• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kk ile imtihanı

Siz eşinizi öyle sevmişsiniz ona öyle alışmışsınız. Başkalarının yaşamlarını, mutluluklarını yada statülerini kendinizle kıyaslar ve bunu beyninize takarsanız daha çok mutlu olmayı unutun. Bu size mutluluk değil hırs getirir o da sizi hep mutsuz eder.

Yahu adamLar zaten aksama kadar caLisiyor tabiki hayat müşterek gereken yerde gereken yardımı yapacaktir hastaLik vs gibi durumLarda ama evi fiLan niye adam Süpürsün ayoL temiz biLe olmaz yapmasinLar daha iyi :))

İnsan kıyas yapmak istemiyor ama kendi kocasında olmayan iyi bir özelliği görünce de dayanamıyor değilmi?
Ahhh kk hep senin yüzünden. :63:
Bırdaha kocasını oven bir üye görürsem fena yaparım ona göre :KK14:
Bi de perisan konu sahiplerinin konularina gelip yardim etmek, akil vermek yerine "ay benim kocisim cok iyi ya, hep şöyledir/asla oyle yapmaz" diyen bi tayfa var.. Onlarin agzini burnunu dağıtmak lazim :KK53:

Benimki calismadigim halde yukumü cok hafifletiyor üstüne bazen yapmadığı icin fırça yiyor :confused:
Bunu niye yazdım cunku bize yaranilmiyor hep olmayanı hep fazlasını istiyoruz. Yalnız degilsiniz

çok eski bi animi hatirlattiniz bana
uzun yillardir sosyal medyadayim
bir sure bi fprumda takildim burasi gibi sadece kadin vardi
bir ablamizin kocasi çokkk zengindi, kendi super bi konumdaydi evde bakicilar dadilar girla :)
villada, kv korkuyor bu kadindan evine gidiyor kraliyet sofrasi kuurluyor vs

hepsi bi yana kocasi tapiyordu bi dedigini iki etmiyordu, onu okudukça çok çatmisimdir esime bana oyle deil diye
maddiyat deilde maneviyat yonden

bigun ortaya çikdiki kadin in akli dnegesi yerinde deilmis yani oek saglikli deilmis, soyledigi hersey ama hersey yalanmis
o gunden beri burdan okuyup esime çatmammm:KK53::KK53::KK53::KK53:
tabi bu yalanin ortaya çikmasi 1 senede oldu, yani ben bir sene boyunca esime her firsatta çattim :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bi de perisan konu sahiplerinin konularina gelip yardim etmek, akil vermek yerine "ay benim kocisim cok iyi ya, hep şöyledir/asla oyle yapmaz" diyen bi tayfa var.. Onlarin agzini burnunu dağıtmak lazim :KK53:
Kesinlikle.işte onlar benim de favorim:KK53::sinirli:

Kıyas yapmak hiç hoş değil , bana da yapılsa üzülürdüm, kızardım. Zaten eşim ev işinde hep yardımcı , evlendim evleneli bir gömleğini ütülemiş değilim. Ama benim eşim iyi bişey yapınca Kk da -görevi , olması gereken- oluyor , kötü de bir huyu varsa "o varsa bu da vardır " diye 10 kötü huy daha ekleniyor :-)

Sen yardım etmesini istediğin konuları eşine kıyas yapmadan söyle:KK66:

Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...

her insan aynı olmaz ve şartlar da aynı olmaz.
o konulara çalışmıyorum ama eşim şunu yapar bunu yapar diyenlerden biriyim.
evet eşim oldum olası böyle ama eşimin bu özeni göstermesinin bir nedeni var ki bende bel fıtığı var.
dr um özellikle söyledi ev süpürmeyi unut,belden eğilerek yapılan hiçbir işi yapmayacaksın diye.
fıtığı öğrenmeden önce de yapardı evet ama belki bende bu rahatsızlık olmasa salardı bir süre sonra ya da sürekli benim dememle yapardı.
ha tabii ki fıtratında olan erkeklerde var ve eşleri şanslı gerçekten.
ama bence kıyaslama yapmayın.herkes kendine özgüdür.
temizlik yapmıyordur ama huyu suyu güzeldir daha ne.
hem demişsiniz zaten odun değildir...siz yönlendirin şunu beraber yapalım bugün burayı temizleyelim falan diye

çok şükür o konuda iyi benim kocam, herşeyde yardım eder. ama sen de çok çatma haa adama :KK53:

Yaptırmak istediğiniz şeyleri kıyas yaparak değil de iyi gününde iyi bir zamanlamayla tatlı dille söylemek daha iyi.
Diğer türlüsü hoş değil

Ben şunu anlamıyorum adam çalışıyor kadın evdeyse , işi kadın yapacak zaten mecburu. Niye adam bütün gün çalışıyor ama akşam eve gelince ve haftasonları evde hiç bir iş yapmadan dinlenme lüksüne sahip.
Kadın bütün gün evde bitmek bilmeyen nankör ev işleri ve çocuklarla uğraşıyor ama yatana kadar da haftasonu da dinlenme hakkı yok.
Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, bulaşığı, çamaşırı, ütüsü, çocuk bakımı vs her şey kadın da ama adam dışarda çalışıyor zaten sabah 8 akşam 5 doğru çok yoruluyor.
Karı koca çalışınca hayat müşterek, kadın çalışmayınca değil kadın mecbur bütün o işleri yapmaya.
Hiç de mecbur değil, erkek evi geçindirmeye mecbur ama kadın bütün o işleri yapmaya mecbur değil, bu kadına dayatılan bir durum sadece.
Sahi ev hanımları ne zaman dinlenecek.
Adam iki çocuk pış pışlasa büyük bir lütuf oluyor, bir ev süpürse sanki dünyayı kurtarıyor!
Bende haftada bir gün hazır bir kahvaltı sofrasına oturmak istiyorum bu lüks mü?

Benim de :KK70:
Ama amacım iş kilitlemek değil gerçekten teşvik etmek :)
Mesela adam bulaşık makinesine benden daha çok şey sığdırıyor gerçekten. Takdir ede ede onun görevi oldu, ben sudan geçiriyorum ona veriyorum hop o da koyuyor makineye hem daha tasarruflu oluyor çok şey sığdırdığı için hem benim işim hafifliyor valla.

Gelde imrenme şimdi :KK70:

Bende bunu eşime kaç kere söylüyorum ama yapmıyor.Üstüme kalacak korkusu var.Hadi ben yokum o zaman ne yapacaksın öğrenmen lazım diyorum.

Hanımlar eşim evde çamaşır yıkıyor asıyor,cam kapı siliyor,tuvaleti lavaboyu yıkıyor yemek yapıyor demeyin vallahi kıskanıyorum:KK70:

ya ben ikna konusunda çok beceriksizim ya da eşim inatçı demek ki.

Kahvaltımı hazırlar çayımı demler arada makarna patates kızartması yapar ama o kadarcık işte .

Yahu buraya bakıp adama çatarsınız adamda bilenir buraya kimsenin evliliğiyle kendi evliliğinizi kıyaslamayın yani evdeymişsiniz zaten yapamadığınız yerde yardım eder ediyormuş da etkilenmeyin bu kadar buradaki konulardan yani. Bir de konu açmış olmak için komu açmayın ne var bunda şimdi biz ne yapalım anlamadım ki

Gecenlerde bi konu paylasmistim nisanlim kendini hakli görüyordu ben yokken telefonumdan girip okumus yazilanlari şok tabi.. Benim söyleyemediklerimi burda kendisi okudu ve baya bi degisim var tabi hesabimi kapattim bugün yenisini actim yaptigi cok terbiyesizlikti baya kavga ettim çat yani çatt okut bazilarini

Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Bunların hepsi işsizlikten

Dayak yiyenleri, aldatılanları okuyunca boynuna sarılıp takdir edin. Dengelensin

Hanımlar eşim evde çamaşır yıkıyor asıyor,cam kapı siliyor,tuvaleti lavaboyu yıkıyor yemek yapıyor demeyin vallahi kıskanıyorum:KK70:

ya ben ikna konusunda çok beceriksizim ya da eşim inatçı demek ki.

Kahvaltımı hazırlar çayımı demler arada makarna patates kızartması yapar ama o kadarcık işte .
Benim esim inat bi adamdir. Icinde olmasa asla yapmazdi. Ama tuvalet banyo konusunda sağlığı bahane edebilirsiniz. Çamaşır suyunu uzun sure soluyunca başım dönüyor mesela benim. Hafta sonuna denk getirince sen bırak yaparım ben diyor esim.

Annem sürekli beni başkalarının evlatları ile kıyaslardı. Bak şunun kızı ne güzel ev işi yapıyor, şöyle böyle diye. Ben de daha beter bozardım kendimi, o kıyasladıkça inadına kötüsünü yapardım. :D Yani yapacaksam da yapmıyordum ev işi falan. Tabi ergenliğin de etkisi vardı. Sonra annem kıyası kesti, ben de huysuzluğu, şimdi gül gibi geçinip gidiyoruz.
Şimdi sen böyle devam edersen, adam iyi olarak yaptığı ne varsa yapmamaya başlayacak. Sonra kavga edeceksiniz, ve fazla naz aşık usandıracak, tersleşecek her şey demedi deme. Hiç kimsenin sabrı sonsuz değildir. Bir insan ne kadar sabırlıysa, patlaması da o kadar şiddetli olur. O yüzden oynamayı bırak.

Back
X