eşimin korkuları dert oldu yeminle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul yaşanacak şehir değil birde memursan hiç değil.Ama doğuya gitmek isteyen birini ilk kez duyuyorum.Gitmek istememekte de haklı bence.Hakkınızda hayırlı neyse o olsun.

Öncelikle hayırlı olsun.Bizde dönüş yapıcaz Ìnşaallah.Bingöl halkı genelde terör sempatizanı değil.Havası,suyu güzel bir şehir.Son bir kaç yıldır kentsel dönüşüm den dolayı binalar baya yenilendi.Lojman ilk etapta çıkmasa bile tazminatı kiraya ödersiniz.En mantıklısı bir an önce bitirip dönmek.Şunuda belirteyim genelde iki şark hizmetini bitirip dönüyor çoğunluk.Gitmeyi çok istememize rağmen şimdiden özleyeceğiz gibi geliyor.Yani alışkanlık lar dan ayrılmak zor.Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın telefondan yazmak zor oluyor

Bingöl'e ilk gelen bir an önce gitmek istiyor ama sonra ikinci şark hizmetini de yapmaya karar veriyor o kadar kötü bir yer olsa çoğunluk kalmak istemez diye düşünüyorum.Şahsi düşüncem Ìstanbul da zorlanıyorsanız Bingöl'e bir an önce gelmeniz.Ev toplamakla uğraştığım için cevap veremeyebilirim.Tekrar hayırlı olsun.Ìnşaallah sağlık la bitirip dönersiniz.

Adam endişelenmekte haklı. Allah muhtaç etmesin ama iki kuruş kenarı koyacagım dıye can ata ata gitmem bende doğuya.

Hayır can ata ata gitmiyorum
Endiselenmesinde haklı olabilir ama çıkan il o kadar kötü değil ki, oğlum okula başlayacak bu sene burda başlasa seneye şehir değiştirip gitmek onun için de zor olacak. Istanbul da malum zor bir şehir hak verirseniz. E bide 7 yıl burda kaldım bir katkısını görmedim ki l. Birikim yapmak istiyorum oğlum için bizim için küçük şehir rahat hayat diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum ?

İstanbul yaşanacak şehir değil birde memursan hiç değil.Ama doğuya gitmek isteyen birini ilk kez duyuyorum.Gitmek istememekte de haklı bence.Hakkınızda hayırlı neyse o olsun.

Sebeplerimi yazdım. Gitmek bizim için daha iyi

Çok teşekkür ederim . Umarım iyilerle karşılaşırız.

Inşallah. Sabah az konuşma firsatimiz oldu kararsız çok belli

Ama eşin zaten evhamli biriymiş.
Huyu böyledir kararsız kalmıştır.
Rahatlamaya çalış

Onun kararsızlığı hep son dakika olur zaten.
Başta istedi ben zorlamadim. Sadece şehirler benim istediğim yerdi.
Cikincada sevindik iyi olur diye düşündük.
Ama şimdi kararsız kaldı.

Bence bu sene gitmeniz daha mantikli.
En azindan oglunuz okula baslayacakmis. Simdi ist kalip okula baslasa sonra tayin yeni sehir yeni sinif yeni ortam oglunuza daha zor olacak.
Sirf bu sebeple bile bu yil gitmelisiniz. En azindan okula baslayip orayla devam eder

Evet zaten orda başlasa 3 4 yıl sonra tekrar başka şehire gidicez
Çocuk yeterince yipranicak.
Ama 1 sene burda başlamasının hiçbi getirisi yok

Evet zaten orda başlasa 3 4 yıl sonra tekrar başka şehire gidicez
Çocuk yeterince yipranicak.
Ama 1 sene burda başlamasının hiçbi getirisi yok
Bunu uygun dille anlatin esinize.
Yetiskinler bir sekilde adapte olur ama cocuk varsa ve okul cagi ise oncelikli cocugun durumu ve psikolojisi dusunulmeli diyorum.

Bu görev illaki yapılacak bu yüzden boşa kararsızlık yaşıyor eşiniz bence. Bir de çocuğunuz okula yeni başlayacaksa çok daha iyi bu sene gitmeniz. Kafasında gereksiz büyütüyor gibi. Hayırlısı olsun hakkınızda ama bu sene gitmeniz her türlü daha artılarla dolu görünüyor.

Herşeyi hesapladim. Konuşma firsatimiz oldu sabah az buçuk kararsız çok belli bilmiyorum nasıl olur nasıl yaparız dedi. Akşam daha detaylı konuşmayı düşünüyorum. Çok istiyorum ama o da kararsizken baskı kurmak istemiyorum. Kafam çok karışık hersey beynimde bi ugultu gibi.

Kaçılacak bir şey değil ki, illaki yapılacak.. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.

kanadada yasıayıp sakın istambula döndük deme yanii

Ben ülke değiştirmek isteyenlerdenim ama hayaller hayatlar işte
Ortak bir karar alıp onu uygulayın derim ben.

Israr etmeyin .Nasil istiyorsan oyle olsun deyin .Bisey olsa ben israr ettim diye uzülürsünuz.Bunda da vardir bir hayır .Hersey para degil.

Biz de doğudayız, batıya dönmeyi iple çekiyoruz. Eşiniz haklı gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…