EŞİMİN KIZININ BANA ATTIĞI TOKAT

son durum ne konuştunuz mu eşınızle bence bı psıkolaga gıdın sızı en baştan kabul etmelı

ne kadar güzel yazmışsınız.
her bir kelimesine katılıyorum.

Ayyyy cnm.bir gun cocugun olursa,allah korusun ikinci anneyle karsilasmaz cocugun.ama oyle bir anlik dusun.o cocugun icindeki firtinayi.bunu ancak anne oldugunda anlarsin.abla oldugun icin kirilmissin...
Onu daha cok sev cnm.

Cok acimasizca dusunmuyormusunuz.?
Hayır acımasızca düşünmüyorum.
Tercih vardır insanın hayatında. Babanın kızını uyarması gerek; uyarmıyor.
Çocuk yüz bulduğu için okkalı tokat atması çok mu normal?
Çocuklu biri ile evlenmek büyük bir cesaret uyuşmazlıklar başlı başına bela.

eşin şimdi bir şey demezse, bu böyle devam eder.. ve yıllar geçtikçe çok daha zorlaşır her şey.. hep sizinle mi kalıyor, anneyle görüşüyor mu

ben olsam gücüme gitmezdi çocuğun bana tokat atması
çünkü o bir çocuk , çünkü o bir anne babası ayrılmış çocuk
ben şu yaşımda anne babamın ayrılığını kaldıramam belki , çocuk napsın ?
ayrıca , bu çocuk hep böyle olcak bu evlilik baştan belli demekde yanlış
benim teyzemin de evlendiği eşinin iki çocuğu vardı , ikise de çocukken agresiftiler , teyzeme defol diyorlardı biz senden nefret ediyoruz diyorlardı , şimdi büyüdüler " canım anneciğim " diyorlar ..
kolay değil ailenin parçalanması hele çocuk için empati yapmak lazım
ayrıca çekseydi kulağını , yok terbiye etseydi gibi kelimelerin de bir çocuğa karşı kullanılmasını hiç hoş bulmadım !!

eger ortaokul 1 e gitse haklsiniz ama yanlis anlamadiysam ilkokula 1 e giidyor, benim kiizm yasinda
o yastaki bi çocuga gucenmeniz biraz abarti geldi bana
babasi kizsa araalrinda az olan bag kopacak belki, bazi seyleri idare etmek zorundasiniz bile bile evlenmisiniz ..

burada üveyliği bir tarafa bırakacak olursak, o yaştaki bir çocuğun annesi-babası yaşında bir büyüğe el kaldırıp tokat atması saygısızlık. benim de aynı yaşta evladım var. ne beni ısırır, ne bana tokat atabilir. bana olmadığı kadar hiç bir büyüğüne de yapmaz bu hareketleri. bu tamamen terbiye ile alakalı.

evet kendi çocuğunuz olsa bağırır kızardınız, sert bir şekilde uyarırdınız. yapamamışsınız doğal olarak.

eşinizin yapması gerekiyordu, SİZE vurduğu için değil, bir büyüğüne el kaldırdığı için. eğer bu hareket hoş görülürse devamı gelir. bazı terbiye kurallarının o yaşlarda verilmesi gerekir.

herkese gunydın arkadaşlar..

hepinizin yoruumlarını okudum. hepinize saygı gösteriyorum ve hepinizin kelimelerini kulağıma küpe yapacağım..

eşimlede konuştuk. bundan sonra denge onda. o idare edecek ve ben saygı çerçevesinde sevgimii ihmal etmeyeceğim çocuğa karşı.

kimsenın gözünde kötü üvey anne olmak istemiyorum çünküböyle duygular beslemiyorum çocuğa karşı.
asla yanlış anlaşılmak istemedim.. her birinizin yorumları için ayrı ayrı tşk. ederim...

düşünceler bir olacak diye bir kaide yok elbette..

ama bende ağacın yaşken eğileceği kanatindeyim...

ha bu arada. evliliğimi sağlam piskolojiyle tabiki kurmadım. yaşıtlarıma özeniyorum.. ama 16 yaşnda annesini av tüfeğiyle bulmuş bir genç kızın çok da düzgün piskolojiye sahip olmaması çok doğal..

yorumları böyle olgunlukla karşılamana ve değer verdiğini belirtmene sevindim.
açıkcası çocuğa karşı gösterdiğin kırılgan ve güçsüz tavrı eleştirenlerden biri de benim.
bu doğru bir yol değil bana göre ve sizin aile ilişkilerinizi daha da kötüye götürecektir.
yaşının genç olması ve kendi ifadenle bozuk psikolojin senin için dezevantaj ancak uyarıları dikkate alman bile olumlu bir davranış.
umarım huzurlu bir ev hayatı için orta yolu bulusunuz aile içinde.

oyle diyince kötü cici anne olunuyo işte.
Sen zaten sakin terbiye verememissin gibi seyler söyleme, sonra taslarlar seni. Belliki adam kizina laf ettirmiyo zaten.
Sen kizinin bana karsi olan nefretini gormuyomusun, uzulmuyomusun kizin bana tokat atti benden nefret ediyo cok uzuluyorum falan de..
Ama bisey diyimmi şunu ben yazarken bile benim bile icimde kaldi o tokat , bisey desen kabahatli olucaksin demesen icinde kalicak...

Bence sen hic abartmissin hatta az bile yapmışsın ben olsam tepkim muhtemelen daha büyük olurdu..

Bence sen hic abartmissin hatta az bile yapmışsın ben olsam tepkim muhtemelen daha büyük olurdu..

kırmamak adına kırılmayı tercih ettim ve sessiz kaldım. çocugu anlamaya çalıştığım için. ama ne biliyim birazcıkta anlayış bekledim etraftan.. çocuk takmadı bile babası abartma dedi. oyun oynadılar oyuncaklarla... geride sen naparsan yap bahar der gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…