? Beni aldatti derler. Tabi bizde gidip kadini bulup soramiyoruz isin aslini. Bi de eski esi dinlemek lazim aslinda evlenmeden once. O zaman kesinlikle evlenmeyiz zaten.
kesinlikle... her kelimesine katılıyorum...

belli ki çocuk için travma devam ediyor. ilgilenilmeli bu konuyla derhal diye düşünüyorum. bugün tokat atan el, yarın başka yerlere uzanmasın diye. ağaç yaşken eğilir. önü alınamayan nice üvey çocuk sendromlarına şahit oluyorum. ama iş sizde değil baba tarafında bitiyor.

Kiz cocuklari babaci olur genelde. Oz anneden dahi kiskanirlar ki siz ona gore bir yabancisiniz. Belki de cocuk akliyla sizi sucluyordur... Anlayisli olun.Eşiniz cocuga kizarsa size daha cok kinlenebilir...

eşinin çocuğa kızması uygun olmazdı çocuk seni dahada rakip görürdü kendine ama güzelce uyarması lazımdı.bidaha sakın böyle bişey yapma yoksa sana kırılırım gibi..şimdiden böyle bi uyarı almazsa sana karşı saygısız bi çocuk olabilir.

7 yaşında bir çocuğun (hayatımda en sevdiğim insanın çocuğu bile olsa) bana tokat atmasına asla izin vermezdim. Eşinize çok kızdım. Bu size yapılan bir terbiyesizlik. Üzülmekte çok haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…