Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de perisan konu sahiplerinin konularina gelip yardim etmek, akil vermek yerine "ay benim kocisim cok iyi ya, hep şöyledir/asla oyle yapmaz" diyen bi tayfa var.. Onlarin agzini burnunu dağıtmak lazimİnsan kıyas yapmak istemiyor ama kendi kocasında olmayan iyi bir özelliği görünce de dayanamıyor değilmi?
Ahhh kk hep senin yüzünden.
Bırdaha kocasını oven bir üye görürsem fena yaparım ona göre![]()
Kesinlikle.işte onlar benim de favorimBi de perisan konu sahiplerinin konularina gelip yardim etmek, akil vermek yerine "ay benim kocisim cok iyi ya, hep şöyledir/asla oyle yapmaz" diyen bi tayfa var.. Onlarin agzini burnunu dağıtmak lazim![]()
Slm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Benim de
Ama amacım iş kilitlemek değil gerçekten teşvik etmek :)
Mesela adam bulaşık makinesine benden daha çok şey sığdırıyor gerçekten. Takdir ede ede onun görevi oldu, ben sudan geçiriyorum ona veriyorum hop o da koyuyor makineye hem daha tasarruflu oluyor çok şey sığdırdığı için hem benim işim hafifliyor valla.
Bunların hepsi işsizliktenSlm kızlar..burdan bazen yorumları okuyorum özellikle eş yardımı ile açılan konularda baziları çalışmıyorum eşim yemek yapiyor haftasonları evi süpürüyor falan diyorlar bende eşime çatıyorum milletin kocaları bak neler yapıyor diye hani eşim de çok odun değildir geç saatte işten gelir bebeğim var ilgilenir hani evde olduğunda yardimci olur tabi süpürme falan yapmaz ayy ne bileyim burdan okuyunca adama çatiyorum...
Çalışıyorum canmm bi de çocuğum var onla ilgileniyorum senin gibi bi işi kırk saatte yapmiyorum her şeye yetişiyorum rahat ol sen o ufacık beynini de bunlara yorma lazım olur arada...Bunların hepsi işsizlikten
Benim esim inat bi adamdir. Icinde olmasa asla yapmazdi. Ama tuvalet banyo konusunda sağlığı bahane edebilirsiniz. Çamaşır suyunu uzun sure soluyunca başım dönüyor mesela benim. Hafta sonuna denk getirince sen bırak yaparım ben diyor esim.Hanımlar eşim evde çamaşır yıkıyor asıyor,cam kapı siliyor,tuvaleti lavaboyu yıkıyor yemek yapıyor demeyin vallahi kıskanıyorum
ya ben ikna konusunda çok beceriksizim ya da eşim inatçı demek ki.
Kahvaltımı hazırlar çayımı demler arada makarna patates kızartması yapar ama o kadarcık işte .