eşimin korkuları dert oldu yeminle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.118
29.055
798
Gecenin bu saati yay gibi gerildim.
Bugün arkadaşlarıyla iftara gitti eşim 1 2 saat de kafa dağıtmak istedi tamam dedim. Neyse geldi muhabbet ediyoruz iyi hoş. Sonra konu bizim gideceğimiz ile geldi. Korkularim var
En azından 1 yıl daha kalsak burda daha kolay olmaz mı falan dedi.

Beynimden vurulmusa döndüm. Kaç gündür koli hazırlıyorum herkes duydu gidecegimizi Plan yapıyoruz söyle olur böyle olur bunları günlerce konuştuk. Şimdi noldu be adam. Tayfası mi girdi aklına acaba.

Kızlar ciddi anlamda ben Doğu çıkınca çok sevindim. 7 yıldır burdayım. Sıkıldım artık istanbuldan birikim yapamıyoruz 7 sene istanbul bize hicbirsey katmadi. Fazla çalışma mesaileri vs vs yedi senedir yoruldum artık.

Eşim kararı bana bıraktı bu sene gitmezsek seneye mutlaka gitmemiz lazım dedi. Ben bu sene gitmek istiyorum ama onu da çok zorlamak istemiyorum. Emniyet tarih acikliyor sonra o tarih ileri bi tarihe atılıyor orası zaten ayrı bi dert oldu. Gitcem mi kalcam mi gina geldi artık.

Sunuda ekleyim doğuya gitmeyi kendisi çok istedi. Ben kesinlikle baskı yapmadım. E şimdi ne değişti ?

Ne yapayım ben şimdi kızlar ?
Herkese tesekkur ederim. .

Sizin için en doğrusu neyse onu yapın bi anda nasıl düşüncesi değişmiş arkadaşlarıyla dışarıya çıkınca..

Ne eşini zorla ne kendini sizin için ne iyiyse onu yapın ha seneye gitmişsiniz ha şimdi ne fark eder

Iste yani dimi ne farkedicek. Yapı gereği zaten çok evhamli eve atıyorum hali alacaksam bile 40 magazayi dolaşır. Bi karar alacaksa enine boyuna düşünür günlerce hesap kitap yapar. Doğu meselesinde de hesap yaptık birikim yaparız dedik konuştuk yani bunları. Hayır noldu şimdi ya

Birden fikri değiştiyse arkadaşları aklına girmiştir

Muhtemelen ama bana söylemiyor arkadaslarimla bu konu üzerinde konusmadik diyor. Çünkü biliyor ki burnundan getiricem.

Arkadaşları aklına girdi diyemeyiz buradan ama yeni hayat yeni insanlar insanı korkutur.
Bir nevi radikal bir karar . Hayatının birkaç yılını orada yaşayacaksın .

Neresi çıktı , kaç yıl ? Bir de seneye kalırsanız şehir değişiyor mu ?

Doğu'da gideceğiniz yer nasıl bir yer? Hakkari Şırnak gibi tehlikesiyle bekleyin bence. Daha sakin bir yerse gidin. Bence bugün yemekte aklına girmişler.

Çok sakin 2 ilçesi hariç güvenli. Araştırdım netten günlerce. Oğlum okula başlayacak. Okul hastane kolejler ev kiralari yani herseyi araştırdım. . Kurtulmak istiyorum burdan çok canım sıkıldı ama kalbini kırmak istemedim

Orda çalışacak olan esin bence saygı duymalısın zaten bu sene gitmeseniz bile seneye gideceksiniz tekrar durdurma veremezsiniz sadece bi sene ertelenmiş olacak. Bizde tayin olduk istanbula doğuda kötü biyerde de değilim ama gitmek için can atıyorum en basitinden sosyal hiçbirşey yok burda zaten çalışmaları da idare eder

Seneye de gitsek aynı şehir olacak. Bingöl çıktı. Yani eninde sonunda gidecek zorunlu hizmet.

Sakinlesince birdaha konusmayi deneseniz.Muhtemelen esiniz tayfasiyla bu mevzunada konustular ve esiniz vazgecti bilemeyiz.Tekrar konusun esinizle gitmek istediginizi sizi anlicaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun.

nereye tayin oldunuz esin hangi birimde

Ben herseyi hesapladim inanin istanbul bize hicbirsey katmadi. Burda kalmamiz bize zarar başka birşey değil ki zaten yeterince kaldık gidelim artık

Gidin o halde. Bir sene beklemek hem de İstanbul'da çok mantıksız.

Sakinlesince birdaha konusmayi deneseniz.Muhtemelen esiniz tayfasiyla bu mevzunada konustular ve esiniz vazgecti bilemeyiz.Tekrar konusun esinizle gitmek istediginizi sizi anlicaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çok istedigimin farkında kararı bana bıraktı ama o caymisken de ben tek başıma karar vermek istemiyorum. Gideriz tamam diyor. Uykum kaçtı valla

Ben herseyi hesapladim inanin istanbul bize hicbirsey katmadi. Burda kalmamiz bize zarar başka birşey değil ki zaten yeterince kaldık gidelim artık
sende haklisin bingöl çok güzel biyer merkezi özellikle biz doğu görevini bingölde yapmadigimiza pişmanız. esin özel harekatsa ondandir belki sürekli il dışı göreve gidiyorlar çünkü

sende haklisin bingöl çok güzel biyer merkezi özellikle biz doğu görevini bingölde yapmadigimiza pişmanız. esin özel harekatsa ondandir belki sürekli il dışı göreve gidiyorlar çünkü

Yok özel harekat değil. Çalıştığı birimde hemen herkese Şırnak Diyarbakır çıktı. Bizde oraları bekliyorduk ama Bingöl çıkınca aaa falan olduk.

Bence şimdi ya da seneye hiçbir farkı yok,sonuçta bu kader bir şeyin olası varsa Allah korusun İstanbul'da da olabilir. Madem o kadar hazırlandınız eşinize bunu aynen bu şekilde deyin. Hala içine sinmiyorsa da zorlamayın adamı mazallah bir tatsızlık yaşanır orda suçlu hissedersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…