- 25 Mayıs 2014
- 631
- 238
- 73
- Konu Sahibi baharbozkurt
-
Annem babam ayrı ben kendimi bildim bileli..
Annem evlenmedi babam evlendi..
Şu yaşıma geldim ve böyle bir üvey annelik konusu görünce bile benim içim köpürüyorsa
o yavrucak ne yapmasın...
Çok yanlış düşünüyorsunuz babası uyaracakmış fln çocuk belli ki anne babasının ayrılmasına tahamül edemiyor
üstelik babasının hayatında annesi değil siz varsınız..
Sizden nefret etmesinde kimden etsin.. Babasınada kızıyor zaten ısırıyor onuda..
Çocuğu uyarmak yerine siz çocuğun yanında birbirinize mesafeli olun ki çocuğu incitmeyin...
Annesinin yerinde bir başka kadını görmek yeterince sarsıyor zaten birde babası bağırıp çağırsın mı yavruya.. daha neler.
Cok acimasizca dusunmuyormusunuz.?Ne böyle babayla ne de böyle bir cocukla ömür gecer
Hayır acımasızca düşünmüyorum.Cok acimasizca dusunmuyormusunuz.?
annenın yanında kalıyoreşin şimdi bir şey demezse, bu böyle devam eder.. ve yıllar geçtikçe çok daha zorlaşır her şey.. hep sizinle mi kalıyor, anneyle görüşüyor mu
yorumları böyle olgunlukla karşılamana ve değer verdiğini belirtmene sevindim.herkese gunydın arkadaşlar..
hepinizin yoruumlarını okudum. hepinize saygı gösteriyorum ve hepinizin kelimelerini kulağıma küpe yapacağım..
eşimlede konuştuk. bundan sonra denge onda. o idare edecek ve ben saygı çerçevesinde sevgimii ihmal etmeyeceğim çocuğa karşı.
kimsenın gözünde kötü üvey anne olmak istemiyorum çünküböyle duygular beslemiyorum çocuğa karşı.
asla yanlış anlaşılmak istemedim.. her birinizin yorumları için ayrı ayrı tşk. ederim...
düşünceler bir olacak diye bir kaide yok elbette..
ama bende ağacın yaşken eğileceği kanatindeyim...
ha bu arada. evliliğimi sağlam piskolojiyle tabiki kurmadım. yaşıtlarıma özeniyorum.. ama 16 yaşnda annesini av tüfeğiyle bulmuş bir genç kızın çok da düzgün piskolojiye sahip olmaması çok doğal..
oyle diyince kötü cici anne olunuyo işte.Bu uvey anne/ oz anne meselesi falan değil düpedüz terbiyesizlik. Nekadar şimartmis babasi, ben olsam bu adamin bana verdigi değeri bi sorgulardim
Sen zaten sakin terbiye verememissin gibi seyler söyleme, sonra taslarlar seni. Belliki adam kizina laf ettirmiyo zaten.oyle diyince kötü cici anne olunuyo işte.
Bence sen hic abartmissin hatta az bile yapmışsın ben olsam tepkim muhtemelen daha büyük olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?