Eşimin konuşmaları çirkin değil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba, bu aralar buraların müdavimi oldum ancak bu akşam eşimle aramızda geçen bir konuşma beni hem çok kızdırdı hem çok kırdı.

Özet geçeyim;
İşten 20:25 gibi çıktım. Çıkmadan evvel eşim aradı teli duymamışım sonra hemen cevapsıza düşer düşmez aradım meşguldu. O ara şirket hattımı arıyor. Bende çaldığını duyunca koşa koşa gittim teli açtım. Ters ters napıyosun neden hala çıkmadın vs vs konuştu. Dedim az bi işim var çıkınca arıcam. Kapattıktan sonra bana aynen şöyle yazmış "o telefon neden nefes nefese açılıyor, napıyosun neden nefes nefesesin" vs vs o kadar kötü oldum ki anlatamam. Bu saate kadar napmışım. Neden hala çıkmamışım. Bu aralar işlerimiz yoğun ve bende çalışmaktan zevk alıyorum.

Eşim ise bana "neden telefonu nefes nefese açtın" dıye kinayeli ve çirkin bir cümle kuruyor.

Siz olsanız ne düşünürdünüz? Yaptığı şey çok çirkince değil mi? Ben sen bana güvenmiyorsun ve ağzından çıkanı kulağın duymuyor dedim.

Siz olsanız ne cevap verirsiniz böyle bir duruma?
çüş derim oha derim yuh derim

Terbiyesiz.
İnsan eşine bunu nasıl yakıştırır.

Tavrını koymalısın.Çok boş ve çirkin bir laf olmuş

Aslında şimdiye kadar aman aman bir kıskançlığını görmedim ancak bu kıskanmak mıdır allah aşkına böyle mi kıskanılır
kişi kendinden bilir işi derler.
bence eşinin ağzını ara. stres böyle bir ima için bahane olamaz.

Eşin kendisi bi şeyler karıştırıp savunma mekanizması olarak seni kullanıyor olabilir. İçine şüphe düşsün istemem ama dikkatli ol derim..

Terbiyesize bak sen öyle ima mı olurmuş. Kendisi geç açtığında öyle mi yapıyor acaba.

Sinirlerimi allak bullak etti.
İyi bir payla sen bunu
Bir insan karısına nasıl böyle bir imada bulunur
Sen nasıl bir yanlış yaptığının farkına bir an önce varırsın umarım vs diye
Aklı başına gelip özür dileyene iyi bir sürünene kadarda konuşma
Bir daha cesaret edemesin böyle densizliğe

Onceki olaylarinizda sen mantikli davranmaya baslayip onun vazgecilebilir oldugunu hissettirdin cnm adam da sendeki ozguveni gorunce paranoyaklasmis bence.Bi de eskisi gibi kendini kullandirtmiyorsun annesine de ee gözün acildi diye korkuyor tabi.Ama bu yaptigi terbiyesizligi haklı gostermez.Ben sana diyim sen bu adama ve annesine 1 beden buyuksun tasiyamiyor

Bi an pinpiriklice öyle bi şey yazmıştr. Tabi haksız. Ağzının payını ver. Bi daha dikkat eder. Çok da uzatıp kendini üzme

Çok terbiyesizce olmuş aslında ama üstü kapalı dediği için insan yine de emin adımlarla suclayamaz. Ne demek istiyorsun neyi ima ediyorsun diyerek sorulur sadece.
İş yerinde after party var gel deseydin sende

Back
X